-Tibia 8.60 [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]

Status
Zamknięty.
Odp: [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]

Fajnie super , server mi si? podoba. Na pewno nie zagram w roku szkolnym!!!!

Odp: [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]

see you in 2020 data startu na 100% peace yol

ja pier#*@# wiedzialem ze cos bedzie musialo cos byc :((

Ca? czas m?wisz, nasz serwer, najlepszy, innowacyjny, wspania?y... ale kur*wa przeciez nie macie jeszcze zadnego serwera i co najlepsze mie? go nie b?dziecie. Zak?adacie ju? enty w?tek bo stare wam zamkneli, i ca?y czas zmieniacie daty startu(po ch*j?)
Administracje prosz? o zamkni?cie tego nie profesjonalnego tematu, niech utworz? w?tek jak b?d? mieli pewne informacje.

M?g?bym zapa?? w sen zimowy i tak bym si? nie doczeka? :) c?? je?li to co piszesz jest prawda to nie b?d? krytykowa?. Serwer jest wart czekania, bo zaimponowali?cie mi brakiem sms shopa (ca?kowicie bezinteresowny hosting), ss'y wygl?daj? fajnie, i chyba najlepsza wiadomo?? - pogrom bot?w! Ale tak jak kto? wcze?niej wspomnia? przyda?by si? w?asny klient. Data startu niebardzo mi odpowiada, bo jestem w klasie maturalnej i granie w roku szkolnym pewnie mi zaszkodzi, a poza tym na samym pocz?tku bezrobotni alkoholicy si? wybij? ponad norm? nad tymi, kt?rzy do popo?udnia maj? pewne obowi?zki ;)

aha i taki zwrot do tych kt?rzy chc? jakiego? pacca za sms'y - grubo?? waszych portfeli, a w?a?ciwie waszych rodzic?w nie powinna decydowa? za wszystkich, bo jak komu? chleba braknie to si? sko?czy esemesowanie. Osobi?cie mam telefon na abonament i nie my?l? p?aci? za niego dodatkowych sum :)
dzi?kuj? i ?ycz? powodzenia w przygotowaniach.

bo mozna tym pacem zarobic w grze jakos a to ze nie masz kasy to nie nasza sprawa -.- na prawde 3zl czy iles podniesie twoj abonament, przeciez to majatek !

pierdole tego otsa xdd nie bede czekac 5 lat az go wlaczy bye

Jak napisa? "Sir Arcelinio" prawda jest.. nie ka?dy bd. mia? czas w roku szkolnym .. Ale prawda te? le?y po hostuj?cym serwera nie b?dziemy gra? w ko?cu na bugach :PP

Wolicie dosta? serwa tydzie? szybciej z bugami i potem pisa? tutaj ?e na ka?dym kroku jest bug, czy wolicie poczeka? troszk? d?u?ej i gra? bez ?adnego buga i zwyczajnie cieszy? si? gr??

Bo?e, je?eli serwer jest na dedyku i tylko zosta?y doszlifowania, to po co piszecie ?e "nigdy nie wystartuje".
Troch? rozumu ludzie, naprawd?. To ju? mniej narzekacie na serwery kt?re s? ?ci?gni?te z neta - zastan?wcie si?.

Strasznie trudno jest by? s?ownym i oszacowa? mniej czy wi?cej ile przygotowania do startu mog? potrwa?... Ta informacja nie wywo?a?aby takiego poruszenia gdyby nikt si? tym nie interesowa? i gdyby nie fakt ?e start jest ju? zapowiadany po raz kt?ry? z kolei a nigdy do niego nie dosz?o(mam na my?li t? now? odpicowan? sinterie o kt?rej co jaki? czas g?o?no) wi?c nie rozumiem czemu kto? pisze "To ju? mniej narzekacie na serwery kt?re s? ?ci?gni?te z neta - zastan?wcie si?." ot?? dlatego ?e by?a zapowied?, start i szybki upadek ale to i tak narazie o dwa etapy wi?cej ni? jeszcze nie posiadaj?cy daty startu a nawet strony www kolejny i w?tpliwy pocz?tek otsa Xorteza.

Pomaga?em troch? w testowaniu serwera, mia?em okazj? poogl?da? map?. Mog? powiedzie?, ?e serwer jest na prawd? godny polecenia, lecz s?(by?y) delikatne bugi, kt?re po prostu trzeba poprawi?.
Widzimy si? w grze!

no nic to czekamy na start ! :) oby jak najszybciej ehh

Strasznie trudno jest by? s?ownym i oszacowa? mniej czy wi?cej ile przygotowania do startu mog? potrwa?... Ta informacja nie wywo?a?aby takiego poruszenia gdyby nikt si? tym nie interesowa? i gdyby nie fakt ?e start jest ju? zapowiadany po raz kt?ry? z kolei a nigdy do niego nie dosz?o(mam na my?li t? now? odpicowan? sinterie o kt?rej co jaki? czas g?o?no) wi?c nie rozumiem czemu kto? pisze "To ju? mniej narzekacie na serwery kt?re s? ?ci?gni?te z neta - zastan?wcie si?." ot?? dlatego ?e by?a zapowied?, start i szybki upadek ale to i tak narazie o dwa etapy wi?cej ni? jeszcze nie posiadaj?cy daty startu a nawet strony www kolejny i w?tpliwy pocz?tek otsa Xorteza.

www juz jest tylko poprostu nie jest jeszcze dokonczona (jesli chodzi o uzywalnosc)
A co do www juz powinna byc gotowa, tylko niestety programista z firmy RonIt nie wywiazal sie w terminie, przez co Jakub czytaj (Ron) zatrudnil nowego wlasnie dzisiaj, ktory zajmie sie strona i innymi wykonczeniamy juz od jutra.

Ostatnia edycja:

Przeciez wy wszystko juz macie... nie dokonczone. Wasze wym?wki s? ?a?osne, wa? Pan przestan si? wypowiada?, wstydu oszcz?d? ;s

Przeciez wy wszystko juz macie... nie dokonczone. Wasze wym?wki s? ?a?osne, wa? Pan przestan si? wypowiada?, wstydu oszcz?d? ;s

Wstydu oszczedz? sam postaw swoj serwer i dopracuj go tak zeby nie bylo bugow, chyba ze wypuscisz serwer z masa nie dopracowan jak nie dzialajace zakladki itp, masa serwerow wydaje grube pieniadze by wszystko dopracowac, jednak my pracujemy za darmo co zmienia sytuacje, musimy pracowac w wolniejszym tepie jesli chodzi o OTS i zarabiac na zycie (chodzac do pracy) do tego dochodza masy innych obowiazkow, nie posiadamy zasobu 20 godzin pracy tylko 3-4h dziennie, jednak biorac pod uwage to ze naprawde wam widze zalezy na naszym serwerze zatrudnilem experta z forum tibia.net "Matt" by dokonczyl jeden system z ktorym mamy najwieksze problemy tak wiec sadze ze on nas nie wystawi jesli chodzi o terminy pracy.

A co rzeczy nie dokonczonych, to nie jest ich wiele bowiem :
Faction System
Forum

Jesli byliby jacys chetni graficy do pomocy w 3-4 obrazkach prosze o kontakt na gadu lub tutaj na PW

Ostatnia edycja:

System frakcji b?dzie gotowy do tygodnia.

Widz? r?kawy zakasane

Popieram _/

Czekam lata ,poczekam jeszcze ..troch?. Mam nadziej? ,?e server ma ambicje na d?ugie miesi?ce i wiele starych twarzy si? na nim stawi bez grymasu. Wrzesie? miesi?cem sesji poprawkowej ,wi?c spraw? trzeba wzi?? sobie na spokojnie. Odkopa? stare tibijskie graty i zaciera? r?ce bo wraca SINTERIA!

_/ Meef

Czekacie ju? tyle na tego serva, mi oficjalnie odesz?y ch?ci do grania na nim pozdrawiam te nieudoln? administracj?!, kt?rzy nawet nie potrafi? nic zrobi? i dotrzyma? s?owa.... mia?o by? ?e na wakacjach b?dzie mo?na ju? gra? ale jak zwykle co? oszukujecie nas pozdrawiam administracj? ELO.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry