@up
Pojebalo? Taki fajny temacik, kazdy siedzi i ma beke a ty chcesz go zamykac...
Nic sie tu nie dzieje poza tym tematem. Cale forum chcesz zamknac? :crying:
Jaki? leszcz na strza?a s?ysza?em, ?e jego ulubionym i jedynym zaj?ciem jest nabijanie post?w na forach i g?osuje na Komorowskiego.Kt?ry to ten cwaniak Kikimora?
Shalom Wa? Panie, ale z Ciebie troll :C. Ju? chcia?em zhejtowa? ;P. Oczywi?cie, chyba tylko debile g?osuj? na Komora, ok s? jeszcze ludzie op?tani przez media. G?osowa? na Korwina lub ewentualnie na Brauna. Bredzis?aw Szogun Komorowski- zdrajca polski, zgodzi? si? na podwy?szenie wieku emerytalnego, podatk?w, jego utrzymanie kosztuje wi?cej ni? rodziny kr?lewskiej Wielkiej Brytanii. Skoro on zda? z Polskiego, to ja mam wi?ksze szanse. Co tu jeszcze pisa?.
Zreszt? jeba? ten kraj.
kara smierci - jestem za ;d ale to tez ma luki, bo jak ktos sie bedzie bronil bo go wkreca w morderstwo a naprawde nic nie zrobil i sie nie wybroni to i tak go skasuja?Je?eli chodzi o m?j g?os i o g?os grup do kt?rych nale?? (oko?o 30tysi?cy mandat?w) wszyscy popieramy danego kandydata:
Was te? gor?co zapraszam do oddania g?osu na Janusza Korwina Mikkego (bo tak to si? odmienia zak?amana telewizjo ._.)
kara smierci - jestem za ;d ale to tez ma luki, bo jak ktos sie bedzie bronil bo go wkreca w morderstwo a naprawde nic nie zrobil i sie nie wybroni to i tak go skasuja?
utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?
prawo do posiadania broni na tak XDD to juz sobie wygral
B?d? pracowa? wewn?trz wi?zie? na w?asne utrzymanie w podobny spos?b jak na starych ameryka?skich filmach.1. utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?
Pami?taj, ?e w momencie zezwolenia na posiadanie broni przest?pczo?? spada.prawo do posiadania broni na tak XDD to juz sobie wygral
Jak i na Dud?, Jarubasa, Kowalskiego, Kukiza (kt?ry poza JOW'em nie ma plan?w i mam podstawy by s?dzi?, ?e jest marionetk? kt?ra podzieli Polsk? na wieki pomi?dzy PiS i PO), Og?rek, Palikota, Tanajane czy Wilka i Brauna- kt?rzy maj? zbyt ma?e poparcie, a sam Braun jest zbyt ograniczony religi?.Widz?, ?e temat si? rozkr?ci?. Og?lnie my?l?, ?e wi?kszo?? my?l?cych ludzi nie b?dzie g?osowa? na Komora, a raczej mam tak? nadziej?.