Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

Hmm jak padn? to jestem z?y ,ale staram si? opanowa? i gra? dalej odrobi? lvl ,kt?ry
straci?em ,a jak co? wypad?o to szybko biegn? po to.
To robi? jak padn? ;D

Gram dalej ? Ale ju? dawno usun??em mego chara ;)

Po dedzie
1.Id? po lota
2.Wy??czam tibie
3.Id? zapali?
4.Pu?ci? bota by odrobi? lvl xD

Niszcze klawiature, rzucam monitorem, bije matk? krzes?em. A tak na powa?nie zregu?y zamiast u?ala? si? nad losem mojej postaci biegn? po to co straci?a w wyniku zgonu. Zawsze wiem, ?e i tak jestem na + z x dniem.

Pochodz? po dp pop?acze kolega kt?rzy si? ze mnie robi? se ?arty =D.
To jest tylko gra wiec ja uznaje zasad? pad?e? - masz ju? nowe do?wiadczenia dotycz?ce pewnych chwil , nie przejmuje si? tym =D , prawd? m?wi?c moi koledzy bardziej si? przejmuj? ni? ja nie lec? po loota bo s? blessy ;d

Jestem troche wkurzony,a najbardziej to szkoda mi kasy ;D (druid),ale gram dalej i odrabiam po prostu.

np. ja biegne po lota a je?li mi go zar?bali to sie troche po wkurzam wy??cze tibie i ide na tv lub odrabiam lekcje ale najsze?ciej ide na pole ale ja prawie niepadam wiec da sie przezy?.Pozdrawiem :)

Zazwyczaj jak padn? to id? po lota i si? logam, lub odrabiam level ;p

Pad?em, wstaje, wracam po BP.

Pozdrawiam_

A ja was zaskoce rozp******** klawiature rzucam monitorem po domu wywa?am drzwi i rzucam w matk? kompem (ju? raz trafilem w noge)

toaka jest prawda rozwalilem juz 8 monitoruw 6 kompuw rozwalilem 3 dzwi i rozjebalem z 15 klawiatur

No to wy wszyscy za przeproszeniem jeste?cie zdrowo walni?ci.. We?my przyk?ad pana up, pada, wpada w sza? i rozwala klawiatur?.. To nie jest normalne. Zrozumcie, tibia to tylko gra :) Moje zachowanie po deadzie jest proste, jestem troch? wkurzony, ale w miar? szybko nadrabiam sw?j level i wszystko jest ok.

Macie problemy -.-
Ludzie p?acz? jak padn? na 20 lvl i wypadnie im plate armor.
Ja no c?? padam na blessach 100k to ty?u,no i co lec? expi? dalej.
Knight-Na bocie odrobi kas?,a druidem expie dalej czasami mam 200k do ty?u na dzie? ale kina odrabia 100-200k wi?c nie jest ?le ;)

Raz pad?em 2x w przeci?gu 2 godzin, wtedy wyszed?em na dw?r odpocz??em Tibia to tylko gra exp si? odrobi wr?ci?em z dworu poszed?em si? uczy? i na wiecz?r usiad?em ;)

Ja wyzywam tego co mnie zabi? i kole? ma pograne ;D i oczywi?cie odrabiam lvl.

Ja reaguje na to jak na lato. Niech sobie mnie noobki dedaj? tylko jak mi RS wyskoczy to ja si? b?d? ?mia? :). Raz pad?em na 45 lvl'u wylecia?o mi 5 cc o kur** za przeproszeniem :) dosta?em sza?u sko?czy?o si? na RS i na cz??ciowym end of tibia :P

Co robi? jak padam? Nie mam pojeci?... nie pad?em ani razu jeszcze. Wbi?em 120 EK bez deda, 70 RP'ka bez deda z 10 postaci 50+/- na pvp i npvp bez deda... Zawsze potrafi?em sobie radzi? z pekerami, internet p?ace to i lag?w nie mam. :) Wol? zaplaci? 200 z? za neta+TV ni? co 2-3 dni 50-100 z? za klawke jak to panowie up pewnie robi?;)))

Pozdrawiam, gi?cie dalej :*
Royal Bakus.

Ostatnio kiedy pad?em (zosta?em strapowany) m?wi?c szczerze pop?aka?em si?... ale teraz wszystko idzie na luzie, odrabiam skille :)

Ja kiedy? jak deda?em to zawsze by?em zdenerwowany. Lecia?em po Bp i potem wylaczalem tibie i wychodzilem na dwor xD

lece po loota i odrabiam level ;d pozniej ide poogl?da? tv ;)

Co robi????
Ludzie to tylko gra sa 2 opcje padasz nie grasz 2 opcja jesli sie nie zniecheciles grasz dalej ja poprostu nabijam lvl i sie odgrywam xD

Bez jaj.. ja si? tym nie przejmuje, mam blessy.. I tak nie pierwszy i nie ostatni raz sie pada..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry