-Tibia 8.60 Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria-RPG.pl |Custom Map RPG| [15.06.2012] You have to be there

Jak pisa?em wy?ej prosz? o zamkni?cie tematu i zg?aszanie b??d?w na FORUM!
Czyli jednak przyjmuj? t? krytyk? ale na venuria.pun.pl, a nie w tym temacie!

Macie jakie? propozycje znacie b??dy? piszcie na forum Venuria.Pun.pl.

No Siemanko;))
Po 1 napisz? ?e s? taski na dl,hellspawny,infernalisty itd...I co z tego ?e nie opisane wszystko musisz mie? na gotowca,mi lepiej pasuje jak si? odkrywa nowe tereny,misje.Tak samo jak robilismy Yalahar nikt nie wiedzia? gdzie sie idzie ty to by? si? tam pop?aka? Asimov.
tak samo powiem co do boss?w ju? wam to raz pis?em na ots GHaz,orsh,Feru(Tylko Morga nie zabi?em i nie wiem jaki on jest)Ale z tych co wymieni?e?em to loot jak na ors otsie,okej ghaza poprawi?es przy nas i git.orsh jest lepszy ni? ghaz bo sie leczy po 3k,a na 205 lvl i 105 mlvl bi?em w niego po 350 z sd ubijesz go?:<)
i to nie ?e sie leczy zadko tylko spam po 3k i b?dz kozak....;s
Dodaj inq,ogarnij drakeny,demon oaka,Wratha.A co do resp?w mo?esz doda? tak? kopalnie jak masz na rl svargrond nightmary,destro,plugi,demy itd. To by? by ciekawy huncik.

Ostatnia edycja:

eiko sam bys sie pop?aka?. pisze sie rzadko jak juz a nie zadko. ty chcesz sam zabic ghazba?hahahah :P od kiedy solo bije sie takiego bossa? nie ma sie co dziwic ze 350 wali?e?. widzisz jak jest na rl? jaka idzie ekipa na takiego bossa? to pada szybko a ty z blokerem pewnie poszedles i chciales po ile bic?500 czy wiecej?

kole? pisa?em ?e sam?poszlismy w 7 i nie da?o si? go ubi? a i zobacz czy napisa?em o Ghazie to czy Orshu?;<<
a i ja nie p?acze ?e czego? nie ma opisanego bo yala done,31 task?w tak samo nie p?aka?em jako? jak ty;(

kole? pisa?em ?e sam?poszlismy w 7 i nie da?o si? go ubi? a i zobacz czy napisa?em o Ghazie to czy Orshu?;<<
a i ja nie p?acze ?e czego? nie ma opisanego bo yala done,31 task?w tak samo nie p?aka?em jako? jak ty;(

napisa?e? o ghazie. i nie p?acze dziwko ;) gdybym ja zrobi? serwer rpg zrobi?bym spoilery do questow task?w itd;] zeby ludzi zachecic do gry. to ze da pare pkt nie zacheci masy ludzi. i nie napisales ze poszliscie w 7;] tylko ze nie mogles ubic ghaza bo wali?e? 350 z sd.

Od?wie?am!

Player Online: 83

Online 69 Teraz macie....Czyli nie nie oklamujac sie to troche nie wypalilo:/ Bo rpg zeby byl fajny to musi miec to 150 Ludzi..... fajnie sie wtedy gra.. no ale moze sie rozkreci kto wie;p powodzenia zycze

70 na RPG to nie jest ma?o... Takie ju? losy server?w RPG.
Zapraszam!

tak a 2 mage addon? gdzie trzeba feru hat to skad maja? 30 lvl co ma 100 cc skad ma? ;)

Od?wie?am!

Ots wszystko ?adnie spoko tylko strona ots ju? nie a? tak ?adnie mi ?miga dlaczego?
Prosz?:
Ostrze?enie: co? tu jest nie w porz?dku!
Witryna venuria-rpg.pl zawiera tre?ci z witryny veuwhyz.ru, kt?ra jest znana jako ?r?d?o z?o?liwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.
Wed?ug informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze z?o?liwego oprogramowania. Je?li witryna ju? by?a odwiedzana lub jest zaufana, istnieje mo?liwo??, ?e niedawno dosz?o do w?amania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – mo?esz spr?bowa? ponownie jutro albo przej?? do innej witryny.

Wiem, wiem ca?y acc maker zosta? przeskanowany nie ma ?adnych Wirus?w.
A wi?c wystarczy da? "kontynuuj mimo wszystko." ?adnych wirus?w nie z?apiecie.

Zapraszam!

---Aktualizacja---

Od?wie?am.

Od?wie?am!

Od?wie?am!

Od?wie?am!

Status
Zamknięty.
Back