• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Status
Zamknięty.
Odp: Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Umiesz czytac? Napisa?em "kt?re s? do zdobycia. " czyli g?wienka, a golden helmet itp.
Wi?c lepiej zaopatrz si? w okulary.

Mo?e to tak dzia?a w upach teraz kiedy? mia?o by? zagadk? i nadal jest ale mo?e da si? wej?? kto tego dokona ten np we?mie itemki raz tak zadziala ze mo?e je zabrac albo tepnie czy cos

Przeczyta?em tylko pierwsz? stron? post?w ...
Pomy?leli?cie na tyle logicznie, ?e je?eli faktycznie da?oby si? tam wej??, to osoba kt?ra by to odkry?a wchodzi?aby tam po ka?dym resecie serwera ?
Po tej wypowiedzi ju? raczej na pewno mo?na zamkn?? temat - nie ma czego rozgryza? i tyle.
Je?eli kto? napisa? to samo co ja, to przepraszam, ale nie mia?em si?y ju? czyta? tych bredni !

Hmmm no wi?c tego nie wiesz i zapewniam Ci? ?e i tak si? nie dowiesz, no chyba ?e Ci CipSoft powie co jest baaaaardzo ma?o prawdopodobne. Ale nie wiadomo, napisa?e? ?e kole? b?dzie se m?g? wchodzi? po ka?dym resecie serva?
Wi?c je?eli naprawd? da si? tam wej?? to na ile znam CipSoft, w ?yciu by takiego b??du nie zrobili xP Mo?e jest tak ?e po ka?dym przej?ciu przez drzwi czy co? takiego, Klucz znika na zawsze danemu playerowi i nie ma opcji zdobycia go ponownie? Mo?e jest tak zajebi?cie trudno ukryta zagadka ?e np. Idziesz sobie, dajesz loga, przy nast?pnym zalogowaniu si?, Masz klucz w bp. Nic na nim nie pisze, wi?c kole? se m?wi: Co to za syf jest ?! Sk?d to si? u mnie wzi??o !? I wywala klucz. Nast?pny noobek se przychodzi i nie wiedz?c co m?wi, m?wi: ch?raaa snalazlem kl?cz do skarpca! Idzie se, patrzy i mu si? drzwi otwieraj?, a on nie mo?e nikomu da? poradnika jak wej?? do skarbca poniewa? klucz znalaz? :)

Og?lnie m?wi?c to moim zdaniem jest to tylko rzecz ?eby ka?dy tibijczyk si? zastanawia? i pr?bowa? si? tam dosta?, i jest to r?wnie? ozdoba ?eby tibia mia?a du?o tajemnic. Wiele takich niewyja?nionych rzeczy sta?o si?, i jak przypuszczam, jeszcze du?o razy si? stanie. Jak to powiedzia? Ferdek: S? na tym ?wiecie rzeczy, kt?re si? fizjologom nie ?ni?y. :> :hah:
Nie wiadomo czy da si? tam dosta?, czy te? nie.
Wiedz? to tylko osoby te, kt?re wiedz? i kropka. ;)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

zal xd was tam nigdy nie bylo pewnie

@up
Zapewniam Ci?, ?e ty tam te? nigdy i nie by?e? i nikomu nie wm?wisz, ?e tam by?e?! Ewentualnie by?e?, ale na otsie.
Tibia ma wiele tajemniczych, i tak jak napisa?em w po?cie up, zajebi?cie trudnych zagadek.

Og?lnie to, Tibia ma wiele tajemnic kt?rych nikt nie umie rozwi?za?...
?ycz? wam szcz??cia w dostaniu si? do skarbca!

Pozdrawiam!

@DOWN
Jejku...
Ja tylko m?wi? sugestie a poza tym, to ty tego nie wiesz czy si? tam mo?na dosta? czy te? nie a co do "ludzie wykonali wiele trudniejszych quest?w ni? to" to sk?d do jasnej cholery mo?esz zna? trudno?? tego "questa" ?! Wi?c, nie pr?buj by? m?drym.

Ostatnia edycja:

@UP
Inteligent.

Ludzie, skoro gracze rozwi?zali wiele trudniejszych quest?w to czemu akurat nie tego? Bo jest to nie mo?liwe! Nie istnieje mo?liwo?? wej?cia do skarbca! Je?li kto? by si? tam znalaz? to ju? chyba tylko poprzez b??d.

My?l? ?e jest to niemo?liwe . Chocia? nigdy nie zaszkodzi popr?bowa? . :p

Ja S?ysza?em to samo co kolega up@ wiec nie ma sensu ;P

A po my?leli?cie,?e to skarbiec krasnolud?w lecz cz?owiek si? tam nie dostanie bo krasnolud jest inny jest r??nica osobi?cie uwa?am,?e tam nie da si? wej??.

Nie no ?al mi was,
Tam nie da sie wej??!!
Przeciesz po ka?dym restarcie serwera itemy znowu sie pojawi? i znowu mo?na je sobie zabra?!!
Przeciesz to logiczne...

Ludzie, macie zamiar w k??ko pierdoli? jedno i to samo?
Nie wystarcza wam jedna odpowied?, ?e nie da si? tam wej???

Powiem wam jedno, zrozumie to, i? gdy mo?na by by?o wej?? do tego skarbca, to CipSoft straci?by na tym wiele..
Cz?owiek wchodzi?by sobie co restart do tego pokoju i zbiera? te itemy, czy to logiczne?
Ten pok?j zosta? zrobiony specjalnie dla pokazu, zosta? stworzony po to, by ludzie mogli zobaczy?, jakie to cenne itemy mo?na zdoby? m?cz?c si? kilkana?cie chwil..
Zosta? te? stworzony, by ludzie mogli kombinowa?, czy da si? wej??, czy nie.. Dlatego s? te zapadnie.
Tyle na ten Temat i lepiej b?dzie, jak zostanie on zamkni?ty, bo m?wienie jedno i to samo w k??ko nie jest logiczne, aczkolwiek jest przyjebane _/..
'x3lio.

Z tego co mi wiadomo, tam mo?e wejsc TYLKO GM, a te zapa?ci na pod?odze to nic nie znacz?.

Jest tylko jeden spos?b ?eby tam wejsc, ale nie wiem czy to dzia?a na real tibii.
By? taki bot co niszczy? ?ciany i mozna by?o wszedzie wejsc, mo?e dzieki temu.

Ale wydaje mi si?, ?e jakby si? da?o to Dragon Scale Legs?w mia?o by juz kilka osob a nie 0!

Z tego co mi wiadomo, tam mo?e wejsc TYLKO GM, a te zapa?ci na pod?odze to nic nie znacz?.
Jest tylko jeden spos?b ?eby tam wejsc, ale nie wiem czy to dzia?a na real tibii.
By? taki bot co niszczy? ?ciany i mozna by?o wszedzie wejsc, mo?e dzieki temu.
Ale wydaje mi si?, ?e jakby si? da?o to Dragon Scale Legs?w mia?o by juz kilka osob a nie 0!

DSL sa 1 na rl..

Moim zdaniem nie mozna tam dojsc.Bo jak by mozna bylo to przez kilka lat by juz ktos to odkryl.

Ludzie, macie zamiar w k??ko pierdoli? jedno i to samo?
Nie wystarcza wam jedna odpowied?, ?e nie da si? tam wej???

Powiem wam jedno, zrozumie to, i? gdy mo?na by by?o wej?? do tego skarbca, to CipSoft straci?by na tym wiele..
Cz?owiek wchodzi?by sobie co restart do tego pokoju i zbiera? te itemy, czy to logiczne?
Ten pok?j zosta? zrobiony specjalnie dla pokazu, zosta? stworzony po to, by ludzie mogli zobaczy?, jakie to cenne itemy mo?na zdoby? m?cz?c si? kilkana?cie chwil..
Zosta? te? stworzony, by ludzie mogli kombinowa?, czy da si? wej??, czy nie.. Dlatego s? te zapadnie.
Tyle na ten Temat i lepiej b?dzie, jak zostanie on zamkni?ty, bo m?wienie jedno i to samo w k??ko nie jest logiczne, aczkolwiek jest przyjebane _/..
'x3lio.

Og??em nic do tematu nie wnosisz ale rozwali?o mnie to co pogrubi?em :D
Kilkana?cie post?w wy?ej nad tob? to samo a ty dalej to wa?kujesz =p

Nie obra?cie si? ale to podpucha. Tam nawet nie ma d?wigni itd.

Moje zdanie jest takie
Nikt nie wie czy mozna tak wejsc bo jeszcze nikt nie rozwi?za? tej zagadki
jest du?o roznych rzeczy w tibi ktorych nikt nie rozwi?za? ale np rozwi?zania mog? by? takie :
1. Zebrac ekipe i poprostu summonowac dwarfy jednak kto wie w jakiej to kolejnosci?
2. zebrac ekipe i zeby kazdy stal na jednej z zapadni nie wiem czy ktos juz to zrobil ale np kto wie czy jak wszyscy stan? to nagle ci co? wyskoczy i tylko jedna osoba moze to ubic?
nikt nie zna rozwi?zania jednak moim zdaniem napewno jakies jest i pewnie jest to bardzo proste mo?e chodzi o jednego gracza ktory musi stan?? w odpowiedniej kolejno?ci na zapadniach? klucz do tego mo?e jest ale w jaki sposob do zdobyc? rozwi?zanie musi by? proste bo myslicie ze cipsoft by si? trudzi? nad jakim? skarbcem? chodzi o zabawe i kompilacje wkoncu ktos dojdzie do prawdy.Ale jeszcze jedno pytanie? czy nam j? wyjawi ?
Jak narazie ka?dy chce to rozwi?za? i cipsoft nie poda zadnych info na temat skarbca.

Skarbiec jest pol?czony z mitem o bazyliszku i imperatorem kruzakiem, wielu pr?bowa?o wi?c w?tpie ?e akurat wam to si? uda. Moim zdaniem jest to niedoko?czony quest, CIPy czekaj? ?z ludzie osi?gn? wieksze levele. To to samo jak te questy z trupami i polozonymi na nich MMS'kami lub bramka lvlowa od 999 lvla na banucie, Pozdrawiam!

Moim zdaniem te zapadnie s?u?? raczej jako swego rodzaju pu?apki, jednak jest to niepotwierdzone.
Bay ; )

A mo?e do tego skarbca mo?e dosta? sie tylko osoba ktora wykona?a wszystkie questy na maine? WSZYTSKIE

A mo?e do tego skarbca mo?e dosta? sie tylko osoba ktora wykona?a wszystkie questy na maine? WSZYTSKIE
hahaahhahahaha to by niemialo sensu.
pozatym jeszcze niema 3 addona o.O

powtarzam ;p
czekamy na attak dossow lub probojemy wyludzic info od osoby ktore tam byly

Skarbiec jest pol?czony z mitem o bazyliszku i imperatorem kruzakiem, wielu pr?bowa?o wi?c w?tpie ?e akurat wam to si? uda. Moim zdaniem jest to niedoko?czony quest, CIPy czekaj? ?z ludzie osi?gn? wieksze levele. To to samo jak te questy z trupami i polozonymi na nich MMS'kami lub bramka lvlowa od 999 lvla na banucie, Pozdrawiam!
Moim zdaniem te zapadnie s?u?? raczej jako swego rodzaju pu?apki, jednak jest to niepotwierdzone.
Bay ; )
Quest ten zosta? do?? dawno wycofany podczas ostatniej renowacji Kazo.
Wszystko to jest jest tylko pozosta?o?ci?.W ?aden spos?b ju? nie dojdziemy do Bazyliszka, a skarbiec jest tylko dla picu.Sp?jrzmy - doj?cie do skarbca utrudnia nam kamie? oraz fieldy.Patrzymy jeszcze na te przyciski, mo?e one co? nam podpowiedz??

Status
Zamknięty.
Do góry