Wyniki naboru na support!

Status
Zamknięty.
Odp: Wyniki naboru na support!

A moze chcesz mi powiedziec ze Vendento zostal wybrany za swoje czyny?
za oszukiwanie userow? czlowieku o czym ty mowisz Vendento ojebal na tym forum w chuj ludzi na te jego service a i tak dostal moda wiec kurwa nie wiem o co ci chodzi....

Co do Vendeto to si? zgodz?,sam go raportowa?em,gdy Eturl Sous ?wieci? jeszcze biel? zamiast czerwieni? i pomimo udowodnionej mu winy,wywalczy?em tylko zamkni?cie jego z?odziejskiego procederu,kt?ry nazywa? ?artobliwie serwisem.Aleee(wiem,nie zaczyna si? zdania od ale),powiedzmy sobie szczerze.Du?a cz??? ludzi kt?rzy mog? si? tu poszczyci? kolorem innym ni? br?zowy,bardzo solidnie na to zapracowa?a.Ja ju? dzi? dosta?em pierwsze zadania i zamiast by? teraz w kinie czy opija? koniec wakacji,siedz? przy poradniku nt.Chor,ale czy si? skar?? ? Nie,sam si? zg?osi?em,wi?c wiem co robi?.Prosz? Was,nie kwestionujcie tutaj klasy ludzi kt?rzy si? dostali,bo "inni nie chcieli pracowa? za darmo","akurat Ci byli pod r?k?",itp.
Je?li by? nab?r,do kt?rego ka?dy,spe?niaj?cy wymagania m?g? si? zg?osi?,to trzeba by?o uzupe?ni? stawk?,zaszczyci? team swoim udzia?em w rekrutacji.To plucie teraz mnie ?mieszy,bo przypomina powyborcze "a co by by?o,gdyby?my w kampanii wi?cej m?wili o Smole?sku ?".Je?li kto? ma problem to mog? mu odda? swojego supportera,niech popracuje,sp?dzi godzink?,dwie czy trzy nad poradnikiem i potem ocenia czy ludzie kt?rzy si? dostali s? faktycznie takimi ?yciowymi pierdo?ami.

A moze chcesz mi powiedziec ze Vendento zostal wybrany za swoje czyny?
za oszukiwanie userow? czlowieku o czym ty mowisz Vendento ojebal na tym forum w chuj ludzi na te jego service a i tak dostal moda wiec kurwa nie wiem o co ci chodzi....

Zosta?e? przez niego oszukany? Je?li nie to japa i si? nie pokazuj. Jako? ci, kt?rych oszuka? nie maj? do niego zbytnio pretensji :D, je?eli jednak Ci? ojeba? to tak?e Twoja wina, bo to Ty da?e? si? oszuka?. Vendeto pokaza? tylko, ?e jest m?drzejszy od Was bo umie zrobi? Was w chuja, wi?c ranga mu si? nale?y :D.

Co do tematu to nie czepiajcie si? supportu o przecinki, czy kropki. Przecie? ich zadaniem jest opisywanie expowisk, raportowanie, czy pisanie poradnik?w, a takie rzeczy czytaj? tibijczycy, kt?rzy s? na ni?szym poziomie od nich. Tak, s? te? ci m?drzejsi, ale to nie zmienia faktu, ?e chodzi im o wyniesienie wiadomo?ci z napisanego tekstu, a nie samego tekstu.

Ot taka moja logika.

To nie temat do takich pogaduszek ;<
Gratuluj? wszystkim czarnuchom i my?l?, ?e global dokona? s?usznego wyboru.

Zosta?e? przez niego oszukany? Je?li nie to japa i si? nie pokazuj. Jako? ci, kt?rych oszuka? nie maj? do niego zbytnio pretensji :D, je?eli jednak Ci? ojeba? to tak?e Twoja wina, bo to Ty da?e? si? oszuka?. Vendeto pokaza? tylko, ?e jest m?drzejszy od Was bo umie zrobi? Was w chuja, wi?c ranga mu si? nale?y :D.
Co do tematu to nie czepiajcie si? supportu o przecinki, czy kropki. Przecie? ich zadaniem jest opisywanie expowisk, raportowanie, czy pisanie poradnik?w, a takie rzeczy czytaj? tibijczycy, kt?rzy s? na ni?szym poziomie od nich. Tak, s? te? ci m?drzejsi, ale to nie zmienia faktu, ?e chodzi im o wyniesienie wiadomo?ci z napisanego tekstu, a nie samego tekstu.
Ot taka moja logika.
cynna ty sie ogarnij bo wlasnie osoby z kolorkiem powinny byc wzorem na tym forum a jak nie TO PO CHUJ NA TYM FORUM DZIAL HANDEL? ZROBCIE KANAL "CHCE WAS OJEBAC"
cynna myslisz ze te forum sie rozwinie z takimi modkami wbija nowy user chce kupic service kupuje u vendento bo ma kolorek a to powinno swiadczyc ze mozna mu ufac a nie jest jakims popierdolencem z plecami na forum ...

