-Tibia 8.60 VestiaOT - 4FUN evo - zapowiedzi

Status
Zamknięty.
Odp: VestiaOT - 4FUN evo - zapowiedzi

Korzysta?e? chocia? z 30% funkcji TFS 1.2 i og?lnie wykorzystywa?e? go na tyle aby zdecydowa? ?e jest s?aby?

chodzi mi o to ?e TFS 1.2 nie jest do ko?ca zrobiony po za tym po hu... mi potwory i wg za du?o itemk?w tam jest i tak nie wykorzystasz z 50% tego co tam jest w items.otb

[MENTION=431245]Heheszkiii[/MENTION]
Nie wystarcz? ma?e zmiany w silniku i mapie jak ty to my?lisz, musia?by przepisa? 3/4 kodu z wi?kszo?ci skrypt?w.
Topic:
Najlepsze evo w Polsce, nic doda?, nic uj??.

[MENTION=431245]Heheszkiii[/MENTION]
Nie wystarcz? ma?e zmiany w silniku i mapie jak ty to my?lisz, musia?by przepisa? 3/4 kodu z wi?kszo?ci skrypt?w.
Topic:
Najlepsze evo w Polsce, nic doda?, nic uj??.
Ja pierdole odezwa? si? znawca ;d 3/4 kodu przepisa?, bitch please..
1 msc / 1,5 msc i masz gotowy silnik - na tyle samo przewidzia?a osoba kt?ra mog?aby mi przenie?? narvie pod 10+ :)

Chcia? zrobi? zapowied?, rozrusza? forum

#Topic
Powodzenia jak zawsze dobrze si? zapowiada

Kozak serwer.
Tyle w temacie :]

Ten ots zas?uguje na nagrode nobla xD

I po co ma robic pod 10+ jak pod ten klient obecnie ma bardzo du?e zainteresowanie, bardzo du?e, co przek?ada si? na jego zarobki. Po za tym, nie masz gwarancji, ?e b?dzie tak popularny pod 10+, tutaj ka?dy ma bota- elfa, ka?dy, pod 10+ ju? napewno wszyscy nie mieliby. Zreszta, on jest w takim ju? wieku, ?e tylko ulepsza? to co jest teraz, zbija? profity, bo ludzie co edycj? b?d? wbija?, a za 2-3 lata mateusz ju? b?dzie robi? co? innego w ?yciu, najprawdopobniej.

No i w?a?nie tu jest pies pogrzebany - bo na 8.6 ka?dy kto posiada elfbota pu?ci go na expie i sobie idzie, a na takim otsie pod klient 10+ ju? niekoniecznie, ale skoro Crypton woli ?eby na jego serwerze by?y same boty to okej - w ko?cu to jego ots i mo?e robi? sobie co mu sie podoba.

Na pewno chodzi mu o to, ?e na cliencie 8.6 pod kt?rego jest elfbot b?dzie mia? wi?cej os?b, bo ka?dy mo?e pu?ci? bota i wchodzi? tylko na wary a na takim 10+ kto? popatrzy, ?e bota sensownego nie ma i da xloga, bo nie b?dzie mu si? chcia?o expi? r?cznie, podczas gdy wi?kszo?? b?dzie na bociku i liczba os?b online b?dzie du?o mniejsza.
Na 8.6 ma gwarancj?, ?e b?d? ludzie a przy 10+ si? na pracuje i pewnie b?dzie stratny.

Na pewno chodzi mu o to, ?e na cliencie 8.6 pod kt?rego jest elfbot b?dzie mia? wi?cej os?b, bo ka?dy mo?e pu?ci? bota i wchodzi? tylko na wary a na takim 10+ kto? popatrzy, ?e bota sensownego nie ma i da xloga, bo nie b?dzie mu si? chcia?o expi? r?cznie, podczas gdy wi?kszo?? b?dzie na bociku i liczba os?b online b?dzie du?o mniejsza.
Na 8.6 ma gwarancj?, ?e b?d? ludzie a przy 10+ si? na pracuje i pewnie b?dzie stratny.
Na 10+ te? masz du?o bot?w.

Ma?e op??nienie, ale jest - drugi devlog pojawi? si? na stronie!

Drugi devlog
Tereny p??nocne, stamina dolle i areny gildiowe

Trzeci i ostatni devlog, a do startu coraz bli?ej :-)

Trzeci devlog
Letni event, test serwer, zmiany w PvP i poradniki

Ostatnia edycja:

To jaki? podrabianiec Sea Serpenta, pewnie nawi?zanie do podrabia?ca Aurevo.

Sorry Kahras, musia?em.

[MENTION=155701]#SWAG[/MENTION]
Aurevo by?o - 1 edcyja moja potem j? sprzeda?em i ju? wgl nie mam z ni? styczno?ci wi?c nwm po co wgl o tym piszesz
zacytuje tutajdeomota
Tu jest Polska nie albania nie dla nas ta cyga?ska mania!

Ostatnia edycja:

Wow czuje si? wywy?szony skoro widz? na SSie potwora z nickiem Kahras [MENTION=1062]Crypton[/MENTION]

W sumie zastanawiam si? co tam ciekawego wymy?li?e? skoro m?j nick da?e? ;]
Zosta?e? bossem Letniego Eventu. Gratulacje xD

Poradniki wygl?daj? fajnie :]

Najlepsze Polskie Evo 8.60 - Profesjonalne podej?cie i do?wiadczony admin, polecam.

Crypton mog? u siebie u?y? twojego nicku ? :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry