Odp: Wywiad z Anvilem
Odp: Wywiad z Anvilem
Ty Napster wsz?dzie jeste? taki m?dry. Wiesz w og?le co oznacza s?owo frajer ? Jak nie wiesz to nie u?ywaj go, bo sam nie jeste? ?wi?ty. Anvil mia? prawo by? na forum, a ty go jeszcze bezczelnie zbanowa?e?. W?a?nie by? mapperem Varatha, ale prawda, prawd? nie powinien, bo to by?a praca i Worostina i chyba jeszcze kogo?, w tym zachowa? si? jak dziecko, ale co nic nie zrobi?, dla tego forum ?
Ja do Ciebie Napster nic nie mam, ale przyjmij s?owa krytyki i nie obra?aj u?ytkownik?w, bo w Regulaminie jest taki pkt o wyzywaniu/przezywaniu. Aaa, sorry zapomnia?em, Moderatora/Super Moderatora Regulamin nie obowi?zuj?.
Ps. Nie warnujcie mnie za ten off-top, ale musia?em to napisa? ; ]
I widzicie, to nie ja sobie to wszystko wymy?li?em, pan kolega up te? ma co? powodzenia. A co tak p?aka?e? nabzter, ?e Anvil mia? admina, a Tobie ?al dup? sciska? ? Ty tak samo jak Speeder wprowadzasz tu nie mi?? Atmosfer?, wyzywasz wszystkich, w papie to ty m?dry jeste?, zobaczymy jak by to na Rl wygl?da?o, jak bym Ci kto? z forum i zapszeproszeniem przypierdoli?. Czemu maj? u?ytkownicy siedzie? cicho, ka?dy ma swoje zdanie...
#AirLock
Przy tym to si? u?mia?em " s?per kadry " ha ha, mog? Ci wymieni? kogo w tej kadrze zostawi?bym, wi?c tak : Fragles, Demeroth, Alastor, Worisitin i Drexav, a i mo?e jeszcze Masiar, a taki Gudio jak by nie by? Hosterem Varathu to m?g? by pow?cha? Moderatora. Dobra sko?czy?em, tych ludzi, kt?rych wymieni?em powinni zosta?, a reszta won. Nie wiem po co takiemu Speederowi daj? drug? szans?, o Speederku " Kochany ", fajnie si? chcia?o usun?? ca?y Varath, ale pewnie p??niej przyliza?e? si? i Alastor zlitowa? si? nad Tob?, dobra szkoda dyskusji, bo to pora?ka jest i na pewno 2/3 Tego forum tak my?li..
#Pastuh
Nie rozumiem nic z Twojego j?zyka, " urzytkownik?w " nie znam takiego s?owa, " kretynuw " te?, a co Moderatorzy mog? ?ama? Regulamin ? <?miech a sali>