- Liczba reakcji
- 0
Witam wszystkich! Mam na imi? Kamil, mam 18 lat. Jaki? czas temu wraz z teamem rozpocz?li?my prace nad serwerem na podstawie ksiazki J.K Rowling pt. "Harry Potter". Z powod?w osobistych musieli?my zwolni? prace, lecz gdy wszystko wr?ci?o do normy postanowili?my ruszy? pe?n? par?, lecz ju? nie w pe?nym sk?adzie. Jestem pomys?odawc?, grafikiem oraz mapperem. Posiadamy juz cz??? grafik (kt?re nadal s? tworzone) oraz spory kawa?ek mapy, jak r?wnie? systemy takie jak: latanie na miotle, podr??owanie kominkiem, taski, turniej tr?jmagiczny i inne. Cechujemy si? zaufaniem oraz rzetelnosci? w wykonywaniu tego co robimy.
Poszukujemy ludzi znaj?cych si? na swojej robocie i robi?cych to co potrafi? na wysokim poziomie. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale?no?ci od wykonywanej pracy.
Przejd?my do rzeczy, poszukiwani s?:
Grafik (g??wnie pixel arty)
Mapper (wymagana pomys?owo?? i w?asny styl, jak r?wnie? schludno?? i dba?o?? o szczeg??y)
Skrypter (LUA, C++)
Przyk?ad podania
Imi?:
Chcia?bym si? zajmowa?: np: (grafik/skrypter/mapper)
W zamian oczekuj?:
Przyk?adowe prace:
Numer GG:
Przyk?adowe screeny:
Fly system
Uwaga! Na screenach nie ma wi?kszo?ci grafik ze wzgl?du na to, i? nie chcemy wszystkiego zdradza? ^^ mo?ecie by? pewni, ?e s? naprawd? dobre.
Pytania oraz podania prosz? sk?ada? w tym temacie.

)