-Tibia 8.60 VestiaOT - 4FUN evo - zapowiedzi

Status
Zamknięty.
Odp: VestiaOT - 4FUN evo - zapowiedzi

No ladnie. cudne jak zawsze

Dymaj? was jak ch*lera :P
Po 1. na Vesti NIE MIA?O BY? RESET?W
Po 2. Poprzednia edycja mia?a by? ostatni?, najwidoczniej hajs sie nie zgadza :)

Pozdro

Dinerzyska sko?cz xD

Dymaj? was jak ch*lera :P
Po 1. na Vesti NIE MIA?O BY? RESET?W
Po 2. Poprzednia edycja mia?a by? ostatni?, najwidoczniej hajs sie nie zgadza :)

Pozdro

O, pan Szymon Wilmont si? odezwa?. US ju? puka? do drzwi?

Co do punkt?w 1 i 2 - mo?e dasz mi jak?? informacj? gdzie tak pisa?em?
Owszem, by?y plany, aby nie robi? resetu jak najd?u?ej, ale postanowili?my zrobi? ze wzgl?du na ci?gle ubywaj?c? liczb? graczy i ich pro?by o reset postaci.

A co do "hajs si? nie zgadza" - kto to m?wi? Osoba, kt?ra musi robi? na swoich serwerach resety co p?? miesi?ca? Osoba, kt?ra zawy?a ilo?? graczy online o kilkaset procent bo nikt u niej nie gra? Osoba, kt?ra tak si? boi konkurencji, ?e da?a mi na swojej ?miesznej otsli?cie do?ywotniego bana za rzekomego spoofa? Jeste? ?a?osny, tyle ci powiem, a pisz?c tutaj jeszcze bardziej si? o?mieszasz.

Tak wi?c, jak ty to m?wisz? Aaa, "pozdro".

O, pan Szymon Wilmont si? odezwa?. US ju? puka? do drzwi?

Co do punkt?w 1 i 2 - mo?e dasz mi jak?? informacj? gdzie tak pisa?em?
Owszem, by?y plany, aby nie robi? resetu jak najd?u?ej, ale postanowili?my zrobi? ze wzgl?du na ci?gle ubywaj?c? liczb? graczy i ich pro?by o reset postaci.

A co do "hajs si? nie zgadza" - kto to m?wi? Osoba, kt?ra musi robi? na swoich serwerach resety co p?? miesi?ca? Osoba, kt?ra zawy?a ilo?? graczy online o kilkaset procent bo nikt u niej nie gra? Osoba, kt?ra tak si? boi konkurencji, ?e da?a mi na swojej ?miesznej otsli?cie do?ywotniego bana za rzekomego spoofa? Jeste? ?a?osny, tyle ci powiem, a pisz?c tutaj jeszcze bardziej si? o?mieszasz.

Tak wi?c, jak ty to m?wisz? Aaa, "pozdro".

hahah, widze b?l dupy ON :D
wystarczy popatrze? na wasze poprzednie reklamy otsa i te " KONIEC Z RESETAMI " , a tu dymano;*

Dinerzysta wypierdalaj nikt cie nie lubi!

hahah, widze b?l dupy ON :D
wystarczy popatrze? na wasze poprzednie reklamy otsa i te " KONIEC Z RESETAMI " , a tu dymano;*

Wymie? mi jeden serwer kt?ry prowadzi?e? bez restartu postaci powy?ej 6 miesi?cy przy czym ?rednia ilo?? graczy [nie spoofa] wynosi?a 300+ hm? skoro nie wiesz to si? nie wypowiadaj...
Przy du?ych serwerach jest taki problem, cz?sto co? idzie nie zgodnie z planem i trzeba improwizowa?, a tym bardziej "problem" restart?w, gdzie bardzo du?a ilo?? graczy cz?sto go chc? a druga cz??? nie z tego powodu, ?e nie chce straci? swojego dobytku. Jednak dla dobra serwera czasem lepiej jest zrobi? taki serwer ?eby przyci?gn?? nowych graczy i zaanga?owa? tych kt?rzy ju? przestali gra? tak ?eby przez wi?ksz? ilo?? graczy na eventach /warach ludzie mieli wi?ksza zabaw? ni? przy 100 osobach gdzie ka?dy expi...
[MENTION=1062]Crypton[/MENTION];
Wida?, ?e ci?gle co? robisz na serwerze :D razi w oczy tylko 1 rzecz xd

05072015-5806475.png

14072015-7373250.png

Zbyt podobne xD

Wbij? bo Vestia to jedyny serwer Evo, na kt?rym gra?em w ostatnim czasie. Zajebiste systemy m.in system instancji. Du?o przedmiot?w, kt?re wypadaj? z mob?w maj? swoj? warto??. Bez problemu je zdobywaj?c mo?na zarobi? na itemki z Sms Shopu :)

-> Czas wrzuci? zapowied? <-
Prosi?bym kogo? z moderator?w o zamkni?cie tematu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry