Wyexpie, przejde rooka, wyskilluje - tanio !

Status
Zamknięty.
Odp: Wyexpie, przejde rooka, wyskilluje - tanio !

Haha napisa?em do Ciebie na gg passy ^^ Raport ?e co niby zrobi?em? ?e wys?a?em passy na gg i nie otrzyma?em free rooka? :) Ogarnij si? kolego bo tylko si? upokarzasz ;) Chcesz to tym razem na pw ci wysle passy ; )

Heh dawno temu ;) Nie bede p?aka? bo i tak pewnie by? hakno? 4 lvl hahahaha ; D ?a?osny jeste? ;) I jak ju? wspomina?em passy te? ci da?em na gg, ale nie raczy?e? nawet wej?? na posta? :((

Zapraszam do service ; )

Siema, ostatnio (3dni temu chyba) skorzysta?em z servicu Tath'a, dzi? chcia?em zobaczy? czy Tath zn?w zacz?? skillowa? (dzie? wcze?niej wyjecha? do rodziny i si? nie logowa?), wszed?em na tibia.com i ujrza?em, ?e posta? zosta?a zabita. Zdenerwowany wszed?em na posta? i zobaczy?em, ?e posta? jest pusta (bez eq), napisa?em do niego czy co? wie na ten temat, ten zdziwiony m?wi, ?e nie wie o co chodzi, po rozmowie, albo raczej k??tni dowiedzia?em si?, ?e Tath nie posiada anty-vira... Co r?wna si? temu, ?e jego komputer jest przesi?kni?ty keyylogerami, zastanawia mnie fakt, czemu taka osoba, w og?le zabiera si? za takie rzeczy. Dodam jeszcze, ?e w dniu w kt?rym da?em mu passy na konto, powiedzia? mi ?e mam gwarancje, ?e nie strac? eq. A jednak, straci?em.. Tylko powiedzia?, ?e jest mu przykro i nic nie mo?e zrobi? poniewa? jest biedakiem i nie mo?e da? 10z? na odkupienie mojego eq.

Tak jak m?wi?em nie moja wina ?e kto? Ci wbi? na posta? i zabra? eq. Po :
1. Nie mia?bym po co bra? eq bo i tak nie gram na tym ?wiecie.
2. Nie by?o mnie w domu od godziny 13-14 do godziny 19.
3. Nie mia?em pass?w bo mia?em nowsze gg i usune?o mi archiwum.
4. Jest kilka os?b kt?re mog? to potwierdzi? ?e nie by?o mnie w domu w tych godzinach.
5. Nie moge niestety nic odda? bo to nie moja wina bo skanowa?em system i nie ma ?adnych key?w.
6. Poniewa? jest mo?liwo?? ?e jeste? koleg? kt?ry? kto prowadzi service to by? mia? motyw ?eby prze?o?y? sobie eq i raz pa??.
7. Jak bym mia? Cie okra?? zrobi?bym to na pocz?tku lecz taki nie jestem.
8. Zapraszam Do Us?ug.

Created: Sep 06 2010, 15:00:58 CEST

Konto ma ju? rok i od tamtej pory ani razu nie mia?em hacka, 4dni temu da?em ci passy i akurat teraz straci?em eq. Dziwne..
W dalszym ci?gu jeste? pewien tego, ?e nie masz keyloger?w na kompie?
Co do tego, ?e niby mam tu kumpla, kt?ry te? prowadzi service. Zobacz sobie moje ostatnie posty, 5 albo 4 od g?ry jest z kwietnia.. Wszed?em tu tylko poszuka? jakiego? servicu i akurat natkn??em si? na tw?j, czego bardzo teraz ?a?uje bo to jest najgorszy ze wszystkich serwis?w.

@Edit
Co do twoich punkcik?w :
1. Nie wspomina?em, ?e to Ty zabra?e? moje eq tylko mia?em hacka przez twoje keylogery.
2. patrz pkt 1.
3. patrz pkt 1.
4. patrz pkt 1.
5. Nie posiadasz anty-vira i pewnie skanujesz jakim? ?miesznym darmowym programem..
6. Napisa?em o tym wy?ej.
7. patrz pkt 1.
8. W?tpi? ?eby kto? ci zaufa?.

Powiem szczerze ze ja bym zadnych servisow z TNP nie bral..KAZDY Cie tu opierdoli..przyklad? Moderator Vendeto..ojebal tyle ludzi a zamkneli mu tylko temat..zadnego bana..nic..gdzie tu sprawiedliwosc?Na forum.tibia.org.pl jest Support Service..moze i drogo ale ejst 100% pewnosci.

Skill z 25-99 knight?

NeOx13

Antywirusa ju? mam i ty sam jeste? ?mieszny i darmowy ^^ Nie urzywam badziewa uwierz mi ;) Skanowa?em tym twoim zasranym Avastem i 0 czysto :) I jak pisa?e? w tym pkt 1 to podejrzewa?e? mnie o kradziesz i teraz si? nie wykr?caj.

Zapraszam do service ;)

To daj screena, ?e masz tak czysto na kompie to mo?e ci wszyscy uwierzymy ;> .

Ale pewnie teraz masz czysto skoro ju? masz avasta..

Ten twoj avast to gowno ;/

Zgadzam sie avast to najwieksze gowno. Nawet najmiejszego virusa ci wykryje nawet tego w elf bocie.

skill z 99-100?

Co za durnie.. To w jakim celu ?ci?ga si? anty-virusy?
Aby usuwa?y w?a?nie nawet te najmniejsze wirusy, dla was to jest chyba czarna magia, co?
Tath daj screena.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry