Willams Map.

Status
Zamknięty.
Odp: Willams Map.

Mi si? nie podoba,teraz zaspamu du?o na ostatniej pracy da?e?. :>
8/10.

Bardzo ?adne prace, naprawd? mi si? podobaj? zw?aszcza ta druga gdzie s? ukazane 2 style, zima i natura zwyk?a . Co do tych podziemi nie podoba mi si? ta ska?ka (szare g?wno) bo jako? mi si? tak komponuje w oczy i dziwnie to le?y a tak to ?adnie czysto

Oto skrawki z mojego pierwszego miasteczka.

Nied?ugo beholdery Grze?ku.

No to tak,oryginalno?ci? nie ?wieci,ale jest fajne
takie playable a? chc? pogra? na niej,noo bordering w
porz?dku podobaj? mi si? drzewa tylko mo?naa by co? tam da? xD
Ogolnie fajne 10/10. :D

Co ty na to ?.

Ostatnia edycja:

Nice beholders bro x)

A ja na to jak na lato. ?adne prace, w sumie nie ma si? do czego przyczepi?, mo?e poza tym groundem ko?o swampa tak ?rednio mi si? widzie x)

Lecisz dobr? stron? mocy x) Czym sie, jak cos gygy ..

Postaw w?asnego ots z w?asn? map? ;p RPG, na pewno bym zagra? a co do mapki to jest genialna 10/10 ;]

?adne, podobaj? mi si? Beholderki, b?d? idealnie pasowa?y na naszego Nivira.

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Og?lnie wszystkie twoje prace mi si? podobaj? a szczeg?lnie te beholdery.
Wgl to prace twoje ?adnie wpadaj? w oczko oraz chce si? je ogl?da? jeszcze.
Za te ostatnie prace 10/10 nie ma si? do czego przyczepi? innaczej git malina :)

Beholdery,nawet fajne tylko powiem ci go?ciu ?e nie lubi? tych muchomork?w du?ych,
tak to proste,ma?e i tylko do grania :P

W?tek otwarty na pro?b? autora

Przez d?u?szy czas nie mappowa?em pod ten protok??, wr?ci?em. Co nie znaczy ?e nie b?d? dalej prowadzi? galerii 7.6 : )
Co? z architektury po przerwie..

wszystko fajnie,trzyma si? kupy bo to tw?j poziom w sam raz jak na ?redni-zaawansowany
jaak ju? m?wi?em g?ry nie by?y twoj? najlepsz? stron? ale jak widz? ten ma?y kawa?ek podobaj? mi si?
na drugim obrazku psuje si? klimat gdy? ta trawa tam rosn?? prawa nie ma.:)
reszta fajna i do grania si? nadaj?,i mia?bym pro?b? sko?cz to miasto i daj ludziom do uploadu bo
napewno by si? przyda?o. ;)

?wietnie, ?adnie si? ze wszystkim komponuj?, no i tak jak kolega powiedzia? - dobre jak na ?rednio-zaawansowany. Czekam na nast?pne pracki.

Co? od siebie czyli Wenecja , zapraszam do komentowania i udzielania odpowiedzi
typu 'co poprawi?, co doda? i czy dalej kontynuowa? te miasto'. : )

Tak co mog? doda? jak dla mnie to jest unikalna architektura i mi si? podoba i to bardzo!
Wszystkie prace mi si? podobaj? i nie mam do czego si? przyczepi? .
Czekam na nast?pne prace i co mog? doda? prace wpadaj? w oko = ]

Pozdrawiam

Kahras

Nie chc? nic m?wi?, ale w Wenecji jest wi?cej syfu xD

--
Prace bardzo pomys?owe i architektura mi si? podoba.

Regards~

aa Jakkess,on dobrze o tym wie bo jak mi powiedzia? chce by to by?o Zadbane miasto nie jaki?
syf.
Og?lnie wszystko ze sob? wsp??gra i ma fajny klimat wed?ug mnie nadaj? si? na House Island pod Evolution Map?.
Detalizacja w porz?dku,?adnie pomieszane ?cianki,oczywi?cie wiesz jak to ja doda?bym wi?cej czego? na wod?
?eby pusto nie by?o. Reszty nie musz? dopowiada? powiedzia?em co my?l? na Gadu Gadu. :)
Czyli 9/10. Bro~~

Ca?kiem ciekawy pomys?, mimo, ?e ja nie nazwa?bym tego Wenecj? to i tak fajna architekturka Ci wysz?a. No i miejscami za pusto - najbardziej na ostatnim screenie, mam nadzieje, ?e to dopracujesz. Keep it up!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry