Wyniki naboru na support!

Status
Zamknięty.
Odp: Wyniki naboru na support!

Zar?wno ci zazdro?ni, jak i pajace, kt?re maj? jaki? uraz psychiczny zwi?zany z tnetem : 3

Ja tam nic nie mam.

Btw. Vrael dobrze prawisz, ju? wiesz dlaczego jeste? moim mentorem.

ludzie o co si? k??cicie, jak taki macie zapa? do robienia za nic to zapraszam kupie jakie? pole a wy b?dziecie zapierdala? jak niewolnicy najlepszy dostanie prezent z okazji dnia pracoholika, pasi ...!?

ci co pomagaj? ot tak jak chc?, ale ci czarni zapierdalaj? na pokaz jak g?upi ?eby tylko mie? kolor ...

Ostatnia edycja:

Adam przesadzasz troche... Jak by to bylo takie zapierdalanie to nikt by sie na to nie pisal. Z jednej strony tak, ale z drugiej dla niektorych np pisanie poradnikow i pomaganie innym na forum to przyjemnosc. Wkoncu po to jest forum, jak by to wszystko bylo takim zapierdalaniem to nikt by na zadnym forum nigdy nie siedzial...
Nawet uzytkownicy czasem pomagaja w roznych tematach albo sami pisza poradniki. Tez nic z tego nie maja, a na forum wchodza. A czasem ktos inny pomoze im, jesli pomocy potrzebuja.

Czy ten temat jest naprawde potrzebny? I tak tu tylko spam i klutnie o to, ze support jest po to zeby zapierdalac za innych...
Cos sensownego zostalo wyniesione z tego tematu w ogole? Bo jak narazie to chyba kazdy post byl tylko spamem...

ludzie o co si? k??cicie, jak taki macie zapa? do robienia za nic to zapraszam kupie jakie? pole a wy b?dziecie zapierdala? jak niewolnicy najlepszy dostanie prezent z okazji dnia pracoholika, pasi ...!?

Tak dzia?aj? tylko ludzie tacy jak ty, czyli pazerni na kas?

Powiedz mi kto w tych czasach nie jest pazerny na kas??

Adam Sz napisał:

Cz?owieku, przeczytaj drugi raz to co napisa?e?. A po drugie jaki ten prezent? Je?li jaki? pieni??ny to zapraszam na priv.

A korzystaj?c z okazji prosz? o zamkni?cie tematu bo ju? robi si? tu niepotrzebny offtop, dzi?kuj?.

Ludzie!! To jest forum dyskusyjne, gdzie prowadzone s? rozmowy na wysokim poziomie. Nie raz zdarzaj? si? imbecyle, kt?rzy pisz? bezsensowne posty i ko?cz? z banem. Dobra, co chodzi o zapierdalanie? Jak Wy to widzicie? Dla innych to przyjemno??, a dla jeszcze innych istna paranoja. Jak Vrael powiedzia? - s? to osoby, kt?re maj? jakie? urojenia psychiczne do tnet i wszystkiego co ich otacza. No, niestety ale taka jest prawda.

zgad?e?, a ty co chcesz by? ?wi?ty, to ju? nie ten ?wiat dziecko, niestety ...
Ale jak si? uwzi??e? ?eby nie by? pazerny to ci dam kubek ?eby? m?g? po?ebra? .

Ludzie!! To jest forum dyskusyjne, gdzie prowadzone s? rozmowy na wysokim poziomie. Nie raz zdarzaj? si? imbecyle, kt?rzy pisz? bezsensowne posty i ko?cz? z banem. Dobra, co chodzi o zapierdalanie? Jak Wy to widzicie? Dla innych to przyjemno??, a dla jeszcze innych istna paranoja. Jak Vrael powiedzia? - s? to osoby, kt?re maj? jakie? urojenia psychiczne do tnet i wszystkiego co ich otacza. No, niestety ale taka jest prawda.

Po 1 wrze?nia mog? zrobi? wszystko byle by nie p?j?? do szko?y. Powiadam po raz kolejny niech kto? wy?ej postawiony zamknie ten temat.

zgad?e?, a ty co chcesz by? ?wi?ty, to ju? nie ten ?wiat dziecko, niestety ...
Ale jak si? uwzi??e? ?eby nie by? pazerny to ci dam kubek ?eby? m?g? po?ebra? .

Rozumiesz, ?e chcia?e? go skrytykowa?. No, nie b?d? nikogo broni?, ale tym po?cie co pokaza?e?, to Tw?j intelekt nie jest zbyt ciekawy.
@up
Pami?taj, ?e w tych czasach bez szko?y nic nie masz. Aha i ?eby i?? do jakiej? roboty potrzebne jest ?rednie lub zawodowe. No, chyba, ?e chcesz i?? do row?w kopa? albo na czarno, to tylko takie jest rozwi?zanie w tej chwili. Kolejna rzecz to kradzie?, ale bym Tobie tego nie poleca?.

