-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

forum sprawdzam kilka razy w dniu wi?c nie mo?esz mi tego zarzucic.
Leczenie paladina poprawilem... Posprawdzaj wtedy pisz.

Zapraszam.

spr forum co kilka godzin nawet wczesniej i widze Cie moze max 2x ciagu dnia. i to tylko jestes chyba przelotem. moze i poprawiles bo cos ok 12 dalej bylo tak samo. ale dobrze ze cos robisz;d

Na forum jestem mistrzu cz??ciej ni? 1h :)

Zapraszam do gry.

cieszylem sie ze serwer znowu rusza ale cos.. ;] nadchodzi czas jego upadku. pozwoliles ludziom bocic wybocili lvl i teraz nie ma kto grac bo te botterzy wszedzie kozacza;] nawet kiedy dawales bany za bot to ludzie grali a teraz dupa. szkoda...

Gdy kto? boci daje mu notke...

Zapraszam.

Gdy kto? boci daje mu notke...

Zapraszam.

tak ?;] ile notek i ban? 100? czy wiecej? bo codziennie widze ludzi boc?cych ale szkoda mi juz grac na tym ots choc fajnie bylo. pozwoli?e? im bocic to teraz dupa. nie ma jak sie wyexpic i wojne wypowiedziec. ale to juz twoj problem co bd z serwerem.. mam nadzieje ze przy nastepnej edycji zadbasz o to aby byla uczciwa gra.

Zapraszamy !!!! Do 24:00 powi?kszony exp !!!!!!!!!!

jak najbardziej zapraszam na server,je?eli by kto? potrzebowa? pomocy na starcie pisa? do Eiko(ja) lub Barti(kumpel)
p??niej lub jutro dodam jakie? ss'y;)

Wbija? Niebawem Update Ogromnej mapy dojd? nowe tereny !!!!!!!! Ots dla graczy nie dla kasy !!!!!!!!

co po update itd jak byla wojna 2 gildi i 1 w?asnie odchodzi.. to co to bedzie za gra?;] tp gildia wybocone lvl i nie ma gdzie expic ;) i nie ma z kim zrobic ekipy i zrobic war.. wiec powodzenia w dalszej grze;] w ktorej bd tylko expic. bo nie bd zadnej gildi ktora sie postawi tej top.

Currently 61 players are Online - 61 are active and 0 are AFK.

Tak zawsze jest kto? gorszy ;]

zapraszamy na serwer super zabawa !!!!

jopek popraw hity palka... ja sie z exori con nie potrafie wbic ^^ 100 lvl 21 mlvl dis 98 a z exori con nie cale 100 bije.. gdzie taki ek walnie wiecej z exori hur przy mniejszym lvl i skill..

Przeka?e jopkowi ;D Zapraszamy na Serwer !!!!!!!!!

Hity paladina poprawi? jutro rano bo dzi? ju? nie mam si?.:)

Zapraszam.

~~ ZAPRASZAMY DO GRY ~~ CZYM WI?CEJ OS?B GRA TYM FAJNIEJ ~~ ~~ ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH TAK MO?ECIE POM?C W ROZWOJU VENURI ~~!!! !!!! !!!! ~~

Jopek poprawia wszystkie b??dy jak najszybciej jak gracze zg?osz? lub sami znajdziemy b??dy s? odrazu usuwane z gry. W tym temacie jest tyle pozytywnych post?w o venuri .... Venuria podoba sie graczom. Jest wiele wi?cej ots?w kt?re s? nie dla graczy tylko dla kasy a Venuria jest zrobiona tylko i wy??cznie dla graczy nie dla zysk?w. Mogli by?cie doceni? ludzi kt?rzy sie tyle napracowali przy takim doskona?ym serwerze i jeszcze na pewno si? du?o napracuj?.... A boty s? sprawdzane ju? przezemnie..... Nie wiem Zeksio co cie boli ! Zamiast pomaga? przy rozwoju tak doskona?ego otsa wolisz szkodzi? i pisa? k?amstwa? Administracja stara si? jak mo?e, id? lepiej na inne otsy gdzie na niekt?rych administracja ma totalnie wywalone w graczy. I mo?e wtedy napiszesz o czym? prawd?.
~~ ZAPRASZAMY DO GRY ~~ CZYM WI?CEJ OS?B GRA TYM FAJNIEJ ~~ ~~ ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH TAK MO?ECIE POM?C W ROZWOJU VENURI ~~!!! !!!! !!!! ~~

Detalion pisze k?amstwa? wez kurwa nie pierdol! gowno mnie boli,boli mnie to ze zaden z supportu nie wbija na serwer Helper dzisiaj wbi? ale to 1 raz od tygodnia.. na forum napisalem prawde to usuneli temat wiec ja pieprze takie cos. podoba mi sie serwer i chce dalej grac ale jak ludzie maja bocic i trenic magic lvl w magic shop( gdzie jest pz) to ja dziekuje za taka gre. nie ma to jak usuwanie post?w ktore u?wiadamiaj? innym ludziom prawde,i dostawanie za to ostrze?en. gratulacje dla supportu tnet.

Ostatnia edycja:

Dobra schowaj sie Help3r jest teraz cz?sto. Boty s? sprawdzane rittus jest cz?sto. Tutorzy s? kt?rzy pomagaj? na helpie.

Dobra schowaj sie Help3r jest teraz cz?sto. Boty s? sprawdzane rittus jest cz?sto. Tutorzy s? kt?rzy pomagaj? na helpie.

cz?owiek nawet nie grasz a pieprzysz tutaj takie g?upoty. chcesz to moge zrobic pare ss jakie wypowiedzi maja tutorzy to zobaczymy wtedy co ty na to. rittus wgl nie ma i tego 2 tez wiem bo widze ze boty chodz? i notek nie dostaja.

Nie k?am s? dawane notki za bana nie wiesz nie wypowiadaj sie . Gram na venuri i wiem jaka jest sytuacja... A ty jak nie wiesz i masz k?ama? to lepiej sie nie wypowiadaj.

Jestem codziennie 3-4 razy i nie musz? by? widoczny, mog? siedzie? na nie widoku cho? rzadko to robi?. Boty s? karane, wystarczy wej?? w zak?adk? bans na stronie i spojrze? kiedy ostatnio kto? dosta? bana lub notk?. My?l?, ?e wyja?ni?y si? wszystkie twoje problemy odno?nie nas, jak i serwera.
Pozdrawiam i zach?cam do wsp?lnej gry, Help3R.

Nie bede zbyt wiele komentowal bo nie ma co ale:
Zastosowanie wielu niespotykanych skrypt?w! np. seks system, addon system.
yy? ja je widzialem juz na tibi 8.1 wiec co wnich takiego niespotykanego? a pozatym mapa kwadratowa,monotonna; samo oskryptowanie calego serwera nie zajelo by wiecej niz 2 dni pracy wiec.. dziwie sie ze wogole jeszcze ktos tutaj gra ;/ nieobrazajcie sie ale taka moja obiektywna opinia ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry