- Liczba reakcji
- 438
Odp: Wieloletni ba?agan na forum!
TRO jest firm?, kt?ra niestety ma takie a nie inne priorytety (na to nic si? nie poradzi). Kadra obiecywa?a nagrody, bo pojawia?y si? ku temu mo?liwo?ci, kt?re nie wypali?y. Do twojej rangi nikt nie mia? pretensji dop?ki "sam" jej sobie nie zdj??e?.
Oj tam, niewinny ?art, kt?ry nikomu nie robi? szkody, a przynajmniej poprawili stronk?, heh.
No chyba nie chcesz napisa?, ?e by?e? niewygodny i dlatego dosta?e? bana, bo oboje wiemy co by?o tego powodem. Rozmowy prywatne powinny takie pozosta? nawet te twoje o bazie gram ;p
@topic
Z tego co widz? to pojawi?y si? dwie propozycje:
Ja Ci go nie da?em ;pNie zapominajmy, ?e nadal mam admina na gram24 =/
Prawda jest taka, ?e tibia upada od dawna, forum mia?o sw?j okres ?wietno?ci kt?ry sko?czy? si? wraz z ko?cem kadencji Vraela&sp??ki. Obecna kadra to ludzie, kt?rzy nic samemu nie stworzyli a kolorek na forum daje im premie do samooceny. Zacznijmy od tego, ?e Tro Media ma wyjebane na te forum, bo tyle ile potrzebowali to dawno na nim zarobili. Kolejne konkursy w kt?rych brakowa?o nagr?d, administracja obiecywa?a i na obiecywankach si? ko?czy?o tylko pogarsza?y spraw?. Obecnie pr?buje si? robi? aktualizacje na si??, tak ?eby nikt nie m?g? zarzuci? ?e kadra nic nie robi... Idiotyczne pomys?y wprowadzane w ?ycie jak np. to z reputacj? ostatnio. Wspomn? te? o niekompetencji Tro Media, mo?e kt?ry? z doinformowanych admin?w opowie za co dosta?em fioletowy kolorek? Albo lepiej sam opowiemZa znalezienie pliku txt g??wnego webmastera Tro Media, w kt?rym by?o sporo ciekawych informacji... o configu do mysql nie wspomn?.
TRO jest firm?, kt?ra niestety ma takie a nie inne priorytety (na to nic si? nie poradzi). Kadra obiecywa?a nagrody, bo pojawia?y si? ku temu mo?liwo?ci, kt?re nie wypali?y. Do twojej rangi nikt nie mia? pretensji dop?ki "sam" jej sobie nie zdj??e?.
Tak do FTP mam dost?p (nie od zawsze). W przypadku reputacji do naprawienia tego by?oby potrzeba czego? wi?cej ni? tylko dost?pu tam ;pEturl Sous - Wszyscy my?l?, ?e jest headMasterem tneta, guru i ?e mo?e wszystko... Nie jest tajemnic?, ?e od dawna ma dost?p do FTP wi?c t?umaczenia, ?e do czego? nie mia? dost?pu to idiotyczne wym?wki.
Pozbycie si? mnie z forum to te? by?a jego "sprawka"chocia? tutaj akurat nie mam ?alu. Ale u?ytkownicy powinni wiedzie? jaki "doros?y" jest mr. Eturl... Mo?e nam szanowny Admin opowie jak mnie namawia?, ?ebym na zhackowan? stron? politechniki wrzuca? wiadomo?ci dla jego rla nt. egzaminu na prawa jazdy? =/ mam nawet gdzie? screeny z tej rozmowy ;P Wi?kszo?? tego co dzieje si? na tnp dzieje si? za plecami user?w - wyjebane w pomys?y, jak kto? przeszkadza to trzeba unieszkodliwi? ;P
Oj tam, niewinny ?art, kt?ry nikomu nie robi? szkody, a przynajmniej poprawili stronk?, heh.
No chyba nie chcesz napisa?, ?e by?e? niewygodny i dlatego dosta?e? bana, bo oboje wiemy co by?o tego powodem. Rozmowy prywatne powinny takie pozosta? nawet te twoje o bazie gram ;p
@topic
Z tego co widz? to pojawi?y si? dwie propozycje:
- wywalenie podzi?kowa?
- wyeksponowanie przycisku reputacji
Za znalezienie pliku txt g??wnego webmastera Tro Media, w kt?rym by?o sporo ciekawych informacji... o configu do mysql nie wspomn?.
.