• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 8 windows 8 oroblem

Status
Zamknięty.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Witam, mam dosc spory problem. Dxiewczyna soobie sciagnela gta sa na pc uruchomila i po wylaczeniu gry i zrestartiwaniu kompa pojawi? sie czarny pulpit, uruchomilem pulpit ctrl alt del i explorr.exe, aczkolwiek nie moglrm otworzyc xadnej przegl?dark, za kazdym uruchomieniem tak jest. Aktualizowalem sterowniki, w regedit tez zrobillem z ta powloka i zrobilem w koncu odswiezanie systemu iiiiii sie ladnie pieknie zrobilo i nie moge trraz w ogole skonfigurowa? tego odswiezania, bo mam czarny ekran i nic sie nie pojawiantak samo nie pojawia sie ctrl alt fel, moge jakos to inacxej zrobic i cofnac do ustawie? fabrycznych i poniwnie zainstalowac windows, ALE BEZ UZYWANIA KLUCZAA WINDOWS. Prosze o powazne opinie. Sorry, ale z telefonu pisze.

Our partners and their custom servers:

Odp: windows 8 oroblem

probowales odpalac kompa w trybie awaryjnym? mozesz tez uzyc powrotu do kopi bezpieczenstwa o ile taka zrobiles przez komende w cmd ale jesli nawet tam nie mozesz wbic to nie wiem

Nie mam jak odpali? trybu awaryjnego na windows8, bo nie mam w og?le ekranu startowego, jest tylko nazwa u?ytkownika i zapraszamy i dalej czarno i tylko kursor wida?.

MO?E TAK, zrobil si? czarny ekran, bez pulpitu, odpali?em pulpit z ctrl, alt, del, zrobi?em aktualizowanie sterownik?w, zrobilem w regedit i gdy to nie poskutkowa?o zrobi?em od?wie?anie komputera czy tam systemu. Mia?em przygotowanie do konfiguracji tego i nichuja nie mog? tego zrobi?, bo mam czarny ekran, a pulpitu nie uruchomi?, bo nie pojawia mi sie w og?le ekran po klikni?ciu ctrl, alt, del XD

A spr?buj przywr?ci? system..

1. CTRL + ALT + DELETE > Plik > Uruchom nowe zadanie > przegl?daj > z boku "Komputer(otw?rz w nowym oknie)" > U g?ry "Komputer", a nast?pnie Panel sterowania.
Je?eli nie pomo?e to nie wiem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom