What's new

Wybory prezydenckie 2015

Status
Not open for further replies.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Wybory prezydenckie 2015

@up
Pojebalo? Taki fajny temacik, kazdy siedzi i ma beke a ty chcesz go zamykac...
Nic sie tu nie dzieje poza tym tematem. Cale forum chcesz zamknac? :crying:

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

@up
Pojebalo? Taki fajny temacik, kazdy siedzi i ma beke a ty chcesz go zamykac...
Nic sie tu nie dzieje poza tym tematem. Cale forum chcesz zamknac? :crying:

Dlatego stworzylem ten temat, bo nudno tu max XD Ale liczylem na to, ze wiecej osob sie wypowie, bo wiedzialem ze pan Kikimora i Ciamciaj cos napisza xD czy to forum ma tylko 5 uzytkownikow?

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Kt?ry to ten cwaniak Kikimora?

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Kt?ry to ten cwaniak Kikimora?
Jaki? leszcz na strza?a s?ysza?em, ?e jego ulubionym i jedynym zaj?ciem jest nabijanie post?w na forach i g?osuje na Komorowskiego.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Shalom Wa? Panie, ale z Ciebie troll :C. Ju? chcia?em zhejtowa? ;P. Oczywi?cie, chyba tylko debile g?osuj? na Komora, ok s? jeszcze ludzie op?tani przez media. G?osowa? na Korwina lub ewentualnie na Brauna. Bredzis?aw Szogun Komorowski- zdrajca polski, zgodzi? si? na podwy?szenie wieku emerytalnego, podatk?w, jego utrzymanie kosztuje wi?cej ni? rodziny kr?lewskiej Wielkiej Brytanii. Skoro on zda? z Polskiego, to ja mam wi?ksze szanse. Co tu jeszcze pisa?.

Zreszt? jeba? ten kraj.

Last edited:

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Shalom Wa? Panie, ale z Ciebie troll :C. Ju? chcia?em zhejtowa? ;P. Oczywi?cie, chyba tylko debile g?osuj? na Komora, ok s? jeszcze ludzie op?tani przez media. G?osowa? na Korwina lub ewentualnie na Brauna. Bredzis?aw Szogun Komorowski- zdrajca polski, zgodzi? si? na podwy?szenie wieku emerytalnego, podatk?w, jego utrzymanie kosztuje wi?cej ni? rodziny kr?lewskiej Wielkiej Brytanii. Skoro on zda? z Polskiego, to ja mam wi?ksze szanse. Co tu jeszcze pisa?.

Zreszt? jeba? ten kraj.

I tak komor wygra i to przed 1 tura juz glosy pewnie bedzie mial policzone

Fluos

We are many!!!
Reaction score
258

Panie up jeba? to Ty mo?esz kole?anki w gimnazjum. dobrze ze wy w gimnazjum nie macie prawa do g?osowania i wypowiadania si? publicznie. Zdajco Polski mo?esz by? Ty pisz?c takie s?owa. Za du?o internetu. Obra?asz tez Pana Janusza i jego ide?. Bo pokazuj?c sw?j debilizm obra?asz go. Osobi?cie g?osuje na Korwina lecz jak widz? idiot?w takich jak Ty to czasami nie mog? uwierzy? ?e Ty masz czelno?? wyj?? z domu. Stwierdzam i? jeste? niedojebany m?zgowo. Ka?dy ma g?osowa? na kogo chce. Wolno?? s?owa ale nie dla takich debili. ..

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

Skurwysy?skie nasienie rz?dzi naszym krajem dlatego trzeba g?osowa? robi? cokolwiek Tv-eny i inne telewizje ry?y mi banie przez par? dobrych lat wychwalaj?c sobie Unie jaka to ona jest wykurwista, ale kiedy zobaczy?em wypowiedzi Korwina otworzy?em oczy i poczu?em wkurwienie a za razem k?amstwo. Teraz to sobie mog? m?wi? cokolwiek ze dajmy na to Dami czy Ciamciaj napadli na bank aaa ja id? z nimi na piwo a to dlaczego bo nie uwierz? dop?ki nie zobacz?.
A ten Brodzis?aw to taki zwyk?y pajac na sznurku do cyrku by si? nada?. :wink:

cyrk.jpg

ps: Ciekawe kto ci?gnie za sznurek ;p

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Dam reputa za ka?dy g?os na komora! xD

Xevin

Active User
Reaction score
10

Dla Komorowskiego mam tylko jedno.

wielki-slownik-ortograficzny-b-iext6761360.jpg

Esay

Active User
Reaction score
13

Kto? jeszcze ma w?tpliwo?ci kto wygra wybory? Dla wszystkich rozumnych zalecam wyjazd na zach?d.

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Kogo nie wybiora i tak bedzie zle ;_;

OldTejdi

Senior User
Reaction score
49

Je?eli chodzi o m?j g?os i o g?os grup do kt?rych nale?? (oko?o 30tysi?cy mandat?w) wszyscy popieramy danego kandydata:

Was te? gor?co zapraszam do oddania g?osu na Janusza Korwin Mikkego (bo tak to si? odmienia zak?amana telewizjo ._.) :)

rpTmKtl.png

comment_ncvCDJZ5prBowJP2wgxdKjz5Q767GLZf.jpg

Last edited:

JOK3R

Advanced User
Reaction score
8

Nic si? nie zmieni, je?eli my?lenie ludzi b?dzie ca?y czas takie jak teraz...
Obejrza?em t? pierwsz? sond? to albo ludzie nie g?osuj?, albo nie zapoznaj? si? z pogl?dami tylko id? za stadem, pora?ka...

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Je?eli chodzi o m?j g?os i o g?os grup do kt?rych nale?? (oko?o 30tysi?cy mandat?w) wszyscy popieramy danego kandydata:

Was te? gor?co zapraszam do oddania g?osu na Janusza Korwina Mikkego (bo tak to si? odmienia zak?amana telewizjo ._.) :)

kara smierci - jestem za ;d ale to tez ma luki, bo jak ktos sie bedzie bronil bo go wkreca w morderstwo a naprawde nic nie zrobil i sie nie wybroni to i tak go skasuja?
utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?
prawo do posiadania broni na tak XDD to juz sobie wygral

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Widz?, ?e temat si? rozkr?ci?. Og?lnie my?l?, ?e wi?kszo?? my?l?cych ludzi nie b?dzie g?osowa? na Komora, a raczej mam tak? nadziej?.

OldTejdi

Senior User
Reaction score
49

kara smierci - jestem za ;d ale to tez ma luki, bo jak ktos sie bedzie bronil bo go wkreca w morderstwo a naprawde nic nie zrobil i sie nie wybroni to i tak go skasuja?
utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?

1. utrzymywanie wiezniow - z czego bedzie ich utrzymywal? z wlasnej kieszeni?
B?d? pracowa? wewn?trz wi?zie? na w?asne utrzymanie w podobny spos?b jak na starych ameryka?skich filmach.

Pami?taj, ?e w momencie zezwolenia na posiadanie broni przest?pczo?? spada.
[video=youtube;b-N5YzFLyes]https://www.youtube.com/watch?v=b-N5YzFLyes[/video]
[MENTION=155701]#SWAG[/MENTION]
Widz?, ?e temat si? rozkr?ci?. Og?lnie my?l?, ?e wi?kszo?? my?l?cych ludzi nie b?dzie g?osowa? na Komora, a raczej mam tak? nadziej?.
Jak i na Dud?, Jarubasa, Kowalskiego, Kukiza (kt?ry poza JOW'em nie ma plan?w i mam podstawy by s?dzi?, ?e jest marionetk? kt?ra podzieli Polsk? na wieki pomi?dzy PiS i PO), Og?rek, Palikota, Tanajane czy Wilka i Brauna- kt?rzy maj? zbyt ma?e poparcie, a sam Braun jest zbyt ograniczony religi?.

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Z filmiku 3:43 - 3:52 XD Aha fajnie ok daje lajka XD On nie wygra. Mimo ze czasem mowi madrze to pozniej znowu sobie zaprzecza XD

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Jesli teraz sie nie zacznie zmieniac nic to bedziemy musieli poczekac jeszcze ze 20 lat, zeby te dinoazury powymieraly, co to glosuja na pisy i po "bo te drugie gorsze i za chuja nie moga dojsc do wladzy bo chuj"...

Status
Not open for further replies.