mnie nie oszukal ale znam osoby ktore oszukal wiec ogarnij

Strasznie mnie dziwi mentalno?? polak?w, zamiast zwykle pogratulowa? nowym, to szukaj? zaczepki o byle co, no c??. (nie chodzi o wszystkich oczywi?cie)

Gratuluje, pracujcie i awansujcie.

cynna ty sie ogarnij bo wlasnie osoby z kolorkiem powinny byc wzorem na tym forum a jak nie TO PO CHUJ NA TYM FORUM DZIAL HANDEL? ZROBCIE KANAL "CHCE WAS OJEBAC"
cynna myslisz ze te forum sie rozwinie z takimi modkami wbija nowy user chce kupic service kupuje u vendento bo ma kolorek a to powinno swiadczyc ze mozna mu ufac a nie jest jakims popierdolencem z plecami na forum ...
mnie nie oszukal ale znam osoby ktore oszukal wiec ogarnij

Napisz w propozycjach, mo?e zrobi? taki dzia?. Je?li chodzi?o o dzia?, bo r?wnie dobrze mog?e? mie? na my?li kana? telewizyjny, ale to by?oby bez sensu :D.

Tnet ju? dawno si? rozwin??, rozwija? sie nawet wtedy, kiedy Vendeto opierdala? jednostki z kont tibijskich. Ogarn?? si? to mo?esz jedynie Ty, bo to jest temat o wynikach naboru na support. Chcesz p?acz dalej, napisz mu jeszcze notk? w profilu, ?e jest chujem i jebanym z?odziejem, mo?e Ci ul?y.

Powodzenia.

Moim zdaniem, lepiej zamknijcie temat bo dajecie innym ,, szukaj?cym zaczepki " do nabijania post?w w tym temacie, w?tpi? ?eby jeszcze kto? pogratulowa? jakiemu? supportowi.
Oczywi?cie, i ja pogratuluje wszystkim, kt?rzy si? dostali, czeka was jeszcze d?uga droga do moderatora i tak dalej.

Gratulacje awansujcie dalej.

Czarnuchy.

xd ;p

Gratuluj?, mi?ego zapierdalanka za darmo.

C??. Nie jestem tutaj ?eby p?aka?, ni by bluzga?. Tak robi? przegrani. A ja przegrany si? nie czuj?. No c??, jestem tylko troch? zawiedziony, ?e nie odpisywali?cie (a mo?ecie jeszcze to zrobi?), bo chcia?bym si? dowiedzie?, tak jak pewnie i wielu, dlaczego to nie wybrano w?a?nie mnie, co zawini?o? Nie wiem, mo?e wiek? Mo?e estetyka czy brak za??cznika? A mo?e brak akapit?w? Nie chce nic sugerowa?, ale powinni?cie odpisa?, cho?by dla w?asnego spokoju, ?eby ludzie wiedzieli co maj? poprawi? w swoim ewentualnym nast?pnym podaniu, a nie kopiowali ten sam.
No takie jest moje skromne zdanie. My?l? ?e inni u?ytkownicy te? w jakim? sensie czuj? si? wykorzystani? Bo to jakby pisali swoje podanie w notatniku, po czym zapisali go bez zapisu - nic z tego nie b?dzie (i nie powstanie), i nikt nie odpowie.

Pozdro dla wszystkich +gratki dla nowego supportu

Wyobra?asz sobie to? W jaki spos?b jeden cz?owiek ma odpowiedzie? na wszystkie podania, kt?rych by?o bardzo du?o. Je?eli tak bardzo chcecie w nast?pnym naborze, b?d? umieszcza? standardow? wiadomo?? i bd j? wysy?a? tylko tym, kt?rzy na pewno suppa nie dostan?.

@2up
To co napisal Const to jedno(Wez sam przeczytaj sobie kilkadziesiat wiadomosci, zastanow sie co jest zle i opisz to...). Ale jest jeszcze cos. Jak sam nie wiesz co zmienic i nie wiesz co napisac to widocznie jestes zly na supportera. Wlasnie o to chodzi, zeby wybrac kogos kto sam do czegos dojdzie, prawda?
Widzialem to kiedys w filmie jakims. Laska miala zagrac scenke, grala swietnie, ale ciagle nie zdawala. Az sie wkoncu wkurzyla zwyzywala i powiedziala, ze zagrala dobrze. W tym momencie zdala... A do samej gry koles nie mial nic bo mu sie podobalo od poczatku... I za kazdym razem...

Teraz niech ktos mi powie, czy to co ja pisze ma w ogole jakis sens?

@dother
Tak kurwa jestem jebanym analfabeta, jak ci sie nie podoba to wypierdalaj, zablokuj mnie i nie czytaj moich postow.

