Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie super , server mi si? podoba. Na pewno nie zagram w roku szkolnym!!!!

see you in 2020 data startu na 100% peace yol
(
c?? je?li to co piszesz jest prawda to nie b?d? krytykowa?. Serwer jest wart czekania, bo zaimponowali?cie mi brakiem sms shopa (ca?kowicie bezinteresowny hosting), ss'y wygl?daj? fajnie, i chyba najlepsza wiadomo?? - pogrom bot?w! Ale tak jak kto? wcze?niej wspomnia? przyda?by si? w?asny klient. Data startu niebardzo mi odpowiada, bo jestem w klasie maturalnej i granie w roku szkolnym pewnie mi zaszkodzi, a poza tym na samym pocz?tku bezrobotni alkoholicy si? wybij? ponad norm? nad tymi, kt?rzy do popo?udnia maj? pewne obowi?zki 

P
oby jak najszybciej ehhStrasznie trudno jest by? s?ownym i oszacowa? mniej czy wi?cej ile przygotowania do startu mog? potrwa?... Ta informacja nie wywo?a?aby takiego poruszenia gdyby nikt si? tym nie interesowa? i gdyby nie fakt ?e start jest ju? zapowiadany po raz kt?ry? z kolei a nigdy do niego nie dosz?o(mam na my?li t? now? odpicowan? sinterie o kt?rej co jaki? czas g?o?no) wi?c nie rozumiem czemu kto? pisze "To ju? mniej narzekacie na serwery kt?re s? ?ci?gni?te z neta - zastan?wcie si?." ot?? dlatego ?e by?a zapowied?, start i szybki upadek ale to i tak narazie o dwa etapy wi?cej ni? jeszcze nie posiadaj?cy daty startu a nawet strony www kolejny i w?tpliwy pocz?tek otsa Xorteza.
Przeciez wy wszystko juz macie... nie dokonczone. Wasze wym?wki s? ?a?osne, wa? Pan przestan si? wypowiada?, wstydu oszcz?d? ;s