• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Postanowili?my wprowadzi? Punkty na gildie!
Lecz tylko 45 na osob?.

Zapraszamy do zak?adania kont! Z pierwszych 250 postaci wybierzemy 50 kt?re dostan? po 25 PKT premium do SMS SHOP.

Polecam otsa , dobry klimacik , fajna mapka , lubisz servery z custom mapa i z niskim expem? to jest wlasnie ten ots :D

greetings from Turystyczny Mastah

Gra?e? na tym ots'ie ? Nie, to si? nawet nie wypowiadaj. I nie pierdol mi, ?e mo?na samemy ogarn?? otsa, bo dobrze widzia?em co si? dzia?o przez 2 edycje tego otsa, jak to god "ogarnia?" otsa przy braku neta -.-

A co Ci zrobi tutor ? Ka?dy ma wyjebane na niego z g?ry na d??. Jak tutor nie mo?e banowa?, wstawia? notek ani nic. Tylko upomnienie s?owne i tyle.

I co z tego, ?e RPG ? RPG to masz pajacu na rl'u, chocia? teraz to ju? nie jest ?adne RPG tylko zwyk?y ots z expem x 1 ;)
A ?eby? wiedzia?, lubie evo i rl mapki. Od tego chyba s?, ?eby sobie po?wiczy? pvp na warach czy innych rzeczy, kt?rych nie mo?esz zrobi? na servie z ni?szym expem i pozosta?ymi rate'ami.
Wiesz dobrze, ?e jak s? pkt na gildie, punkty za wbicie levela, r??ne eventy, to ludzie zawsze ch?tniej wbijaj? i graj? na servie. Nie wa?ne, czy to RPG czy Evo x999, na PRAWIE KA?DYM ots s? pkt na gildie.
Poza tym, co to za r??nica dla goda ? Zawsze mo?na spr?bowa?, a n?? jaki? team wbije i zach?ci tym inne dru?yny. Server si? rozkr?ci i wszyscy b?d? happy.

Poda?em sw?j nick. Czekam ju? 2 dzie? a pkt jak nie tak nie ma :P
Nick: Mateuszek

gra?em kilka edycji i mozna solo ogarnac. to ze ty bys nie potrafil nie znaczy ze inni tez. Tutor potem szansa na wyzsza range;] i pajacem jestes ty. noe pasuje to lec na te swoje evo i rl mapki. skoro to rpg ci nie pasuje. rpg to hard gra a nie takie gowno co masz na evo czy rl map ze 100 masz w godzine a nawet i szybciej.

B?dzie oro , jazda .Nki: Blanty Rozspierdolka

Wg mnie dobrze zapowiadaj?cy si? server oby nie upad? po tygodniu i gra?o jakies 100~ ludzi to my?l? ,?e b?dzie dobrze :D . Ciesze si? ?e wreszcie startuje jaki? ots rpg z w?asn? map? :) nick:Dudek

Ostatnia edycja:

gra?em kilka edycji i mozna solo ogarnac. to ze ty bys nie potrafil nie znaczy ze inni tez.
I co.. dobrze god ogarn?? otsa.. ? Hahaha ?miech na sali cz?owieku. Nigdy go na ots nie by?o, a Ty mi gadasz, ?e da si? samemu ogarn??. To chyba logiczne, ?e w ka?dej ekipie przyda?y by si? 2-3 osoby. Jak jedna wyjedzie to jest nast?pna etc.

Tutor potem szansa na wyzsza range;]
Sranie w banie. Na ka?dym servie s? wybory na tutor?w i na tym si? ko?czy. Bo ?aden god nie da wy?szej rangi i tyle.

i pajacem jestes ty. noe pasuje to lec na te swoje evo i rl mapki. skoro to rpg ci nie pasuje. rpg to hard gra a nie takie gowno co masz na evo czy rl map ze 100 masz w godzine a nawet i szybciej.

Znalaz? si? fanatyk RPG.. Te? lubi? RPG, ale nie do przesady.. skoro na start masz 500gp, a dopiero na 30 lvl masz 1cc i na 25 5k, padniesz bez aola i lipa. Wszystko polecia?o. A Ty nie masz nic ;)
W sms shop masz 5cc za 3,66. I to jest RPG ? Dzieciaki powysy?aj? przelewy i trudno si? nie wybi? na top 1.. A Ty zapieprzaj na ghoulu i zarabiaj.. ;/
Ju? wole, ?eby by? pacc za sms.

I co.. dobrze god ogarn?? otsa.. ? Hahaha ?miech na sali cz?owieku. Nigdy go na ots nie by?o, a Ty mi gadasz, ?e da si? samemu ogarn??. To chyba logiczne, ?e w ka?dej ekipie przyda?y by si? 2-3 osoby. Jak jedna wyjedzie to jest nast?pna etc.

Sranie w banie. Na ka?dym servie s? wybory na tutor?w i na tym si? ko?czy. Bo ?aden god nie da wy?szej rangi i tyle.

Znalaz? si? fanatyk RPG.. Te? lubi? RPG, ale nie do przesady.. skoro na start masz 500gp, a dopiero na 30 lvl masz 1cc i na 25 5k, padniesz bez aola i lipa. Wszystko polecia?o. A Ty nie masz nic ;)
W sms shop masz 5cc za 3,66. I to jest RPG ? Dzieciaki powysy?aj? przelewy i trudno si? nie wybi? na top 1.. A Ty zapieprzaj na ghoulu i zarabiaj.. ;/
Ju? wole, ?eby by? pacc za sms.

moze i nie ogarnial ale graczom sie to podobalo. bo wczesniej to ten hlper czy jak mu tam prowadzil ots.. i da sie solo ogarnaac;] wiem bo sam prowadzilem ots.

OTS widz? ?e dopracowany . Lecz nie wiem jak go utrzymasz. Czuje tak ?e ots wystartuje zarobi marn? kas? i ots upadnie. Ja bym zrobi? na twoim miejscu na poczatku pacc 3 dniowy a pozniej na 28 dni za 1.23. Fajny RPG oby ci wypali? na d?u?szy czas a nie na miesi?c .

najlepszy serwer na jakim gra?em. dobra mapa mi?a administracja super zabawa. polecam!

nick: Majster

A mi si? tam bardzo podoba. Dopracowana mapka, skrypty. W?asne questy. Z niecierpliwo?ci? czekam na jego start. My?l?, ?e ta edycja b?dzie udana i wypali.
Powodzenia wam ?ycz? ;)

Nick: Sheeze

Serwer jak najbardziej godny uwagi, tylko przyda?aby si? dodatkowa reklama bo 2 dni przed startem tylko 150 postaci za?o?onych..

nick : M-e-s-t-w-e

Jak widzicie ju? jestem ja i CM.
Jest nas 2, po 20 czerwca dojdzie Help3R wi?c nie macie sie o co martwi?.
Ots nie jest dla kasy bo na RPG raczej wielkiej kasy si? nie zbija... Server trzymamy do minimum 5 os?b online.
Ile server si? utrzyma to zale?y tylko od Was graczy!

Zapraszam! :)

kurde:D odpalaj go szybko!!! ja chce juz zagrac!;D nie moge sie doczekac. mam nadzieje ze wbije duzo ludzi bo war na takim rpg jest super;d jak najbardziej polecam i czekam na start!!!

nick: Pasterz the Axemaster.

pzdr

Jopek dodaj moze wiecej questow dla low lvl i dla tych h :P zeby jakas kasa z tego by?a bo jest troche ci??ko,zr?b wi?kszy resp ghouli w g??wnym mie?cie. sa mutated raty i humany? jesli nie to dodaj :P zr?b taski na potworki ale ?eby nie trzeba by?o bic ich duzo jak na rl. zmniejsz ich liczbe to kilkuset a nawet mniej. zreszta decyzje zostawiam Tobie:P

1.Jest du?o quest?w dla low lvl wystarczy poszuka?...
2.Resp ghouli jest wystarczaj?co du?y 4 pi?tra w podziemiach.
3.S? taski nie takie jak na rl maksymalnie trzeba zabi? 300 potwor?w i to Dragon?w, najmniej Necro badz piranesi tylko 50.

Zapraszam do zak?adania kont! Z pierwszych 250 postaci wybierzemy 50, kt?re dostan? po 25 PKT do SMS SHOP!

Wbijam Na 100% Z gildia Nick: Ek Tech

Od?wie?am.

Polecam naprawde serwer, niesamowity klimat, wlasna mapa w 100%!
Szczegolnie mi sie spodobaly najazdy.
Jest pare bugow, ale to sie naprawi ^^
See you in Tibia! Burner
PS: Jopekziom wejdz na gg

Ostatnia edycja:

Cze??. Ja na pierwszej edycji serwera gra? nie gra?em , ale na pewno zawitam na tej ; )
Czyta?em komentarze i kto? napisa? przeciwko punktom dla Gildii , i ja r?wnie? by?bym przeciw temu , ale , jak uwa?acie ; )
No to do zobaczenia w grze ; ) ..

.. aha , bym by? zapomnia? , taka propozycja ode Mnie .. Dodanie do SMS Shoopu np. Addon Items.

Nick w grze : Esz

no to heeeeeej ; )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry