• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wybory prezydenckie 2015

Status
Zamknięty.
Odp: Wybory prezydenckie 2015

@up
Pojebalo? Taki fajny temacik, kazdy siedzi i ma beke a ty chcesz go zamykac...
Nic sie tu nie dzieje poza tym tematem. Cale forum chcesz zamknac? :crying:

@up
Pojebalo? Taki fajny temacik, kazdy siedzi i ma beke a ty chcesz go zamykac...
Nic sie tu nie dzieje poza tym tematem. Cale forum chcesz zamknac? :crying:

Dlatego stworzylem ten temat, bo nudno tu max XD Ale liczylem na to, ze wiecej osob sie wypowie, bo wiedzialem ze pan Kikimora i Ciamciaj cos napisza xD czy to forum ma tylko 5 uzytkownikow?

Kt?ry to ten cwaniak Kikimora?

Shalom Wa? Panie, ale z Ciebie troll :C. Ju? chcia?em zhejtowa? ;P. Oczywi?cie, chyba tylko debile g?osuj? na Komora, ok s? jeszcze ludzie op?tani przez media. G?osowa? na Korwina lub ewentualnie na Brauna. Bredzis?aw Szogun Komorowski- zdrajca polski, zgodzi? si? na podwy?szenie wieku emerytalnego, podatk?w, jego utrzymanie kosztuje wi?cej ni? rodziny kr?lewskiej Wielkiej Brytanii. Skoro on zda? z Polskiego, to ja mam wi?ksze szanse. Co tu jeszcze pisa?.

Zreszt? jeba? ten kraj.

Ostatnia edycja:

Shalom Wa? Panie, ale z Ciebie troll :C. Ju? chcia?em zhejtowa? ;P. Oczywi?cie, chyba tylko debile g?osuj? na Komora, ok s? jeszcze ludzie op?tani przez media. G?osowa? na Korwina lub ewentualnie na Brauna. Bredzis?aw Szogun Komorowski- zdrajca polski, zgodzi? si? na podwy?szenie wieku emerytalnego, podatk?w, jego utrzymanie kosztuje wi?cej ni? rodziny kr?lewskiej Wielkiej Brytanii. Skoro on zda? z Polskiego, to ja mam wi?ksze szanse. Co tu jeszcze pisa?.

Zreszt? jeba? ten kraj.

I tak komor wygra i to przed 1 tura juz glosy pewnie bedzie mial policzone

Panie up jeba? to Ty mo?esz kole?anki w gimnazjum. dobrze ze wy w gimnazjum nie macie prawa do g?osowania i wypowiadania si? publicznie. Zdajco Polski mo?esz by? Ty pisz?c takie s?owa. Za du?o internetu. Obra?asz tez Pana Janusza i jego ide?. Bo pokazuj?c sw?j debilizm obra?asz go. Osobi?cie g?osuje na Korwina lecz jak widz? idiot?w takich jak Ty to czasami nie mog? uwierzy? ?e Ty masz czelno?? wyj?? z domu. Stwierdzam i? jeste? niedojebany m?zgowo. Ka?dy ma g?osowa? na kogo chce. Wolno?? s?owa ale nie dla takich debili. ..

Skurwysy?skie nasienie rz?dzi naszym krajem dlatego trzeba g?osowa? robi? cokolwiek Tv-eny i inne telewizje ry?y mi banie przez par? dobrych lat wychwalaj?c sobie Unie jaka to ona jest wykurwista, ale kiedy zobaczy?em wypowiedzi Korwina otworzy?em oczy i poczu?em wkurwienie a za razem k?amstwo. Teraz to sobie mog? m?wi? cokolwiek ze dajmy na to Dami czy Ciamciaj napadli na bank aaa ja id? z nimi na piwo a to dlaczego bo nie uwierz? dop?ki nie zobacz?.
A ten Brodzis?aw to taki zwyk?y pajac na sznurku do cyrku by si? nada?. :wink:

cyrk.jpg

ps: Ciekawe kto ci?gnie za sznurek ;p

Dam reputa za ka?dy g?os na komora! xD

Dla Komorowskiego mam tylko jedno.

wielki-slownik-ortograficzny-b-iext6761360.jpg

Kto? jeszcze ma w?tpliwo?ci kto wygra wybory? Dla wszystkich rozumnych zalecam wyjazd na zach?d.

