• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

Heh gram na OTS ale na Arcani stoi 75 knight bezu?yteczny... Jak wbi?em 70lvl i padlem to kredki pogryz?em ze z?o?ci :O

ostatnio jaki? frajer mnie pk'no? i tak si? wkurzy?em si? na na matk? wydar?em i dosta?em kare.:o

Id? po lota, jak jest to jestem uspokojony u zabieram si? za odrabianie lv a jak kto? zabra? dostaje szalu wy??czam kompa przytrzymuj?c przycisk do w??czania wychodz? z pokoju i id? co? wszama? aby si? uspokoi?... czasem jeszcze zaczynam skaka? ze z?o?ci, zaczynam kl?? tibie... wracam do niej po 4 dniach

Hmm... a co mo?na robic? Lecimy po loota,ustawiamy bota, i czekamy. Chyba ?e padne na 233 lub 161 oj to w tedy moge by? nie obliczalny(ale to tylko gra)... Gdy bym pad? na jakim? z tych moich leveli bym da? na tibia.net.pl passy i nic by mnie nie obchodzil te postacie.

Jak Padne Zawsze Wbije Z lvl Wi?cej Nie B?d? Kompa Rozwala? Bo To Tylko Gra:)

jeszczejak mia?em 11 lat to p?aka?em. Lecz jak brat wla? mi i u?wiadomi? ?e to tylko gra to sie opanowuje ;] Teraz moje zachowanie jest normalne. Niewalne klawiatur?, nie wreszcze . Po prostu gram dalej.

ja albo id? do dp i bior? poty itp nast?pnie id? po cia?o. Jest druga mo?liwo?? k?ad? g?ow? na biurku i m?wi? z 40 razy kurwa pomaga :p

Jak padam to sobie m?wi? "kur** tak jak up z 40 razy ale nie ?wiruje i nie bije mamy krzes?em ;) id? szybko do deda i bior? itemy a jak ju? nie ma to po prostu gram dalej :D ale zdarza si? tak ?e si? wkurzam nie?le i matka do mnie co? m?wi normalnie a ja CZEGOOO ???? ale to czasami w og?le rzadko padam :D

Ostatnia edycja:

Kiedys jak mialem 10 lat to brat mi kompa z gniazdka olaczyl to plakalem 2 dni, i sie do niego nie odzywalem.A teraz biegne po loota i wlaczam sobie film, prubuje zapomniec co zaszlo

haha. dobre pytanie xd w sumie zale?y od sytuacji i od strat. sama staram si? raczej nie wzburza? kiedy zdarzy mi si? co? takiego. panuje nad emocjami, cho? bywa i tak, ?e si? wkurzam ^^

@Up
I to napisa?a ta, kt?ra wyklina, drze si? i wyzywa wszystkich dooko?a jak padnie XDD my?lisz, ?e nie pami?tam? :D:D W ko?cu to ja zawsze najwi?cej obrywa?am i mia?am najwi?ksze wyrzuty sumienia XD
@Topic
Mnie zazwyczaj krew zalewa, lej? pi??ciami w biurko, wyzywam wszystkich, kt?rzy si? akurat napatocz?, wyzywam "oprawc?" w private message, pr?buj? desperacko odzyska? eq, a je?li straty s? bardzo du?e, to zdarza mi si? zap?aka? xd Ale potem w??czam jak?? muzyk? i si? uspokajam, a potem ?yje si? dalej ;)
Pozdro

Ostatnia edycja:

ja? ja osobi?cie pier**** tibie(jak padne :D) i gram w csa, a jak w csie za du?o razy padam to pier**** csa i gram w tibie :D

jak padn? na otsie [bo zazwyczaj tam gram] i jak jest moj brat przy mnie [a zazwyczaj jest] to mowie `kurwa mac , zamknij morde ' i na vt : lol pad?em i m?wi? , ze sie zagapi?em albo przez laga `nigdy nie przez emnie ` stawiam bota i daje grac dla brata x)

@Up
I to napisa?a ta, kt?ra wyklina, drze si? i wyzywa wszystkich dooko?a jak padnie XDD my?lisz, ?e nie pami?tam? :D:D W ko?cu to ja zawsze najwi?cej obrywa?am i mia?am najwi?ksze wyrzuty sumienia XD

nie prawda, ja jestem bardzo spokojna, nie przejmuje si? tym ;D radze sobie. a po za tym wspomnia?am, ?e czasami si? denerwuj? lekko xd a po za tym dawno nie pad?am wi?c bez stresu =)

Hmmm ja jak pada?em 5x pod zad to odechcialo mi sie grac w tibie, skopalem kompa i zaczolem grac na OTs'ach.:thx:

A teraz wujek sowa wam powie :D ja po ka?dym skillowaniu mam taka przypad?o?? ze musz? ze 2 razy pa?? nie wiem gdzie mam to zapisane ale tak jest 5 minut temu pad?em na afk bylem przez dos?ownie 1 min na nk i mnie dopadli :) wychodz?c z temple w thais bez ani 1 pota wpad?em pod nogi 5 pk :) padaj?c ponownie . Ja po dedzie nie denerwuje si? ju? nawet i spokojnie wchodz? na innego chara i zbieram pieni?dze na waste :) Taki ju? m?j los :D

Generalnie teraz ?mieje si? z tego co robi?em po dedzie. Obecnie nie gram w tibie jednak dzia?y si? ?miesz rzeczy. Oczywi?cie wkurwienie, z?o??, wszystkie negatywne emocje i dziwne zachowania ??cznie z waleniem w ?ciany i klawiatur?. Po d?ugiej chwili taki smutek - w ko?cu tyle spad?o. P??niej ch?? odrabiania strat i znowu granie - k??ko si? zamyka?o :)

Ja wyrzucam kompa przez okno, bij? brata s?ownikiem z Polskiego, a na koniec ?piewam kaniku?y.

troche chce mi sie smiac jak patrze na wasze posty. placzecie, krzyczycie, wyzywacie sie na mamie, ktora jest Bogu winna... to gra, zabawa.. gdybym mial co ded przerywac gre 3 dni, to pacc 90 dni bylby na 20...

jak juz napisalem wczesniej V

M?wi? sobie "?pie." i gram dalej, nie ma co p?aka? i konczyc na 3 dni.

@Up all
cat-owned.jpg

@Topic
Padam, pojawiam si? w ?wi?tyni i id? dalej expi?, chyba logiczne, ?e nie b?d? rozwala? i bra? wszystko dooko?a i jeba? o ?cian?, p?aka? mog? tylko dzieci kt?re maj? z tym ju? jaki? powa?niejszy problem. Mam prze?ywa? bo mi pixel pad?? ;<

Radz? wam odinstalowa? tibi? bo co? wam siada na psychice i kiedy? to si? przeobrazi w agresj?=chair skill. Zawsze mo?na postawi? bota na noc i odrabia stracony lvl+kasa. Zreszt? od czego s? bless'y? ;o Peace

Ja wyrzucam kompa przez okno, bij? brata s?ownikiem z Polskiego, a na koniec ?piewam kaniku?y.
Pierwsze efekty stracenia rangi? ;< Smutne

Status
Zamknięty.
Back
Do góry