-Tibia 8.54 Vexoria.Net Wileki Start!

Status
Zamknięty.

Werna

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
16
Vexoria.Net - Real Map Server (Start Pi?tek 12 Luty 19:00 Nie Przegap)
A Oto Informacje o Serwerze!
Exp Stage:
8 -> 50 > 350x Experience
51 -> 100 > 140x Experience
101 -> 130 > 90x Experience
131 -> 150 > 35x Experience
151 -> 170 > 25x Experience
171 -> 190 > 15x Experience
191 -> 200 > 12x Experience
201 -> 230 > 8x Experience
231 -> 300 > 5x Experience
301 -> xxx > 3x Experience
Skills: 40x
Magic: 15x
Loot: 3x
Komendy:
!bless Kupujesz wszystkie Bless.
!aol Kupujesz Aol'a
!tp nick Przenosisz gracza do temple Gdy blokuje war itd.
!go Zmieniasz str?j gildi na taki sam jak ty masz
/bg Piszesz na czerwono do cz?onk?w gildi
!leavehouse Opuszczasz domek
!buyhouse Kupujesz domek
Map Info!
-Real Map
-Nowe miasta:
a) Gengia (Przerobiona)
b) Oken
c) Pyre
d) Wening
e) Onyxia
f) Zao
Inne Info
- IP Vexoria.Net
- Konta tworzymy Vexoria.net
- Klient 8.54!
- Zaawansowany system liczenia frag?w dla gildi i graczy.
- System Aukcji
- System Reputacji
- System Wojen Gildi
- Top Gildie
- Top Fragowcy
- Support kt?ry nie faforyzuje znajomych.​
Oto Kilka Scren?w:
2r3im81.jpg

fxfr6c.jpg

2eakn6c.jpg

futmy0.jpg

--------------------------------------------------------------------------
POTEM DAM EDIT I ZAMIESZCZE INNE ZDJECIA Z GENGI...

Odp: Vexoria.Net Wileki Start!

Oto Ss z Gengi : (Sorry, ?e w 2 postach ale tutaj b?d? dodawa? nowe zdj?cia)
screenshot2010021016242.png

screenshot2010021016243.png

Nom ch?tnie zagram je?li to nie b?dzie acc maker aby chakowa? postacie tak jak by?o na stronce "Salvador.mine.nu < Start 4 stycze? ZAPRASZAM" kt?ry masz w opisie.
Pozdro
Radu

nie warto gra? poniewaz to jest flaconia a jak wiadomo na flaconi bylo duzo restartow ;] hoster mial duzo otsow
tylko dla kasy wi?? elo i nie warto gra? ;)

Mmm ;D Jesli to ta Vexoria na kt?rej gra?em kieedys to bardzo si? ciesze ;)
I tak wbije z kumplami na 100% :) Zapowiada si? ciekawie ;)
Do tego w ferie... :D B?dzie fajnie ;D
Pozdro ;&

Heh pamientam jak bocilem uciebie kiedys, gralo wtedy 500 osob ale cos spieprzyles i bylo off czy crashe i oddechcialo mi sie grac w Tibie :S Ale jak bedzie ON to pewnie zagram :)

Czy jest mo?liwosc zmiany exp na mniejszy.? Wtedy my?le, zawita?o by owiele wi?cej graczy i usuni?cie tej ca?ej Pyre, Oken, Gengia.

Je?li to jest stara Flaconia.com - LIPA.!

Je?li chcesz sobie pogra? to id? na RL tibie a nie m?wisz ze b?dzie lepiej bez gengi itp, ja chodz? na otsy aby wbija? 200 lvl i chodzi? na wary, a ty zapewne chcesz tylko expi?, to pozdro dla ciebie.

Je?li chcesz sobie pogra? to id? na RL tibie a nie m?wisz ze b?dzie lepiej bez gengi itp, ja chodz? na otsy aby wbija? 200 lvl i chodzi? na wary, a ty zapewne chcesz tylko expi?, to pozdro dla ciebie.

Z jednej strony masz racje, lecz wbicie w pare godzin 200 lvl a potem kolejne 300, 400 i po tygodzniu reset charow z braku graczy z przyczyn wysokich lvli.? Chodz na Flaconia.com by?o to narmalne - dla zarobku. Po tygodniu lub dw?ch reset char?w. Wole pogra? na serwerze z ma?ym rate, aby potem w przysz?o?ci nie by?o b?yskawicznego resetu char?w.

Nie wiem co s?dzi? o tym otsie - "Brak mi s?ow".

nie warto gra? poniewaz to jest flaconia a jak wiadomo na flaconi bylo duzo restartow ;] hoster mial duzo otsow
tylko dla kasy wi?? elo i nie warto gra? ;)

Prosz? Cie nie kojarz Flaconi z Vexori?, bo to dwa r??ne projekty, sam kiedy? gra?em na flaconi i wiem o czym mowa z tymi restartami. Te 2 otsy maj? tylko podobny layout i nic pozatym.

@Co do startu

Mog? wam jedynie zdradzi?, ?e posiadamy system task?w oraz wielu innych tzw. "bajerk?w", kt?re nie pozwol? si? wam nudzi?... :)

Wszystkich ch?tnych zapraszam na godzin? 19.00 w pi?tek, aby przekonali si? jaka jest Vexoria, je?eli jeszcze nie mieli z ni? do czynienia. Uwierzcie mi, ?e czeka Was bardzo mi?e zaskoczenie. :rolleyes:

Na koniec taki ma?y trailer
YouTube - Vexoria OTS - Started !

Pozdrawiamy i zapraszamy
Administracja Vexorii

Co do Trailera nie pokaza?e? nic. Sceny z filmu, jedynie napisy i zlagowany cam, lecz rozumiem, nie ka?dy ma to tego zdolno?ci.

omg znowu ten ots , patrze mapa przerobiona ciut .. ale dalej zostaje full sms shop -.- softy za 3 zyla .. a dotego tak wysoki exp_rate i znowu ta gengia pyre .. Powiem krotko ots niewarty gry gralem tam kiedys to byly kicki i cofki o 30 minut i same bugi ots specjalnie dla boterow , gm nic nieraguje , noi specjalnie dla zarobienia kasy z sms shopa ten ots jest no nielubie takich bardzo ; << . ale to jest moja opinia

Ots dosyc godny polecenia jednak nic nie zmieni mojego zdania najlepszy Polski ots to ZANERIA.PL

Ludzie ze ktos zareklamowal server to znaczy ze juz? jest jego? ze spieprzyl ze crashe itp? byly ale pozbyli sie tego / A co do serva To polecam :)

@ctr

MASZ 100%% RACJE JA JESTEM TYLKO TUTOREM NA TYM SERWERZE!
I NIE MOWICIE ZE JA COS SPIE**... BO JA JESTEM NOWYM W TYM TEAMIE

POZDRO WERNA

dobra wszystko ladnie pi?knie, ale powiedzcie mi jak tam wyglada z balansacja (czy mag wali hity z kulek jak na rl, czy ek/rp sa w dobrzey i sie dobrze lecza), pytanie kieruje do tych co wiedza co? na ten temat

1265988997855480.jpg

Mo?e zagram, mapa ca?kiem dopracowana, nie zauwa?y?em jakich? b??d?w, ale mam nadzieje, ?e to nie bedzie next ots ?eby zarobic. Serwer rusza za nie ca?e 2h a w top jest juz 1227 char?w (sprawdza?em ;p)

7171

Aktualnie gra ponad 610 os?b xdd
Jest juz na godzine 21:03
138 lvl xdddd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry