What's new

Wybory prezydenckie 2015

Status
Not open for further replies.

GOD Booos

Active User
Reaction score
0
Odp: Wybory prezydenckie 2015

A wypowiadaj? si? tutaj chocia? pe?noletnie osoby?

Mo?e i nie wygra, ale g?os nie b?dzie zmarnowany- ludzie wyjd? na ulic? :) my ju? z ch?opakami czekamy tylko na og?oszenie wynik?w, udost?pnieniu informacji na portalach spo?eczno?ciowych- idziemy na piechot? do Warszawy.

Policja i pogotowie b?dzie musia?o eskortowa? ca?? akcj?- na to p?acone s? podatki- zar?wno przeze mnie jak i przez Was. Uwa?amy, ?e w ten spos?b do??cz? si? do nas inne osoby. B?dzie to marsz przeciwko obecnej w?adzy- niezadowoleni i frustracja. Ju? nie wspominam o ludziach np Ruchu Narodowego, Korwinist?w i zwolennik?w Kukiza, kt?rzy popr? nas i do??cz? si?. To samo wszyscy kibice- chwila zapomnienia- wszyscy p?jd? za barw? BIA?O CZERWON?, a nie za t? kt?rej kibicuj? dnia powszedniego na stadionach. Ka?dy z nich potrafi si? zachowa?- tylko nieliczni idioci zaczynaj? dymy- takich oni sami 'sp?aszcz?' na wej?ciu.

Wszyscy wiemy, ?e starsi ludzie g?osuj? na PiS i PO poniewa? ulegli propagandzie. Sam g?osowa?em na PO, bo obieca?o obni?enie podatk?w- oszukali mnie :) teraz czas na rewan?.

Wiele os?b wie o Korwinie z TV, jako wielkim 'rozb?jniku', potem leci na informacjach z neta. A przeczytaj kto? sobie jego program wyborczy, kt?ry od 20lat si? nie zmieni?... O Kukizie (jako potencjalnym zagro?eniu PO/PIS/SLD) si? nie m?wi, bo nie ma za bardzo co na niego znale??.
Je?eli ka?dy kto tak strasznie popiera ide? korwinizmu i innych podobnych pogl?d?w- niech sam wyjd?ie do ludzi i zacznie ich u?wiadamia?- ALE TAK SI? NIE STANIE. Teraz patriotyzm wygl?da tak:
[LUBI? TO] i opcjonalnie komentarz ["jeba? rz?d"].
Przykre- ale prawdziwe. Nikt nie odwa?y si? wyj?? z klatki w bloku i porozmawia? z lud?mi o ich pogl?dach- zapyta? na kogo g?osuj?- dlaczego? i czy obchodzi ich los ich wnuk?w oraz rzeszy m?odych ludzi, kt?rzy b?d? cierpie? przez po-propagandowe my?lenie ludzi starszych (a ich jest wi?cej).

Obud?cie si?...

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Jesli teraz sie nie zacznie zmieniac nic to bedziemy musieli poczekac jeszcze ze 20 lat, zeby te dinoazury powymieraly, co to glosuja na pisy i po "bo te drugie gorsze i za chuja nie moga dojsc do wladzy bo chuj"...

Niestety tacy ludzie to nie tylko starsi, bo oni przerzucaj? to na swoje dzieci/wnuki i tym sposobem znam jednego takiego w moim wieku. PO, bo PiS to chuj.

Reaction score
0

Nie podoba Wam si? obecny system ? G?osujcie na ka?dego, tylko nie na tego kto obecnie rz?dzi. Poka?ecie swoje niezadowolenie w poparciu innych kandydat?w ni? obecnie rz?dz?cy. Nie podoba Wam si? PIS? W drugiej turze zag?osujcie na Komorowskiego. Kampania jest tak s?aba, ?e a? szkoda gada?. Kpina i tyle. Zero konkret?w. Mam wra?enie, ?e po?owa kandydat?w nawet nie wie jakie s? kompetencje prezydenta.

XaMeS

Banned
Reaction score
11

KOrwin! Korwin to wolnosc!

OldTejdi

Senior User
Reaction score
49

Z filmiku 3:43 - 3:52 XD Aha fajnie ok daje lajka XD On nie wygra. Mimo ze czasem mowi madrze to pozniej znowu sobie zaprzecza XD

[MENTION=273228]quote[/MENTION]
W kt?rym miejscu sobie zaprzecza, bo chyba moja edukacja i stan wiedzy jest nie wystarczaj?cy, ?eby to zauwa?y?.
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]IC
Mam nadziej?, ?e wypowiadaj? si? tylko osoby pe?noletnie z mo?liwo?ci? do g?osowania, poniewa? takowej mo?ecie nie mie?, b?d?c pe?noletnimi.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

hahahahahaha, dobre, xDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Co do "Panie up jeba? to Ty mo?esz kole?anki w gimnazjum. dobrze ze wy w gimnazjum nie macie prawa do g?osowania i wypowiadania si? publicznie. Zdajco Polski mo?esz by? Ty pisz?c takie s?owa. Za du?o internetu. Obra?asz tez Pana Janusza i jego ide?. Bo pokazuj?c sw?j debilizm obra?asz go. Osobi?cie g?osuje na Korwina lecz jak widz? idiot?w takich jak Ty to czasami nie mog? uwierzy? ?e Ty masz czelno?? wyj?? z domu. Stwierdzam i? jeste? niedojebany m?zgowo. Ka?dy ma g?osowa? na kogo chce. Wolno?? s?owa ale nie dla takich debili. .."

Ot?? odpowiem Tobie, co mia?em na my?li, gdy? bardzo ?le to uj??em, albowiem z tym "jeba? ten kraj", chodzi?o mi o to, ?e jeba? kraj w stanie jakim obecnie si? znajduje. Kto jest teraz krajem? Media i rz?d, kt?re s? kierowane przez obce s?u?by. Oni s? krajem, oni nak?adaj? nam nakazy, zakazy. Obywatele tutaj nic nie maj? do gadania. To, tak?e oni chc? oddawa? fa?szywym ?ydom pieni?dze. Tak, chc? bezcze?ci? nasz? histori?, nie reaguj? na s?owa tych debilnych amerykan?w o nas, ?e niby to my mordowali?my ?yd?w, ?e, jakoby to jedynie ?ydzi byli jedynie mordowani w obozach koncentracyjnych. Czemu pisz? fa?szywym ?ydom? Gdy? mimo, ?e jestem w 15/16 Polakiem i 1/16 ?ydem, to m?j ojciec nie odzyska? tego, co nale?y do mojej rodziny, a Pan Komorowski chce oddawa? ?ydom z Izraela, gdzie w wi?kszo?ci to cwani Polacy, kt?rzy nic z ?ydami maj? wsp?lnego. Prawdziwym ?ydom, kt?rzy rzeczywi?cie potracili swoje maj?tki przez wojny, powinno si? odda?, ale nie tym, kt?rzy wykorzystuj? fakt, ?e mieszkaj? w Izraelu i nic z Polsk? nigdy nie mieli wsp?lnego i nie tym cwanym Polakom z Izraela, kt?rzy nic z ?ydami, nie maj? wsp?lnego. ?yd to na prawd? uczciwy cz?owiek, a tamci opr?cz tego, ?e bezczeszcz? imi? ka?dego ?yda (gdy? z og??u s? to bardzo ciekawe osoby), to jeszcze chc? niszczy? nasz? histori? po przez twierdzenie, ?e niby to my (nar?d Polski) jeste?my winni zag?ady ?yd?w. Za 10-20 lat tak ?wiat b?dzie nas postrzega? (jak nazist?w).
Nasz kraj istnieje jedynie teoretycznie, zarz?dzany przez obce s?u?by, nie przez obywateli. Obywatele maj? prane umys?y przez media. Jestem patriot?, ale obecnie Polska, nie jest Polsk?. Jak to okre?li? Pan Grzegorz Braun, nasz kraj to "KONDOMINIUM ROSYJSKO-NIEMIECKIE POD ?YDOWSKIM ZARZ?DEM POWIERNICZYM".
W?a?nie, zapomnia?bym o tym wspomnie?, gdy? nie chodz? do gimnazjum, ale ludzie z internet?w zawsze wiedz?, kto jaki jest.

Last edited:

Esay

Active User
Reaction score
13

Polska ju? od 300 lat jest sztucznym tworem zarz?dzanym przez obce pa?stwa. Nic z tym nie zrobisz.

new sell

Active User
Reaction score
4

Moze nie mam prawa do glosu bo jeszcze troche za mlody jestem i wiem ze nie powinienem sie wypowiadac w tym temacie ale jak to czytam to az mi przykro sie robi. Kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego glosu nikt go nie musi namawiac chyba jest jeszcze wolnosc slowa w tym kraju, pozatym Korwin Mikke otworzyl moze oczy polowie polski ale to nie oznacza ze musza na niego glosowac, Kazdy czlowiek wybiera swojego kandytata i to od ludzi jest zalezne kto zostanie prezydentem te kampanie reklamowe ktore sa wystawiane zeby zachecic do glosowania to jest nic wydadza na to pieniadze to i tak nic nie poskutkuje, prezydenta sie wybiera na podstawie checi (nie musi ich realizowac), zmian w panstwie (na lepsze), oraz o podejmowanych decyzjach na rzecz mieszkancow. Ja osobiscie jakbym mogl glosowac to bym glosowal na Korwina ale kazdy ma swoje zdanie. To tyle na ten temat mozecie hejtowac itd ja i tak mam na to wyjeba*e

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

@up
Dzieciak jestes, wroc za x lat jak dorosniesz. Bo raz, pierdzielisz glupoty. Dwa, nie masz pojecia o czym jest ten temat. Trzy Wydaje ci sie, ze cos tam wiesz, i nawet jak cos tam wiesz to przez to ze wydaje ci sie ze cos tam wiesz gowno wiesz i pierdzielisz glupoty.
A to, ze ja pierdziele jeszcze wieksze to juz nie ma znaczenia wiec nawet kurwa nie waz sie odpisywac.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Moze nie mam prawa do glosu bo jeszcze troche za mlody jestem i wiem ze nie powinienem sie wypowiadac w tym temacie ale jak to czytam to az mi przykro sie robi. Kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego glosu nikt go nie musi namawiac chyba jest jeszcze wolnosc slowa w tym kraju, pozatym Korwin Mikke otworzyl moze oczy polowie polski ale to nie oznacza ze musza na niego glosowac, Kazdy czlowiek wybiera swojego kandytata i to od ludzi jest zalezne kto zostanie prezydentem te kampanie reklamowe ktore sa wystawiane zeby zachecic do glosowania to jest nic wydadza na to pieniadze to i tak nic nie poskutkuje, prezydenta sie wybiera na podstawie checi (nie musi ich realizowac), zmian w panstwie (na lepsze), oraz o podejmowanych decyzjach na rzecz mieszkancow. Ja osobiscie jakbym mogl glosowac to bym glosowal na Korwina ale kazdy ma swoje zdanie. To tyle na ten temat mozecie hejtowac itd ja i tak mam na to wyjeba*e
plx ogarnij poprawn? sk?adnie zdania

Status
Not open for further replies.