Kogo nie wybiora i tak bedzie zle ;_;

Je?eli chodzi o m?j g?os i o g?os grup do kt?rych nale?? (oko?o 30tysi?cy mandat?w) wszyscy popieramy danego kandydata:

Was te? gor?co zapraszam do oddania g?osu na Janusza Korwin Mikkego (bo tak to si? odmienia zak?amana telewizjo ._.) :)

rpTmKtl.png

comment_ncvCDJZ5prBowJP2wgxdKjz5Q767GLZf.jpg

Ostatnia edycja:

Nic si? nie zmieni, je?eli my?lenie ludzi b?dzie ca?y czas takie jak teraz...
Obejrza?em t? pierwsz? sond? to albo ludzie nie g?osuj?, albo nie zapoznaj? si? z pogl?dami tylko id? za stadem, pora?ka...

Je?eli chodzi o m?j g?os i o g?os grup do kt?rych nale?? (oko?o 30tysi?cy mandat?w) wszyscy popieramy danego kandydata:

Was te? gor?co zapraszam do oddania g?osu na Janusza Korwina Mikkego (bo tak to si? odmienia zak?amana telewizjo ._.) :)

kara smierci - jestem za ;d ale to tez ma luki, bo jak ktos sie bedzie bronil bo go wkreca w morderstwo a naprawde nic nie zrobil i sie nie wybroni to i tak go skasuja?
utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?
prawo do posiadania broni na tak XDD to juz sobie wygral

Widz?, ?e temat si? rozkr?ci?. Og?lnie my?l?, ?e wi?kszo?? my?l?cych ludzi nie b?dzie g?osowa? na Komora, a raczej mam tak? nadziej?.

kara smierci - jestem za ;d ale to tez ma luki, bo jak ktos sie bedzie bronil bo go wkreca w morderstwo a naprawde nic nie zrobil i sie nie wybroni to i tak go skasuja?
utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?

1. utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?
B?d? pracowa? wewn?trz wi?zie? na w?asne utrzymanie w podobny spos?b jak na starych ameryka?skich filmach.

Pami?taj, ?e w momencie zezwolenia na posiadanie broni przest?pczo?? spada.
[video=youtube;b-N5YzFLyes]https://www.youtube.com/watch?v=b-N5YzFLyes[/video]
[MENTION=155701]#SWAG[/MENTION]
Widz?, ?e temat si? rozkr?ci?. Og?lnie my?l?, ?e wi?kszo?? my?l?cych ludzi nie b?dzie g?osowa? na Komora, a raczej mam tak? nadziej?.
Jak i na Dud?, Jarubasa, Kowalskiego, Kukiza (kt?ry poza JOW'em nie ma plan?w i mam podstawy by s?dzi?, ?e jest marionetk? kt?ra podzieli Polsk? na wieki pomi?dzy PiS i PO), Og?rek, Palikota, Tanajane czy Wilka i Brauna- kt?rzy maj? zbyt ma?e poparcie, a sam Braun jest zbyt ograniczony religi?.

Z filmiku 3:43 - 3:52 XD Aha fajnie ok daje lajka XD On nie wygra. Mimo ze czasem mowi madrze to pozniej znowu sobie zaprzecza XD

Jesli teraz sie nie zacznie zmieniac nic to bedziemy musieli poczekac jeszcze ze 20 lat, zeby te dinoazury powymieraly, co to glosuja na pisy i po "bo te drugie gorsze i za chuja nie moga dojsc do wladzy bo chuj"...

Status
Zamknięty.
Do góry