What's new

Woodstock

Status
Not open for further replies.

klubso

New User
Reaction score
0
Odp: Woodstock

Ja by?em w tamtym roku, ale na kolejn? edycj? ju? nie mam zamiaru jecha?. Nie podoba? mi si? syf jaki tam ludzie po sobie zostawiaj?. Smr?d i brud.

Esay

Active User
Reaction score
13

Pozdro dla tych wszystkich frajer?w co p?ac? na Owsiaka. Wybra? najlepszy spos?b na oszukiwanie. A jak kto? nie popiera jego i tego jego zasranej fundacji to od razu jest najazd na tak? osob?, traktuj? Owsiaka jak boga. To odpowied? na kilka post?w wy?ej, troch? p??no, ale te? do?? sporo by?em nieobecny.

Dzi?kuj?

Oczka

User
Reaction score
0

Pozdro dla tych wszystkich frajer?w co p?ac? na Owsiaka. Wybra? najlepszy spos?b na oszukiwanie. A jak kto? nie popiera jego i tego jego zasranej fundacji to od razu jest najazd na tak? osob?, traktuj? Owsiaka jak boga. To odpowied? na kilka post?w wy?ej, troch? p??no, ale te? do?? sporo by?em nieobecny.

Dzi?kuj?

Avatar i sygnatura - wszystko jasne.

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Jakie Wy kurwa polaczki zacofane jeste?cie. Sk?d wyczarowali?cie t? nagonk? na ludzi z d?ugimi w?osami, ?e s? brudasami. Serio kurwa, znam w chuj metali, kt?rzy maj? d?ugie w?osy, kt?re nie s? wcale ujebane. Wr?cz przeciwnie, o wiele cz??ciej widz? ludzi z kr?tkimi w?osami, kt?rych ?by rzucaj? mi si? w oczy ze 100 metr?w. Jak s?o?ce dopierdoli to jeszcze o?lepiaj?.
W kwestii imprezy si? nie wypowiadam, r??ne rzeczy si? s?yszy. Jedynie wkurwia mnie nagonka na metali. Lepiej by? pierdolonym uciekinierem z onkologii, kt?rego IQ jest na poziomie ma?py.

Last edited:

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Dobra zamykam, bo wida? nie potraficie na tym forum prowadzi? kulturalnej dyskusji na poziomie.

Status
Not open for further replies.