What's new

Woodstock

Status
Not open for further replies.

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
116
Odp: Woodstock

Ca?y brudstock podsumowany w niespe?na 3 minuty, polecam.

PS. w 0:55 ukaza? si? nam Gollum z trylogii Tolkiena.

Last edited:

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

PIERDOL WSZYSTKO CZAS NA DISKO!!!!!!!

Nie polecam brudstoku elo madafaka.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

By?em w tym roku i mog? stwierdzi? ,?e by?o zajebi?cie.Zajebiste zespo?y (np.kabanos, manu chao, zielone ?abki, the boshoss). Chocia? w sumie najbardziej podoba? mi si? zesp?? Manu chao. Ludzie byli uprzejmi (podejdziesz i bez problemu nalej? Ci piwko). W sumie napi? mo?na by?o si? za darmo (po?ebra? ;d lub zebra? puszki i wymieni? na ?etony). Zdecydowanie znajd? si? tam za rok.

Btw. Ja mam d?ugie w?osy i jako? nie ?pam czy nie jestem brudasem. Peace.

Znalaz?em nagrania:

Last edited:

Esay

Active User
Reaction score
13

To odwrotnie ni? u mnie. By?em tam. To by? najgorszy dzie? w moim ?yciu.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

mi sie w chuj by nie podoba?o.
syf

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

mi sie w chuj by nie podoba?o.
syf

W?a?nie szuka?em tego filmiku i mia?em wstawia? XD Serio to jest chore, ten ca?y Woodstock, trzeba by? debilem, ?eby tam jecha? i pu?ci? na to dzieci XD

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Jak moje dziecko kiedy? rzuci pomys?em, ?e pojedzie na woodstock to go z domu wyjebie XD jak w?osy zapu?ci te? go z domu wyjebi? xd

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Dla tych wszystkich, kt?rzy ?le komentuj? woodstock.
Zapewne Ci ,kt?rzy ?le komentuj? s? przymu?ami, kt?rzy napierdalaj? w tibie ca?ymi dniami lub nie maj? przyjaci?? i nie mieli z kim gada? na woodstocku. Chocia? w sumie podejdziesz i zaraz znajdziesz kogo? ciekawego z kim mo?esz pogada?.
Lub inna opcja, czemu hejtujecie woodstock:
Jeste?cie ?ysymi lud?mi z zawod?wki ;d.

Xevis

Senior User
Reaction score
54

/up, zgadzam si? z Tob? w 100 procentach. Wszechobecny hejt na drewnianystok jest spowodowany tym ?e jak pojad? tibijczyki to nie maj? z kim gada?, no chyba ?e ju? znajd? kogo? do rozmowy i jest jeszcze gorzej.
chyba ?e kto? jest ?ysy, to ju? w og?le masz racje, Panie szinobi herita? ra?oilo di bronco.

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Czemu masz co? do zawod?wki? Ja w Zawod?wce jestem i jest to jedna z Klas w szkole z Najwy?szymi wynikami, czyt. konkurencja Licea, Technikum.
Woodstock jest dla ka?dego, raz b?d?c tam natkn??em si? nawet na ksi?dza ta?cz?cego z Siostrami Zakonnymi, oni te? brudasy z d?ugimi w?osami tak ?
Nigdy na Woodstocku nie by?e?(nie mia?e? z kim), to si? nie odzywaj, bo po prostu jeste? Nerdem, kt?ry nigdy w ?yciu nie by? na "du?ym wydarzeniu" czyt. Fajnej imprezie...

@Hejters,
Zapraszam wszystkich do Hejtowania, i tak mam Hejter?w w g??boko, nie w dupie, o ja nie peda?...

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Wy si? taplacie w b?otku jak Gracjan a Owsik na dupie buduje sobie kolejny dom ;)

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Dla tych wszystkich, kt?rzy ?le komentuj? woodstock.
Zapewne Ci ,kt?rzy ?le komentuj? s? przymu?ami, kt?rzy napierdalaj? w tibie ca?ymi dniami lub nie maj? przyjaci?? i nie mieli z kim gada? na woodstocku. Chocia? w sumie podejdziesz i zaraz znajdziesz kogo? ciekawego z kim mo?esz pogada?.
Lub inna opcja, czemu hejtujecie woodstock:
Jeste?cie ?ysymi lud?mi z zawod?wki ;d.

Ja nie mam ?redniej a nie uwa?am sie za ?ysego debila jako? :D i zarabiam du?o wi?cej ni? wi?kszo?? os?b po latach nauki przypadeg?
Anyway// ogarnijcie z tym Woodstockiem, kto chcia? ten pojecha?, kto nie to nie po co komentowa?.. Szczeg?lnie ?e negatywnie komentuj?cy to w wi?kszo?ci ludzie kt?rzy w ?yciu nie byli na Woodstocku, a nie zdziwi?bym si?, gdyby nie byli nigdy na koncercie nie tylko takim :p

Esay

Active User
Reaction score
13

To zrozumia?e ?e s? ludzie normalni i pojeby. Tylko ?e tych drugich jest wi?kszy odsetek na ?udstoku ni? na innych imprezach.

marymaryj

New User
Reaction score
0

Ja by?em raz na woodstocku i wi?cej nie mam zamiaru tam wraca?.

JimBeam22

New User
Reaction score
0

Czy kto? z forum wybiera si? na Woodstock w przysz?ym roku? :)

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

nom id?cie id?cie i zafundujcie owsikowi na dupie kolejny dom XDDDD

Status
Not open for further replies.