Ostatnia edycja:

Wyobra?asz sobie to? W jaki spos?b jeden cz?owiek ma odpowiedzie? na wszystkie podania, kt?rych by?o bardzo du?o. Je?eli tak bardzo chcecie w nast?pnym naborze, b?d? umieszcza? standardow? wiadomo?? i bd j? wysy?a? tylko tym, kt?rzy na pewno suppa nie dostan?.

Jeszcze do??cz swoje zdj?cie i autograf -.-

No niestety tak to jest ,?e bior? nie odpowiednie osoby na stanowiska supporta a potem musz? im te stanowiska odbiera? bo oszukuj? ludzi lub wrzucaj? keyloggery na forum.
Przy rozpatrywaniu poda? powinni zwraca? uwag? na inne rzeczy a nie tylko na to jak jest napisane podanie.

Wiecie kto gratuluje ? Przydupasy z przyma?? ilo?ci? post?w ^^ . Teraz zastan?wcie si? ogary, jak mo?na wybra? osob?, kt?ra zarejestrowa?a si? nie dawno przed naborem. Czarnuszki drogie, czujcie si? wykorzystani, bo najni?sza ranga na forum b?dzie zapierdala?, a reszta odpoczywa?, przy waszym wyjebanym w 3 kosmosy okresie pr?bnym.

@2up
To co napisal Const to jedno(Wez sam przeczytaj sobie kilkadziesiad wiadomosci, zastanow sie co jest zle i opisz to...). Ale jest jeszcze cos. Jak sam nie wiesz co zmienic i nie wiesz co napisac to widocznie jestes zly na supportera. Wlasnie o to chodzi, zeby wybrac kogos kto sam do czegos dojdzie, prawda?
Widzialem to kiedys w filmie jakims. Laska miala zagrac scenke, grala swietnie, ale ciagle nie zdawala. Az sie wkoncu wkurzyla zwyzywala i powiedziala, ze zagrala dobrze. W tym momencie zdala... A do samej gry koles nie mial nic bo mu sie podobalo od poczatku... I za kazdym razem...
Teraz niech ktos mi powie, czy to co ja pisze ma w ogole jakis sens?

kilkadziesi?d ? hahahah <lol2> ; PP

No to trzeba by?o czyta? te podania ze zrozumieniem, i kiedy si? przeczyta - odpisa? kr?tko co i jak. Czyli wychodzi z tego ?e przeczytali?cie tylko urywki, bez zrozumienia? Albo tych d?u?szych poda? w og?le nie czytali?cie?

na pocz?tku musi by? ?adnie napisane i na ko?cu - reszta to ju? mo?e by? co kolwiek, jaka? strona z ksi??ki .

Osoba rekrutuj?ca ma obowi?zek przeczyta? uwa?nie ka?de podanie, ale odpisywa? ka?demu co jest nie tak? Bzdura. To nie wypracowanie na polski, ?eby Constantine musia? Wam wypomina? ka?dy przecinek. Sam prowadzi?em ju? na tym forum par? nabor?w i wiem, ?e jakie? 60% poda? mo?na na samym wst?pie wyjeba? na ?mietnik. Co w takich podaniach jest ?le? Z regu?y wszystko. A skoro ju? poziom inteligencji danej osoby pozwoli? mu na napisanie miernego podania, to w?tpi?, ?eby pozwoli? mu zrozumie? dlaczego jest mierne.

Kazia ma troch? racji pisz?c, ?e nab?r przez podania nie jest idealnym wyj?ciem przy rekrutacji, ale jednocze?nie jest najlepszym wyj?ciem, je?eli mamy do czynienia z zapotrzebowaniem na du?? skal?. Support, jak ka?da inna ranga na tym forum potrzebuje ludzi ogarni?tych. Takich, kt?rzy wykorzystuj? sw?j m?zg do czego? wi?cej, ni? ?wiadomo?? istnienia. Podanie odzwierciedla niejako to, co dany delikwent ma w g?owie. Je?eli kto? nie potrafi wyskroba? paru sensownych linijek na sw?j temat, to najwyra?niej nie nadaje si? do niczego.

Pro?ba do wszystkich pierdol?cych: Nie pierdolcie. Zar?wno ci zazdro?ni, jak i pajace, kt?re maj? jaki? uraz psychiczny zwi?zany z tnetem : 3

Na swoim poprzednim koncie o nicku Duality napisa?em co o tym g?wnie s?dz?, a najdziwniejsze jest to, ?e do godziny, do kt?rej nie przysz?a Kazia nie dosta?em bana za destruktywne zachowanie, a administratorzy czy to Korzon czy to Eturl byli ci?gle dost?pni i widzieli co pisz? w tym temacie. A ?eby nie dosta? kolejnego ostrze?enia za g?upiego posta o warto?ci jednego punkta i ?eby nikt mi nie pisa?, ?e w moim przypadku jest to konieczne napisz? jeszcze raz aby szanowni murzyni czy tam supporterzy nie dali si? wykorzystywa?. I prosz? nie dawa? mi bana gdy? nie chce zak?ada? mi si? kolejnego maila.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry