• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Wi?cej przestrzeni 'osobistej'

Status
Zamknięty.

Lee Parkour

Advanced User
Witam, mam propozycj?, mo?e wszystkim u?ytkownikom zwi?kszycie limit wiadomo?ci w skrzynce do 200? By?o by to na pewno pomocne, ci??ko jest zapami?ta? wszystkie wiadomo?ci, a stare s? usuni?te i co wtedy? ehh ...

Pozdrawiam!

Our partners and their custom servers:

Odp: Wi?cej przestrzeni 'osobistej'

My?l? ,?e nie ma potrzeby powi?ksza? limitu prywatnych wiadomo?ci.Forum to nie gadu-gadu i jak chcesz porozmawia? ze znajomymi z forum to wymie?cie si? email/gg.

O wi?cej przestrzeni osobistej mo?esz prosi? w toalecie. Na forum, nie ma co walczy? bo jest to w og?le nie potrzebne tym bardziej, ?e wiele przyg?up?w (na przyk?ad ja) ma wi?kszo?? wiadomo?ci za otrzymane ostrze?enia.

To si? co jaki? czas zmienia, chyba z ilo?ci? post?w. Nowy u?ytkownik ma 50 i to tak ro?nie, ro?nie, ro?nie. Ja obecnie mam 900.

@up
To nie ro?nie wraz z liczb? post?w, tylko jest uwarunkowana przez obecnie posiadaj?c? rang?. Aktywny ma 350, mod ma 900, a admin jeszcze wi?cej. Tak mi si? przynajmniej wydaje.

A zmiana mi w niczym nie przeszkadza. Og?lnie rzecz bior?c jest mi to oboj?tne.

Ro?nie ro?nie, u?ytkownikom nie jest potrzebna wi?ksza ilo?? poniewa? nie zape?ni? jej ca?ej w 100%, to mog? Ci zapewni?. B?d? aktywny, zdobywaj rang? a zwi?kszy Ci si? limit skrzynki.

Regards,
Xaviz.

C??, dla u?ytkownik?w jest ustalona sta?a, odg?rna liczba, kt?ra nie zmienia si? w ?adnym przypadku - nie ma to nic wsp?lnego ze zmian? ilo?ci post?w. Jest ona ustalona na 150 i nie b?dziemy jej zmienia?, poniewa? nie jest to do niczego potrzebne. Mo?ecie usuwa? wiadomo?ci i tyle, nie b?dziemy obci??a? TNETu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom