• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Vimpexx

Odp: Vimpexx

Jestem starym u?ytkownikiem forum i robi? tutaj porz?dek :)

Szczerze? Nie pami?tam, kto? z forum pewnego OTSa, kt?rego temat prowadz? na tym forum, lecz avatar ma 7~ lat.

Jak si? nazywasz? oraz ile masz wiosen :D

Nazywam si? Mateusz i mam 26 wiosen, ?wie?o sko?czone :)

Czemu tak rzadko bywasz na forum? ^^
Mnie wszyscy nienawidz?, we? troch? tej nienawi?ci :D

Czemu tak rzadko bywasz na forum? ^^
Mnie wszyscy nienawidz?, we? troch? tej nienawi?ci :D

Rzadko bywam, bo aktualnie brak PC, lecz za nied?ugo si? to zmieni i wr?c? z konkursami itd :)

Jak widzisz tnp za dwa lata?

Bez jakiejkolwiek reklamy b?dzie ci??ko o u?ytkownik?w, zostan? pewnie Ci, co s? do tej pory. Aczkolwiek mam pewien plan, ale nie b?d? go zdradza?. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak b?d? mia? ju? PC.

Bez jakiejkolwiek reklamy b?dzie ci??ko o u?ytkownik?w, zostan? pewnie Ci, co s? do tej pory. Aczkolwiek mam pewien plan, ale nie b?d? go zdradza?. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak b?d? mia? ju? PC.

Dlaczego nie chcesz zdradzi? planu? Nie s?dzisz, ?e publikuj?c swoje plany rozwoju forum mog? one zosta? ocenione przez do?wiadczonych u?ytkownik?w na forum?

Dok?adnie w ko?cu to my tworzymy te Forum i my?l?, ?e dzia?ania, kt?re wprowadza Administracja powinny by? ujawniane przed wprowadzeniem poniewa? nie jedna osoba mo?e wnie?? do owego projektu co? nowego co spodoba si? wszystkim i b?dzie lepsze. Co 100 g??w to nie jedna ;)

Dlaczego nie chcesz zdradzi? planu? Nie s?dzisz, ?e publikuj?c swoje plany rozwoju forum mog? one zosta? ocenione przez do?wiadczonych u?ytkownik?w na forum?

B?d? m?g? zdradzi?, ale i tak musz? czeka? na PC, ?eby Wam to ?adnie rozpisa? i om?wi? kilka rzeczy z wy?szymi 😀

Czy nie uwa?asz, ?e bez zaanga?owania tromedii nie jeste?cie w stanie zrobi? nic sensownego na forum opr?cz kilku konkurs?w, kt?re zostan? zamkni?te z powodu braku zainteresowania?

Czy nie uwa?asz, ?e bez zaanga?owania tromedii nie jeste?cie w stanie zrobi? nic sensownego na forum opr?cz kilku konkurs?w, kt?re zostan? zamkni?te z powodu braku zainteresowania?
W?a?nie to te? u?ytkownicy tworz? te forum, je?li widz?, ?e prawie nikt nie bierze udzia?u w konkursach, to nawet mi si? tego dalej robi? nie chce. Gdyby ka?dy kto wchodzi na forum wzi?? udzia?, widzia?bym ?e ka?dy ch?tnie si? udziela, to robi?bym tego du?o wi?cej, a co za tym idzie - ruch na forum by?by wi?kszy :)
Aczkolwiek czekam na odpowied? jednego z serwer?w i mam nadziej?, ?e wypali jeden wi?kszy konkurs :)

Do góry