Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

@Up

Wiesz to jest teraz ?mieszne. Ale jak gra?em te 4 lata temu, mia?em swoje 14 lat i nie by?em do ko?ca zr?wnowa?onym emocjonalnie nastolatkiem to troch? prze?ywa?em. Nie dlatego, ?e liczba na pikselach si? zmieni?a tylko, ?e tibia dzia?a?a na mnie emocjonalnie. Mia?em akcj?, ?e w nocy spa?em po 3 h a p??niej chodzi?em do szko?y. I wyobra? sobie sytuacj? kt?ra mi si? zdarzy?a siedz? na komputerze, patrz? na zegarek jest 2:50 i my?l?, jeszcze ze 20 minut, aby dobije lvl i w ko?cu id? spa?, wpada grupka pk i ded. Wkurzenie z tego wzgl?du, ?e ca?y dzisiejsze popo?udnie i noc zmarnowana (bo straci?em wszystko co nabi?em) i zmarnowany kawa?ek dnia wcze?niejszego. Takie wyj?cie z ?ycia. Zawali?e? szko??/znajomych/swoje hobby po to ?eby by? lepszym w tibi a tu nagle jeste? w punkcie wyj?cia. Na szcz??cie ju? coraz mniej takich dzieci widz? (mo?e ze wzgl?du na OT itd.) i oby tak zosta?o.

ja ?eby unikn?? sytuacji rozwalania klawiatur walenia matk? krzes?em lub tym podobnym co inni wyprawiaj? zawsze robi? chara na no-pvp i wiem ze tam w drodze do dp nie padn? bo kto? mnie zabije

chyba ze od potwora ale tylko raz zdarzy?o mi si? na 13 lvlu pa?? takto nigdy nie zda?y?o mi si? pa?? na mniejszym lvlu ni? 20

bo na tym lvlu zazwyczaj pr?buje si? na lepszych potworach ale wtedy jestem psychicznie przygotowany ze padn? i jak ju? padn? to nic sta?o si? 10 minut i odrobi? lvl + stracony item przecie? to tylko gra

raz se poszed?em na 13 lvlu moim palem na draga 1 go ubi?em drugi raz mi si? nie uda?o ( sam by?em) drugim razem poszed?em sobie na GIAND SPIDERA i gdy spierdala?em przed nim to si? jeszcze dosz?a do po?cigu tarantula O.o

niestety nie uda?o mi si? uciec :( straci?em 1bp pot?w i plate armor ale si? tym sprz?tem nie zamartwia?em bo zawsze mog?em liczy? na kumpli kt?rzy mi zawsze po?yczyli kas? i itemy

Najcz??ciej po dedzie odbijam lvl oraz jezeli to grasz mnie dedl cos mu tam pisze obrazliwego na priv. i mowie ze ma HUNTA bo mam kolegow 200 lvl +
Czesto tez wylaczam komputer i wchodze po kilku dniach lub jezeli trace pro itemki oswiadczam ze koncze z tibia i ze to syf ale potem i tak wracam do gry :D:rotfl:

@up
Wymie? cho? 3 nicki.... i sw?j nick, to mo?e uwierz?..... rz?? mi takich bajek.
@Topic
Ja ostatnio po dedzie si? nie przejmuje. Jedyn? moj? reakcj? jest s?owo "Neo" i nie gram przez tyd? na rl wtedy. Staram si? nie przejmowa? gr?..... :D

ja po dedzie to mowie tylko k***a i wylaczam tibie naa jakies 3 godziny. potem juz gram normalnie. no chyba ze by mi wypadla jakas czesc z eq, wtedy to nie gram przez jakies 3 dni.

1. Lece po Lota
2. Mowie Koledze ze padlem
3. On Pomaga Mi odrobic lvl

a ja wczoraj gram moim new postaci? 5 lvl i id? sobie na quescik katana

oczywi?cie mia?em na sobie chain armor legion helmet plate shield i 2 carlin swordy bo jeden znalaz?em mace i 100+gp ide sobie na questa katane wchodz? do pokoju zabieram miecz ide sobie a tu bach pad?em od trucizny

wylecia?o mi 2 carlin sword katana mace 100+gp lina i shovel

strata 300+gp

wy??czy?em tibi? na ca?y dzie? uspokoi?em si? w??czam rano i id? sobie na questa rappier i tak gram mam juz 5 lvl od nowa :)

Heh, ju? nie gram w t? gr?, albo tylko dla przyjemno?ci.
Nigdy nie mia?em problem?w z przyj?ciem tego, ?e pad?em. Zazwyczaj, je?eli pada?em od pk to by?em z?y na siebie, ?e znubi?em. Zawsze po dedzie nie mia?em jaki? atak?w agresji czy zdenerwowania, po prostu uwa?a?em, ?e to tylko gra i do przodu. Inaczej by?o z Football Managerem, tam je?eli przegra?em mecz to nerwica totalna :D, ale co si? dziwi? jak trzy dni ustawiania taktyki, tygodnie lub miesi?ce (realne nie te w grze) ustawia?em sk?ad, dokupywa?em zawodnik?w itp. W tibi? tyle czasu nie gra?em, ale pewnie bym nawala? jak maniak lecz internet nie pozwala? na g??bsz? gr?, a bota nigdy nie u?ywa?em (koks czy jak?). Pozdrawiam

zlosc ,ale staram sie opanowac. ^^

Ja ide po loota i zaczynam gra? dalej. Alej jak wyleci cos bardziej warto?ciowego ko?cze i ide na warrock

jak padne od pk/lagga/trapera to mrucze jakie? "kurwa" pod nosem, a jak z w?asnej winy to tylko id? po loot.

Z deczka si? wkurzam, ale nie ?eby drze? si? na ca?e mieszkanie xD.
Nie gram przez 2 dni, (zazwyczaj :D) i przez te dwa dni m?wi? sobie w my?lach (Kurwa, jak bym si? logn?? to bym lvl nie straci?, Jestem debilem) xD

jak padne to jestem wkurzony jak nie wiem , nie chce mi sie gra w tibie ;d ale coz trzeba :)

Ja padlem 2 dni temu :/ bocilem sobie na cyklopach . poszedlem na chwile na dwor przyszedlem do domu a tu swiatynia worek i nie mam g legow , i sobie mowie o ja pierdole -.-'' 30% do 62 lvlu xd troche sie zdenerwowa?em za 10 min poszedlem tam bocic znowu Xd tak jak by sie nic nie sta?o h*^ z lvlem szkoda mi tych g legow najbardziej ...

To zale?y co z eq posz?o ;D Ale zwykle lekkie poirytowanie, ew. "pieprzni?cie" klawiatur? i relog ;DD

moje zachowanie...
Noz kurwa mac... ale jak... mia?em... kurwa...
komp close i id? na dw?r po kilku h odrabiam co straci?em

Poc? mi si? r?ce zdarza mi si? ?e dre si? na matk? po 2dniach zn?w si? loguje ;d. tylko raz rozjeba?em ?azienk? bo gra?em ci?gle xd p rzez 3dni wbi?em 25lvl i tu kurwa HACK jak ja si? wkurwi?em od tamtej pory czyli 2006 roku nie gram na rl.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biegn? szybko do mojego trupa je?eli dedno?em przez potworka i zabieram itemy a je?eli przez jakiego? "Dupka" to staram si? odzyska? LeveL.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry