Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

kiedy jeszcze gra?em w tibie i By?em m?odym Graczem , to jak pad?em z mojej winy to zawsze m?wi?em sobie pod nosem
.
lecz je?eli pad?em przez internet m?wi?em
nie uderza?em w klawiatur? dlatego ze nie ona zawini?a ...

(Za przekle?stwa z g?ry przepraszam )

Gdy padn?, odrabiam level.

Co robi? gdy padn??

U?miecham si? i gram dalej xd

Pare razy zdarzy?o mi si? pa?? np 2-3 razy pod rz?d, wtedy ju? nie wytrzymywa?em, wy??cza?em tibie i robi?em mapki

Teraz ju? si? jako? odzwyczai?em od tibi, pow?d? - brak ots'a, nie lubi? rl tibi, same rl mapki, moony i co gorsza jakie? pro-elo przer?bki evo x999 i tyle...:curse:

Je?eli macie jakiego? sensownego to piszcie, mo?e sobie pogram ;d

> Co robi?em jak pad?em.
Ok, to tak, jak mi wypad?y jakie? ?eczy to po to bieg?em.
Jak za du?o razy pad?em to przesta?em w to grac
Po 2 miesi?cach zaczo?em grac, na 20 levelu pad?em 3 razy i juz niegram na rl z pok.
wole otsy, bo nie jestem noobem jak inni i nie stawiam boot?w.
Pozdro LaVejt
.
.
klik hare ;D
v
v

Co robi? gdy padn??

Lec? do przodu;) Biegn? po bp i powoli odrabiam lvl;)

Lece po backpack, id? do depot, przygotowuje si? na kolejn? wypraw?, po czym wylogowuje si? z gry, id? pos?ucha? muzyki/ogl?dn?? film, po czym id? odrabia? straty.

Kiedy padam to najcz??ciej trac? kas? na blessy. :D Czasem nawet ?miej? si? sam z siebie,wi?c jak wida? wszystko na luzie. Polecam ten styl ?ycia.

Przewaznie odpuszczam sobie gra w danym dniu. Jesli to ded przez neta to jestem lekko wkurzony na jego dostawce bo takie dedy czesto mi sie zdarzaja, a jesli to ded z mojej winy to raczej nie wplywa to zbytnio na mnie.

Ha, ja ju? ostatnio tyle desek zaliczy?em, ?e przywyk?em. Padn?, lec? kupi? potki, bp, line, ?opate i expie dalej. Do tego zawsze m?wi? pod nosem No Ch** by to.

Ja staram sie nie pope?nia? wi?cej takich b??d?w, o ile by?o to z mojej winy. Zdarza mi si? czasem wy??czy? tibie na 2-3 dni, aby och?on??.

Bior? pa?k?, rozwalam ca?y dom i krzycz? TIBIA TO G?WNO :lol:

a tak serio to powiem sobie: "kur**" i jedziemy dalej z expem :D

id? po itemy a jak ded jest pusty to mnie kurwica bierze wyzywam tibi i noob?w kt?rzy mnie zazwyczaj blocz? mnie na potworkach i ide na tv.O.o

Odrabiam to co stracilem kupuje se jakis drobiazg np. paczke fajek :P i po tygodniu gram dalej. Wbijam h lvl a potem sprzedaje. Bo o to w tym wszystkim chodzi.

To zale?y na jakim lvl padn? ale co albo si? wkurwiam i wy??czam to g?wno albo lece po deda i odrabiam level czasem troszk? przekln? ale nie za du?o bo w ko?cu to tylko gra i tak jeden ded to jeszcze nie tragedia..Wystarczy si? spokojnie opanowa? i bra? do roboty i tyle jak sam nie zginiesz to i tak cie zabij? xD

Pozdrawiam Eztaz

Loguje spowrotem do gry, patrz? ile spad?o lvl, mlvl, skill, stwierdzam fakt, ?e trzeba kase na blessy zainwestowa? i gdy pomy?l? sobie o lataniu po wszystkich miastach za blessami to ctrl + q

Ja to zwykle mrukne pod nosem "no w pyte...je**ny internet" bo prawie zawsze przez lagi padam. Jak mia?em blessy ide kupi? jak nie lece po loota. Jak nie ma, pocieszam sie ze to tylko kilka(nascie/ zale?y co spadnie) z?otych i gram dalej z usmiechem na twarzy. Jak jest ide kupic blessy ;D

Szczerze m?wi?c to zale?y jak? postaci? padn?, no i co strac?.
Je?eli padn? jak?? nisko levelow?, to mi to wisi, je?eli wy?ej levelow? i strac? co? lepszego, to si? wkurwiam, kln? i robi? sobie kilkudniow? przerw?, a p??niej wracam do gry.

a ja ide po bless i odrabiam ;)

Hm... zale?y gdzie ots czy rl? Jak gra?em na rl i pada?em na 30 lvl to od razu tibia off i przerwa, na ots to r??nie, ale zwykle podobna reakcja.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry