[W?asny client]Project Hogwart poszukiwany team

Status
Zamknięty.

scottfield

Active User
Czerwiec 23, 2010
Liczba reakcji
0

Witam wszystkich! Mam na imi? Kamil, mam 18 lat. Jaki? czas temu wraz z teamem rozpocz?li?my prace nad serwerem na podstawie ksiazki J.K Rowling pt. "Harry Potter". Z powod?w osobistych musieli?my zwolni? prace, lecz gdy wszystko wr?ci?o do normy postanowili?my ruszy? pe?n? par?, lecz ju? nie w pe?nym sk?adzie. Jestem pomys?odawc?, grafikiem oraz mapperem. Posiadamy juz cz??? grafik (kt?re nadal s? tworzone) oraz spory kawa?ek mapy, jak r?wnie? systemy takie jak: latanie na miotle, podr??owanie kominkiem, taski, turniej tr?jmagiczny i inne. Cechujemy si? zaufaniem oraz rzetelnosci? w wykonywaniu tego co robimy.

Poszukujemy ludzi znaj?cych si? na swojej robocie i robi?cych to co potrafi? na wysokim poziomie. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale?no?ci od wykonywanej pracy.

Przejd?my do rzeczy, poszukiwani s?:

Grafik (g??wnie pixel arty)

Mapper (wymagana pomys?owo?? i w?asny styl, jak r?wnie? schludno?? i dba?o?? o szczeg??y)

Skrypter (LUA, C++)

Przyk?ad podania
Imi?:
Chcia?bym si? zajmowa?: np: (grafik/skrypter/mapper)
W zamian oczekuj?:
Przyk?adowe prace:
Numer GG:

Przyk?adowe screeny:
08456752112625343708.jpg

16432778476276503850.jpg

65231162720698854792.jpg

Fly system
flya.png

Uwaga! Na screenach nie ma wi?kszo?ci grafik ze wzgl?du na to, i? nie chcemy wszystkiego zdradza? ^^ mo?ecie by? pewni, ?e s? naprawd? dobre.

Pytania oraz podania prosz? sk?ada? w tym temacie.

Odp: [W?asny client]Project Hogwart poszukiwany team

Imi?: Anto?
Do?wiadczenie: ok 2 lat pracy
Chcia?bym si? zajmowa?: np: (mapper)
W zamian oczekuj?: CM+pkt w sms shop(jesli bd)
Przyk?adowe prace: podam na gg
Numer GG: 8835417

Mog? pom?c jako Webmaster(STRONA WWW + FORUM) oraz Pisarz(Fabu?a)

Imi?:Arek
Do?wiadczenie:4lata
Chcia?bym si? zajmowa?: mapper
W zamian oczekuj?: ?eby serv wystartowa? xd
Przyk?adowe prace: napisz na gg podam
Numer GG:5630211

Witam ponownie. Mi?o widzie? tak wiele zg?osze? w tak kr?tkim czasie, lecz niestety wyje?d?am na ?wi?ta i nie b?d? w stanie odpowiedzie? na podania.
Wracam w poniedzia?ek/wtorek, wi?c nadal mo?ecie pisa? zg?oszenia no, ale odpowiem dopiero we wtorek ;]
No c??... pozostaje mi ?yczy? Wam weso?ych ?wi?t :)
Pozdrawiam, Kamil.

Od?wie?am nadal poszukujemy ludzi.

~~~~ReFrEsH~~~~

Imi?: B?a?ej

Do?wiadczenie: pixelartem zajmuj? si? od niedawna, pracuj? w paincie a poprawki wykonuj? w gimpie, wszystko wykonuj? z g?owy, je?eli w takiej tematyce jak ta (Harry Potter), wzoruj? si? przedmiotami przedstawianymi w filmach, w google (grafika)... Jestem cierpliwy wi?c prac? wykonuj? starannie i my?l?, ?e poni?sze prace cho? troch? si? Tobie podobaj? (jestem pocz?tkuj?cy).
Mapowaniem zajmuj? si? ju? du?o d?u?ej, wykonywa?em obiekty dla r??nych ots?w, tak?e dla swojego, kt?ry nie wypali?.

Chcia?bym si? zajmowa?: np: (grafik/skrypter/mapper) grafik (pixelart) oraz mapper i webmaster

W zamian oczekuj?: zgranej i ogarni?tej ekipy, ambitnego projektu, kt?ry b?dzie si? bardzo d?ugo utrzymywa? a reszty dogadamy si? na gg... (mo?e jaka? posada i wynagrodzenie)

Przyk?adowe prace:
(przyk?adowa r??d?ka, praca na szybko bo musia?em gdzie? i??, sta? mnie na o wiele wi?cej)
(tu po?wi?ci?em wi?cej czasu, r??d?ka numer dwa :D)

(p?aszczyk xD)

Przyk?adowy fragment mapki:

Numer GG: 35715835

Nie korzystam z ?adnych poradnik?w, przeczyta?em jedynie podstawy tworzenia, wszystkiego ucz? si? sam i to w szybkim tempie.

Chcia?bym doda?, ?e m?g?bym zaj?? si? tak?e stron?, gdy? z htmlem nie mam problemu, znam dobrze podstawy i znam zasady estetyki.

My?l?, ?e si? cho? troch? nadaj?, chcia?bym spr?bowa? czego? nowego, pierwszy raz s?ysz? o powstaj?cym projekcie otsa o tematyce Harrego Pottera :P

Ostatnia edycja:

Imi?:?ukasz
Do?wiadczenie: Spore (pracowa?em dla Megaevo, MoonOT, CintraWorld, UnitedOTS, CandyOTS i kilku(nastu) innych kt?rych nie moge sobie teraz przypomnie?)
Chcia?bym si? zajmowa?: skrypter lua, pocz?tkuj?cy programista c++
W zamian oczekuj?: wynagrodzenia
Przyk?adowe prace: DublerSoft -> galeria
Numer GG: 5169464

Od?wie?am ~~rekrutacja nadal trwa.

Ostatnia edycja:

Imi?:Krystian
Do?wiadczenie:Grafik? zajmuje sie 1,5 roku moje grafiki(te lepsze) b?d? zamieszczane w grze Elazar
Chcia?bym si? zajmowa?: Pixelartem,kim? od pomys??w(mam du?o pomys??w na temat tej gry bo jeszcze che taka zrobic jesli mnie nieprzyjmiecie)np. wlasnych miotel mam juz okielznany i zainstalowany na wlasnym otsie(wlasnego ots niepostawie bo brak kasy na dedyk), no ja niechce tylko hoga ja na moim otsie mam zamieszczony troche londynu pokatna i hogsmead system domow(gryffindor i wiele innych) potrafie znalesc nawet fajne skrypty. Nierysuje armorow i legsow
W zamian oczekuj?:aby ta gra powstala i jesli dom bedzie za pacc to chce pacc
Przyk?adowe prace:Katana
23kojnp.jpg
Miecz jedai
11voba9.jpg

Numer GG:nieposiadam pisz na pw lub email- krycha1611@gmail.com

Imi?: Wiktor
Do?wiadczenie: +- 2 z przerwami
Chcia?bym si? zajmowa?: np: (grafik/skrypter/mapper): np mapper :D
W zamian oczekuj?: w sumie to chyba tylko gma
Przyk?adowe prace: podam na gg