Ostatnia edycja:

@up
Pami?taj, ?e w tych czasach bez szko?y nic nie masz. Aha i ?eby i?? do jakiej? roboty potrzebne jest ?rednie lub zawodowe. No, chyba, ?e chcesz i?? do row?w kopa? albo na czarno, to tylko takie jest rozwi?zanie w tej chwili. Kolejna rzecz to kradzie?, ale bym Tobie tego nie poleca?.

Przetrzyj oczy i wyjd? z tego, co nat?ukli Ci do g?owy nauczyciele, rodzice i B?g wie kto. W dzisiejszych czasach, wcale nie trzeba mie? wysokiego wykszta?cenia, aby mie? godziw? prac?. Znam przyk?ad, gdzie przedsi?biorca, kt?ry ma piekarnie kszta?ci sobie ludzi do zawodu. Zarabiaj? do?? godziwe pieni?dze, bo to do?? du?a piekarnia i nie m?w mi, ?e praca jako piekarz jest ha?bi?ca czy te? sprawia, ?e jeste? wystawiany na uraz cia?a b?d? te? jakikolwiek br?d. Z drugiej strony, gdy wyrobisz sobie uprawnienia i bia?ko na obs?ug? koparki to kopanie row?w za 4 tysi?ce jest ca?kiem przyjemn? perspektyw?.

A nie s?dzicie,?e z tematu,kt?ry mia? by? czysto informacyjnym,czy te? pos?u?y? kilku osobom do wylania swoich smutk?w,zrobi?o nam si? poradnictwo zawodowe ?
Od tego s? odpowiedni ludzie,kt?rzy pomog? Wam w doborze ?cie?ki rozwoju w ?yciu,natomiast to jest forum o durnej gierce 2D,a temat mia? s?u?y? zupe?nie czemu innemu.Proponuj? sko?czy? t? b?azenad?...

Proponuje zamkna? temat i zalo?yc inny do dyskusji poniewa? tu sa wyniki supportu ;x

Ja by?em w supporcie kilka dni, mia?em zajmowa? si? dzia?em OTS a tu prosze, pe?no obowi?zk?w do 3 dzia??w. Potem nie by?o mnie kilka dni i patrze i ju? nic nie mam ;) Ani powiadomienia nie dosta?em.

Gratulacje dla nowych support?w ;)

///Ostrzega?em Ciebie jak i innych support?w, ?e jak was ma nie by? to piszcie do mnie. Const~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja by?em w supporcie kilka dni, mia?em zajmowa? si? dzia?em OTS a tu prosze, pe?no obowi?zk?w do 3 dzia??w. Potem nie by?o mnie kilka dni i patrze i ju? nic nie mam ;) Ani powiadomienia nie dosta?em.
Gratulacje dla nowych support?w ;)
Raczy?e? poinformowa? Vrekha o tym, ?e Ci? nie b?dzie? Wydaje mi si?, ?e nie...

Powodzenia!

Raczy?e? poinformowa? Vrekha o tym, ?e Ci? nie b?dzie? Wydaje mi si?, ?e nie...
Powodzenia!

Tak kurwa, ale ka?dy ma swoje ?ycie prywatne, chuj z tego, ?e tego nie zg?osi?? Nie ma kogo? kurwa przez 1 dzie?, a ju? degradacja do u?ytkownika, murzynom moim zdaniem powinna si? nale?e? ranga vip?w za sw?j wystarczaj?cy wk?ad w ?ycie forum. Do wszystkich obecnych supporter?w, nie op?aca si? Wam zapierdala? bo i tak je?li awansujecie na okres pr?bny to dwaj albo trzej z ca?ej grupy odpadn? i zostan? olani, a potem grupa supporter zostanie rozwi?zana jak to ju? by?o na tym forum enty razy. Aha i jeszcze jedno, znajomo?ci na first miejscu.

Na chuj (za przeproszeniem) si? tu k??ci?? Czasu nie cofniecie a wynik?w nie zmienicie wi?c chcia?bym wszystkim pogratulowa? kt?rym si? uda?o :)

Ci co si? mieli wypowiedzie? ju? si? wypowiedzieli, wi?c temat zamykam.

Wyniki naboru na support! v2

Wyniki naboru na support! v2

Z naboru na support forum zostali wybrani nast?puj?cy pomocnicy:

OpenTibia: Fikusek, iSanto oraz Oops
Rl Tibia: hiroh

Niestety do kategorii Boty nie wybrali?my supportu, dlatego nie zniech?cajcie si? bo b?dziemy was obserwowa? i wy?onimy najaktywniejszych.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry