• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Wsp?lne Hunty??

Status
Zamknięty.

przemox16

Active User
Luty 10, 2009
Liczba reakcji
4
WItam ( mowie ze o wspolnym huncie jestem zielonyy i chcia?bym pare rad od was ;) )
Wiec ;
Profesja : Palladyn
skille ; 75
lvl 42
mlvl : 11 (50% go)

Do 4 dni dojdzie mi pacc , i dogadalem sie z gosciem ze bd mi blokal dl'e.
Kwota wynosi 20k/1h
Czyli ja pall i on knight
Chcia?bym sie zapytacc co mam ze soba zabrac??
do wyboruu ;
enchanted speary , royal speary , boltyy ??

knight ma 140 lvl
co wziasc??
chcemy isc na darashie na dl'e
<jestem zielony w tym> ;))
chce jak najszybciej wbic jak najwiekszy lvl
(my??? ze blokera wezme na 2h czyli 40k)

Odp: Wsp?lne Hunty??

Po 1 primo - je?eli on b?dzie bloczy? - spytaj si? go czy masz zainwestowa? w jego leczenie, czy z tej kwoty, kt?ra mu tam dajesz b?dzie sobie sam fundowa??
2. Bierz najmocniejsz? bro? - najlepiej gdybyto by?y power boltaski ale jak mo?esz to bierz rojale.
3. Zaopatrz si? w potiony do leczenia i wi?cej tych od many (przyda ci ?ie "pierdolni?cie" z czaru ;])

te power nie sa od 55 lvl??
p?ace mu 20k/1h bez siocheraa;)

1. Du?o mana potionk?w , troche mniej pot?w .
2. Royal Speary
3. Fooda , te? si? przyda , cho? dropi z DL
4. Zaopatrz si? te? w dobre eq
Troche masz s?aby skill :) m?j kolega na 40 ma 85/85 , no ale jak ju? kupi?e? Pacca to si? nie wycofasz . Powodzenia w expieniu ;)

Zanim dojdzie PACC, to, postaraj si? wbi? jak najwi?kszy skill mo?esz. Sied? nawet po osiem godzin dziennie. Bez porz?dnego DF to Ci si? nie op?aca, bo DL'e b?d? wolno gin??y.

Gdy ju? PACC dojdzie, to zakup du?o manas?w - b?dziesz m?g? rzuca? mocniejsze czary i u?ywa? utamo vita. Kup bolty i nie kupuj dobrego eq - kup jak?? kusz?.

Powodzenia.

a np czemu mam ie brac enchanted spearow??;D
duzoo nawet hitaja

Jeste? totalnym zerowcem. Za te 20k/h co chcesz da? jakiemu? typowi, lepiej wyjdzie kupi? butle i samemu expi? na dlach. 75 lvlem nie ma szans ?eby umrze?... chocia? je?li jeste? zerowcem, kto wie. :-/

Jeste? totalnym zerowcem. Za te 20k/h co chcesz da? jakiemu? typowi, lepiej wyjdzie kupi? butle i samemu expi? na dlach. 75 lvlem nie ma szans ?eby umrze?... chocia? je?li jeste? zerowcem, kto wie. :-/
On ma 42 lvl. Naucz si? czyta? ze zrozumieniem....

OMG!!! jak mnie wkuriw*** takie lUDZIE!!!
pierw przeczytac alll a potem odpowiadajj.
!!! ZEROWCUU !!!! [*]

Najlepiej BOLTY ! najleciejsze sa ; D
jak kolega napisal bd chcial za leczenie
_---______________________________-
// Hack-link

Ostatnio edytowane przez moderatora:

bolty wez, i idz jak najdalej one maja dlugi zasieg dzieki czemu nie beda Cie walily dl'e z fire. Ale 20k/h to duzo jakbys za tyle kaski kupil poty to tak samo bys mogl zwastowac czarami na potworach jak na tych dl'ach tylko roznica jest taka ze mlvl by Ci o wiele wskoczyl.

Odpusc sobie te wsp?lne hunty i idz expic sam, Sa miejsc?wki gdzie bedziesz mial nie wiele gorszy exp a wydasz o wiele mniej. Np na dragi idz jak wolne respy b?d? to szybki exp a o loota te? ?atwo.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry