What's new

W-F ,a jak u was jest?

W-F ,a jak u was jest?

• Tak.

Votes: 0 0.0%
  • Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

• Nie.

• Czasami.

• Tak.

Votes: 137 68.5%
  • Nie.

Votes: 23 11.5%
  • Czasami.

Votes: 40 20.0%

• Total voters
    200
Status
Not open for further replies.

Kate Sayuki

Seikō sore...
Reaction score
156
Odp: W-F ,a jak u was jest?

Uwielbiam WF, sama nie mam poj?cia dlaczego. Po prostu lubi? biega?, rusza? si?, gra? w nog? albo w kosza i rywalizowa?. Nie opuszczam lekcji, zawsze mam str?j i kiedy robi? rozgrzewk?, to potem dziewczyny s? na mnie w?ciek?e, ?e tak si? do tego przyk?adam. Nie jestem mistrzyni? Wf - u i jest wiele os?b lepszych ode mnie, ale lubi? ?wiczy? i rozwija? swoje umiej?tno?ci.
<musz? co? z sob? zrobi?, bo ?ebra na wierzchu xD>
Pozdro

Roulette

&#1056;&#1091;&#1083;&#1077;&#1090;&#1082;&#1072;!
Reaction score
58

W-F to jedna z moim ulubionych lekcji w szkole. Og?lnie jestem raczej aktywna fizycznie, wi?c uwielbiam ro?nego rodzaju sporty, od letnich a? po zimowe. Nigdy nie opuszczam lekcji w-fu chyba, ?e jest to konieczne. Najbardziej lubi? jak gramy w siatk?, tego nie da si? ukry? - jest to m?j ulubiony sport. Czasami na zmian? raz na du?ej, raz na ma?ej sali, mamy r??ne ?wiczenia gimnastyczne, aerobik itp. Zaznaczy?am Tak, gdy? zawsze z ch?ci? ?wicz? na tej?e lekcji.

Orion

Active User
Reaction score
7

U mnie lekcje wychowania fizycznego by?y o tyle ?mieszne, ?e przez jeden semestr sami prowadzili?my lekcje, bo... nauczycielowi nie chcia?o si? przyje?d?a? rano. Teraz mamy innego i wygl?da to mniej wi?cej tak: "macie pi?k? i pograjcie sobie". W gruncie rzeczy mi to pasuje, bo nigdy specjalnie nie lubi?em ?wicze?. :)

Rethombi

User
Reaction score
3

Zawsze ?wicz? i jestem jaknarazie najlepszy z ca?ej klasy z w-fu. Zawsze prowadz? dobre rozgrzewki (takie na jakie n-le nie narzekaj?) i gram dobrze w wszystko opr?cz koszyk?wki :)

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
78

?wicz? na ka?dych zaj?ciach, poniewa? W-F jest moim ulubionym przedmiotem szkolnym.

Lubi? ?wiczy?, robi? to ch?tnie i bez specjalnej namowy.

MatthewRP

Active User
Reaction score
3

Ja to tam w szkole ?wicz?. Na pocz?tku rozgrzewka, na podw?rku do 3 okr??e? 200m jedno, a jak na sali to 7 okr??e? (Nie wiem ile metr?w).
Po rozgrzewce gramy zazwyczaj w pi?k? no?n? albo co? innego. To skaczemy w dal, wzwy?, biegamy na 60m, gramy w palanta albo jakie? sprawdziany. Og?lnie mamy spoko lekcje WF, ale czasem jest tak nudno, ?e si? odechciewa na t? lekcje chodzi? albo jak po?owa klasy pasztety i po 50m ju? sapie. Tam jak, niekt?rzy pisz?, nie lubi? WF, nie lubi? wysi?ku fizycznego i to w?a?nie g?upota, bo w przysz?o?ci jak b?dziesz mia? rodzin? to nic nie zrobisz, np. nie pozanosisz drewna do szopki bo nie b?dziesz da? rady.

Sueroski

Advanced User
Reaction score
13

W-f'u szczerze i z ca?ego serca nienawidz?. ?wiczy? to ?wicz?.
Sport mo?e by?, ale nie zmuszanie do sportu. Nie ka?dy musi by? mistrzem ?wiata w ka?dej dziedzinie. Poza tym mamy sporo "barbarzy?skich" sport?w takich jak: pi?ka no?na, koszyk?wka itp. kt?re w naszym wykonaniu s? legaln? bijatyk? na lekcji. Dochodzi do mn?stwa k??tni itp.
Ludzie, jeste?my ju? wystarczaj?co rozwini?ci, ?eby m?c nie niszczy? innych fizycznie (psychicznie jest o wiele bardziej wydajnie ;p)
Lubi? jakie? bieganie, co?. Gdzie? gdzie nie musz? atakowa? innych, a inni nie atakuj? mnie. Jakie? tam rzuty pi?eczk? mog? by?...

Tak, chodz? prawie zawsze.

Shogun Nakago

Active User
Reaction score
5

Nie wiem, w czym widzicie problem.
Ja ?wicz?, jestem cienki, ale ?wicz?, staram si? i mam 4.
Nie symuluje, Nie udaje, Nie usprawiedliwiam si?.
Ruch to zdrowie, nie mam si? niczego ba?.

Cykotion

Active User
Reaction score
3

tak ?wicz? na W-F i nigdy nie upu?ci?em ?adnej Godziny lekcyjnej :p
W-F jest bardzo przydatny i b?dzie przydatny jak zaczniecie chodzi? na balety :p
Ale to z tym si? sami przekonacie heh :p

z kategorii Sportowej (fizycznej) Jestem najlepiej wytrenowany w Ca?ej mojej wsi ,
i jestem z tego zadowolony :)

mertv

meretve
Reaction score
95

Je?li widz?, ?e trener ma dobry humor to ?wicz?, je?li jest co? nie tak to siedz? na trybunach i rozmawiam z kumplem =dd. Jak jest w humorze to rzuci pi?k? i gramy, jak poprzednia klasa go wkurzy to biegamy, gimnastyka czy cu?.

sqlitestudio

Active User
Reaction score
2

z Gimnastyki ( W-F ) jestem mistrzem u nas w Gimnazjum jak w Podstaw?wce.
S?yn? z Sportu Le_Parkour, kt?ry pomaga mi w naprawd? ekstremalnych chwilach.
Tak ?wicz? na W-F, poniewa? chc? by? coraz to lepszy w tym co robi?, nie patrz? czy Trener ma dobry Humor czy z?y, bior? z niego wszelkie przyk?ady.
Nie uciekam z lekcji ani nie mam ?adnej godziny nieusprawiedliwionej bo ( na ka?dym W-F by?em ) .
Sport To na prawd? droga do klucza ?ycia, ! bez sporta jeste? nikim ;p

Michu9404

Advanced User
Reaction score
21

Na w-f mam wyjebane, nie ?wicz?, mo?e czasami, przewa?nie mam na ostatnich lekcjach i id? sobie do domu. Za frajer dosta?em 3 na koniec ;]

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Jestem w klasie sportowej w koszyk?wk?, zazwyczaj nasz trening wygl?da, 3 lub 4 podania, rzut do kosza z dwutaktu, potem rozgrzeweczka, trenowanie rzutu/mijania/kondycji lub 1 vs 1, mecz.

Gwiazdor xD

New User
Reaction score
0

U mnie jest tak :
S? osoby co po przebiegni?ciu 60m s? spoceni do k?ca lekcji
S? 2 osoby kt?re jak widz? pi?k? to odrazu si? podniecaj? jak by nie grali w pi?k? nigdy
S? jakies 4 osoby kt?rzy ci?gle gadajo o pokemonach , tibi czy innych grach
A ja staram si? si? ucz?szczac na w-f i uczestniczyc w lekcji , bo bardzo lubie grac w gry zespo?owe ale zastanawiam si? jak mo?na byc za przeproszeniem takim ''Idiot?" zeby nie umiec kopn?? w pi?k? przewraca? si? na pi?ce motac sie jak by na ?y?wach w pi?k? grali. :(

Ja ?wicz? na W-F a jeszcze do tego chodz? na SKS
i na Treningi w naszej dru?ynie mo?e o niej nie s?yszeli?cie bo nie jest za bardzo znana Zorza Szczawin

Pozdro dla wszyskich: Gwiazdor xD

Basttek

User
Reaction score
6

U mnie w szkole na 'wuefach' jest tak:
Na rozgrzewke 2 pi?y do kosza, 2 rz?dy i dwutakt.. Nauczyciel w tym czasie telefon, a po rozgrzewce: "no to r?bcie se co chcecie".. I si? zaczyna sparta.. zawsze gramy w kosza i zawsze kto? wychodzi z podbitym okiem..
Ja osobi?cie bardzo lubi? chodzi? na wf, ?eby si? wy?y? oraz si? troch? rozerwa? ;)
Na codzie? gram w kosza w Sokole ?a?cut.

Ellesh

New User
Reaction score
2

Je?eli ju? poruszamy ten temat to wam powiem ze SPORT TO ZDROWIE . dla mnie w-f jest najlepszym przedmiotem w szkole :p Tylko to mnie denerwowa?o kiedy mia?em w-f na 8.00 ;// spoconym chodzi?e? na te wszystkie lekcje :p .. Tera id? do nast?pnej szko?y wiec zobaczymy jak Teraz b?d? wygl?da?y lekcje wychowania fizycznego

ZoZoLeK9164

Active User
Reaction score
58

U mnie to wygl?da tak : dzwonek wszyscy idziemy na dw?r facetki :)/) daj? nam pi?k? i robimy co chcemy a one id? se ?re? paluszki albo inne g?wna ( za przeproszeniem ) og?lnie to wszyscy robi? co chc? razem z nauczycielami ja osobi?cie bior? sobie sam pi?k? i gram sam w siatk? ( chodz? do klubu wi?c to taki mini trening ) a klub mam niestety 20km od domu ehh... takie ?ycie :/

Neo1337

User
Reaction score
1

U mnie wygl?da?o to tak :
Cz??? gra?a pi?k? no?n? b?d? siatk?wk?, kolejna cz??? sz?a na si?owni?, a jeszcze inni ( Ci kt?rzy 'uciekli' z WF'u) szli do Mc'Donalds :D

Status
Not open for further replies.