• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 [W?asny Client] Naruto Shippuuden Storm - Zapowied? I

Status
Zamknięty.
Odp: [W?asny Client] Naruto Shippuuden Storm - Zapowied? I

Pozw?l ?e ci? spytam jaki Ty masz wk?ad w ten server..? chyba mniejszy ni? 0. Cz?owieku ty si? bierzesz za RPG, a nigdy nie mia?e? z nim styczno??i! jedynie to co mi pisa?e? to bra?e? udzia? w jakim? ?miesznym NOWOTSIE... Jeste? podobno maperem a na ss'ach kt?rych mi podawa?e? by?o wida? sam AB, ma?o tego twoja mapka by?a kopiowana z nowots'a na nowots'a jedynie co tam zrobi?e? to si? troch? Groundami bawi?es...
Jeste? nadal przekonany ?e na tym 'nowotsie' twojego kolegi b?dzie gra?o du?o os?b?...Chyba sam w to nie wierzysz.

Mo?e ty tak my?lisz, bo pokaza?em ci tylko moj? przer?bk? Nowotsa...
Mia?em wiele styczno?ci z mapami RPG, a my pisali?my tylko ze sob? z 3 dni i si? dowiedzia?e? o moim starym projekcie po kt?rym zosta?a mi mapa i kt?r? ci pokaza?em...
Je?li nic o mnie nie wiesz to prosz? si? nie wypowiadaj, je?li mi zazdro?cisz to to napisz, bo sam nie umiesz nic zrobi?...
A poza tym je?eli my?lisz ?e to Nowots to si? gruuubo mylisz...
Najpierw si? zastan?w co piszesz, a potem to pisz :), pozatym to nie jest temat na takie rozmowy zapraszam na gg albo PW - to jest zapowied? a nie jaka? k??tnia.

@up,
Dobrze ?e starasz si? za?agodzi? k??tnie w temacie.

Co do samego projektu, zobaczymy co wyjdzie w praniu.

Pozdrawiam i ?ycz? szczyt?w otlist.

Zakladanie konta:
Login.png

OtClient, syf, ki?a i mogi?a, og?lnodost?pne source, b?dzie masa bot?w. Sam klient jest brzydki.
Dwa: grafiki postaci, mega *****, serio. R?bcie na wos/los, a w przysz?o?ci zmienicie.

OtClient, syf, ki?a i mogi?a, og?lnodost?pne source, b?dzie masa bot?w. Sam klient jest brzydki.
Dwa: grafiki postaci, mega *****, serio. R?bcie na wos/los, a w przysz?o?ci zmienicie.

No moze i dla kogos jest brzydki itd
Ale ma duzo funkcji mozna zrobic z nim co sie chce
A takze mozna zabespieczyc go przed botami :O
W sumie wole Otclienta niz Cipsofta (gdzie tylko nakladki mozna robic ) =.=
no chyba ze sie ma source ktorego nikt niema oprocz cipsofta ale ok :D

Prosz? dalej wypowiada? si? na Temat Zapowiedzi!

---Aktualizacja---

@Bump! ;] Naruto Shippuuden Storm czeka na dalsze komentarze Zapowiedzi I​

Serwer zapowiada si? dobrze, powodzenia, zobaczymy co z tego wyjdzie! :D

@Ruby Shark: Nie dawaj ss takich marnych przerobek otclienta ;p skoro cos z nim robisz to rob cos wiecej niz zmiana 1 panelu.

@

1. To, ze source jest ogolnodostepne a ty mowisz ze to syf i klient jest brzydki to tak jakbys mowil ze czysty tfs jest z****** bo ma malo skryptow i slaba mape :D
Po to jest udostepnione source do otclienta, zeby ludzie mogli tworzyc cos czego jeszcze nie bylo, predzej czy pozniej znajdzie sie ktos kto na powaznie wezmie sie za otclienta i zrobi go pod swoj server tak, ze bedzie nei do poznania. A wyglad to tylko zmiana paru modulow oraz wlozenie swoich obrazow. Samo przepisanie wszystkich modulow od 0 i wstawienie swoich grafik to kwestia tygodnia pracy po 3-4h dziennie, i gwarantuje ci, ze ten klient moze wygladac oszalamiajaco :)

@Topic: Powodzenia :D

Tak jak u kolegi Sannina - Dzi?ki za pozytywny komentarz ;)
@Topic
Nied?ugo pojawi si?
Zapowied? II

Nowy wyglad domkow:
jq0rw9.jpg

Co o tym sadzicie ?

Fajnie to wygl?da.

Ciesz? si?, ?e komu? si? podoba. :) Zobaczymy po po?udniu jakie b?d? komentarze, gdy wr?c? inni u?ytkownicy podziwiaj?cy nasz projekt :)

Ciesz? si?, ?e komu? si? podoba. :) Zobaczymy po po?udniu jakie b?d? komentarze, gdy wr?c? inni u?ytkownicy podziwiaj?cy nasz projekt :)

z Tym podziwianiem to bym nie przesadza? :PP

Co do screen?w to podobaj? mi sie ?ciany w domkach i nawet dach, odrzuca mnie troche trawa no i straszna postac Ino...

Wszystkie grafiki beda poprawiane :)
Grafiki Postaci takze wlasne :)

Dziwi mnie jedna rzecz, sk?d wiesz tak du?o o SH i takie same dane w gg,
1zc0iol.jpg

?miem twierdzi? ,?e Kage Toxic to Kage Thunder lub jeden z jego braci.

Brat ? -,-
Opowiada? mi troch? o Tobie :)

@up
brat bli?niak ^^ proste, ?e Thunder i Toxic to ta sama osoba ^^ :D moim zdaniem t? zmiane konta wymusi?y hejty ze strony innych u?ytkownik?w na temat poczyna? i ''talentu'' Thundera ;D
@topic
Serwer zapowiada si? ciekawie. Je?li chodzi o grafike ?cian to wygl?da to innowacyjnie, poniewa? nie spotka?em si? jeszcze z serwerem Naruto gdzie ca?a grafika ?cian, natury b?dzie le?e?. Co do system?w to nie widze tutaj ?adnych nowo?ci. Czekam na dalsze informacje i screeny z serwera.

@down
hah widze, ?e masz tyle samo lat co Thunder a tak?e taki sam avatar masz tutaj jak i na gg. Haha ; D nie wnikam w to ;D

Pozdrawiam xKrysteKx!

Ostatnia edycja:

@UP
Mylisz si?, to ?e w moim nicku na TNP, tak jak na gg - jest jakby "przedrostek" Kage, to nie jest w og?le argument do tego, aby twierdzi?, ?e ja jestem Panem Thunder'em

@Topic

Nied?ugo, tak jak pisa?em pare post?w wcze?niej, zostanie dodana Zapowied? II, lecz potrzeba jeszcze troch? czasu, gdy? kodowany zostaje Client.

@2x Up,
Nick pojawi? si? ze starego projektu naruto.
M?j nick to Sedron.

?eby nie by?o spamu, czy nabitki post?w ka?dy bezsensowny itd b?dzie nagradzany ostrze?eniem.

Pozdrawiam. ~sry za b??dy, pisz? z tel.

Status
Zamknięty.
Do góry