Wyniki naboru na operator?w. Q1 2013

Status
Zamknięty.

Kurtis

narvia.eu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
40
Witam

wyniki naboru mia?y pojawi? si? jutro, jednak dzi?ki wsp??pracy i jednomy?lno?ci kadry zarz?dzaj?cej og?aszamy je ju? teraz. Chcieli?my poinformowa?, ?e jeste?my bardzo zadowoleni z ilo?? z?o?onych poda? ( blisko 30 )! Pozwolimy zacytowa? sobie jedno z naszych ulubionych:

daj mi range na jaki? okres czy si? sprawdze. siedze do 12h dziennie a k*rwa na tnet ci?gle kto? ?amie regulamin i bana nie dostaje.. ani nic. macie takich mod?w ?e ca?y **** robia. ogarnij to

Dobra robota, ludzie. Natomiast tak jak zapowiadali?my, oficjalnie nab?r sko?czy si? jutro, co pozwala wam wysy?a? jeszcze podania nawet po napisaniu tego tematu. Oto lista os?b, kt?re dosta?y si? na stanowisko moderatora:

• Shikate
  • Beoska
  • Nevox
  • Govern
  • Pjotr
  • Jakub98
  • Faklop
  • Vxr

Gratulacj?! Z przykro?ci? informujemy r?wnie?, ?e kadr? opu?cili:

• SanninStory
  • Kabi_X
  • Marolz

?yczymy powodzenia w ?yciu prywatnym.

Odp: Wyniki naboru na operator?w. Q1 2013

Nic tylko pogratulowa? stanowiska Moderatora ;-) Mam nadziej? ?e nowi operatorzy wnios? co? dobrego na forum ;-)

Powodzenia!

Dzie? dobry. Super, wielkie zaskoczenie z mojej strony jak zobaczy?em zielony kolorek. Ju? zabieram si? za ,,odnow?'' Showroom! Dobra inwestycja z Waszej strony. Fajnie tylko jakby?cie zmienili nick w li?cie z Shitake na Shikate ;D

Jest to dla mnie wielkim zaskoczeniem ! Jednak, gdy ju? si? dosta?em spr?buj? zrobi? wszystko, aby forum si? rozwija?o.

Gratulacje dla nowych operator?w !
Shikate
Beoska

Najlepszy wyb?r.

Co si? dzieje w og?le.
Zr?bcie moderator?w r??owych, zielony mi nie pasuje.

Shikate modem oj bedzie sie dzialo xD

Co si? dzieje w og?le.

OPERATOROW nie MODERATOROW.
Ale tak poza tym pomysl popieram w 100%! Zmiany to zmiany! Zmieniamy wszystko na forum.

R??owy zawsze lepiej wygl?da?, popieram :D

Rebuild :) jeste?.... dobrze wiesz kim. To nie by?o podanie :) ale down .. Napisa?em do Cb prywatn? wiadomo?? i to nie by?o podanie tylko wiadomo??. Wida? jaki jeste? dojrza?y i odpowiedzialny:).

Mam nadzieje, ?e wybrali?cie samych ekspert?w, a nie klikaczy ostrze?e?. Chocia? pewnie jest inaczej. Bo skoro na forum nie mo?na ju? dyskutowa? jak si? ma inne zdanie od Admina R., to chocia? powinny by? materia?y free-to-use, ale wy tego nigdy nie zrozumiecie.
Swoj? droga gimby w kadrze fajna rzecz.

Ostatnia edycja:

A ja gratuluj? tylko Beosce, bo ona najbardziej na to zas?u?y?a i ciesze si?, ?e w ko?cu Kurtis pomy?la?e? i wywali?e? co niekt?rych.

Oby tak dalej.

UP@
z Tb w??cznie ;]

Gratulacje dla tych co si? dostali :lol:.

Ooo Szok, nie spodziewa?em si? :] Zaczynam prac? od zaraz :D

Co si? dzieje w og?le.

Czemu, czemu robisz za murzyna dla nich, my?la?em ?e masz cho? troch? szacunku dla samej siebie ; x

Prosz? udost?pni? tre?? poda? tych os?b kt?re dosta?y si? do kadry. Chcia?bym zobaczy? na jakiej podstawie zostali wybrani :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry