-Tibia 8.60 [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]

Status
Zamknięty.
Odp: [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]

Za sam projekt daje 10/10
Niski exp stage , wiec bedzie ciekawie..
Gra bez bot?w? Hmm ciekawe jak Wam uda sie dopilnowac aby nikt nie boci? ;D

Bocic ludzie niech sobie boca, bo 99% ludzi grajacych na 8.60 uzywa bota, jednak jest zakaz zostawiania bota na tzw. AFK, jesli chcesz bocic, musisz pilnowac bota.

Odp: [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]

Widz? im bli?ej do startu serva tym mniejsza aktywno?? w tym temacie co jest mo?e jakie? screeny lub info na temat servera ??

no wlasnie mozesz cos wrzucic :) ale ja bym dodal jakiegos paca czy cos do sms shopa :) zawsze to jakis handel w grze i jest jak zarobic :P i kiedy start ?

no wlasnie mozesz cos wrzucic :) ale ja bym dodal jakiegos paca czy cos do sms shopa :) zawsze to jakis handel w grze i jest jak zarobic :P i kiedy start ?

Wlasnie chodzi o to zeby ludzie ktorzy maja $$ w portfelu nie byli lepsi od tych co graja calkowicie bez dotacji, screeny wrzuce niedlugo a co do mniejszej aktywnosci to dlatego, ze dokanczamy prace jeszcze z tydzien wydaje mi sie i powinnismy byc gotowi, no ale jeszcze nie obiecuje bo moze sie przedluzyc o pare dni.

Screeny dodam na dniach :)

Doskona?y RPG, przypominaj? si? czasy starej, dobrej Tibii. Ma?y EXP Stages przyci?ga, og?lnie zach?cam do zajrzenia.

Jak dobry znajomy Xortezo dosta?em mo?liwo?? zalogowania si? na alphe jako GM. Powiem wam, je?eli pami?tacie mapy ze starszych Sinterii, to teraz ona jest prawie nie do poznania. Oczywi?cie du?o rzeczy zosta?o bez zmian, ale naprawd? - warto, warto i jeszcze raz warto bo jestem pe?en podziwu to co robi Xortezo w swoim wolnym czasie.

Rozumiem ?e jest to zapowied?.. kiedy start? lub jaki? test server?
jest jaka? oficjalna stronka?

Rozumiem ?e jest to zapowied?.. kiedy start? lub jaki? test server?
jest jaka? oficjalna stronka?

Tak jest to zapowiedz, start juz niebawem, test server jest ale zamkniety dla ludzi z zewnatrz, oficjalna stronka juz niedlugo :)

ok to czekam na informacje w tym threadzie :>

Xortezo dasz rade do 23 z tym otsem ? :>

Z tego co mi wiadomo to na 99% start w sierpniu :)

I jak z tym startem? jest juz sierpien, znow pewnei sie opozni i skonczy sie na tym ze bedzie 20 osob...

To jest w?asna mapa czy RL ?

A na screenie co widzia?e? rl map??

I jak z tym startem? jest juz sierpien, znow pewnei sie opozni i skonczy sie na tym ze bedzie 20 osob...

Ile razy kto? ma pisa? ?e start pod koniec sierpnia!!
A co teraz jest? Po?owa.

Ile razy kto? ma pisa? ?e start pod koniec sierpnia!!
A co teraz jest? Po?owa.

Dzieki :P

A co do startu, ludzie spokojnie prace ida pelna para, mamy jeszcze pare rzeczy do zrobienia ktorych jeszcze nie zrobilismy, tak wiec nie wystartujemy z "nie gotowym" serwerem, po co macie sie zawiesc na samym poczatku ze cos bylo obiecane a tego nie ma? Musimy wszystko dopiac na ostatni guziczek =)
Tak wiec prosimy o troche czasu a napewno sie nie zawiedziecie, po weekendzie dodamy jakies screeny.

mialy byc na dniach :(

Nie wiem czy wiesz ale ja tez pracuje w realnym zyciu i tez musze zarabiac na zycie jak i na ots, po weekendzie mam duzo wolnego www juz powinna tez byc gotowa tak wiec po weekendzie dam wam sporo info na temat startu itd
Pozdrawiam

z niecierpliwo?ci? czekam, napewno zagram na Waszym OTS :F

No wiec tak jak obiecalem po weekendzie, niestety na wstepie mam zla wiadomosc ze start jednak nie odbedzie sie w sierpniu, nie wyrobimy sie na termin, a start odbedzie sie poczatkiem wrzesnia, ale to info podam na temat startu 2 wrzesnia (tego dnia juz na 100% podam wam date startu)

Czemu nie bedzie startu w sierpniu tak jak bylo mowione?
Jak wszyscy wiedza wspolpracujemy z firma RonIt ktora pierwszy raz podjela sie projektu pod "tfs" wczesniej bazowali na swoim silniku, wiec gdy wzieli nasz projekt musieli napisasc wszystkie skrypty prawie od nowa, co zajmuje naprawde mase czasu by to dobrze zabezpieczyc, poprostu zabraklo czasu by wszystko dopiac na ostatni guziczek, dlatego przesuwam dzien podania daty startu serwera na 2 wrzesnia.

Jednak nasze prace nie stoja w miejscu, na serwerze dodalismy ponad 10 nowych miejscowek, 2 male questy, i areny z bossami z taskow.

Jak beda dzialac owe areny?
Po wzieciu zwyczajnego taska np. 2000 minotaurow, po zabiciu owych minotaurow kierujemy sie do NPC od ktorego bralismy zadanie, nastepnie dostajemy mozliwosc zabicia bossa ktory znajduje sie w arenie, jesli jednak nie chcemy go zabijac zawsze mozemy skipnac zabijanie bossa, i robic nastepnego taska. Na Sinteri mozecie znalesc rozne taski z nowymi potworami i ich bossami nie tylko tych z rl tibi:)

Nowe tereny :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry