What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Anvilem [Global Mod]

Status
Not open for further replies.

Andersoneq

User
Reaction score
1
Odp: Wywiad z Anvilem

Wiecie co z anvila robicie wiekszego kretyna niz reszta ekipy;/ wy wszyscy ( z wyjatkim alastroa,spidiego i napsta) to kretyni ;/ dlazego nie widzialem warna u moda? Frox spammer i co warna nie ma ;/

Trudno jest by? normalnym w?r?d nienormalnych.
//Fragles

Last edited by a moderator:

Chris

Senior User
Reaction score
180

@up
to, ?e kto? ma du?o post?w nie znaczy ?e jest spammerem ;s

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
219

@Andersoneq
Ogarnij si?... Poka? mi cho? jeden post Froxa w kt?rym spamuje to wtedy zrobi? wszystko co chcesz

@topic
Heh wywiad jeszcze za czas?w gdy Anvil nie odjeb*? tego numeru z map? ale ocenia? nale?y wywiad a nie osob?. Wywiad ca?kiem ?adny rozszerzone pytania mi?o si? czyta og?lna ocena dobra ;]

Frox

Forum friend
Reaction score
33

Wiecie co z anvila robicie wiekszego kretyna niz reszta ekipy;/ wy wszyscy ( z wyjatkim alastroa,spidiego i napsta) to kretyni ;/ dlazego nie widzialem warna u moda? Frox spammer i co warna nie ma ;/
O tak, juz jeden szuka? spamu (Kamil) nie znalaz? i dosta? warna, chcesz byc next ? szukaj ;).
Co do Anvila to dzieciak i tyle.Okaza? sie dwulicowym frajerem, a takim to srodkowy palec ;).

Kurtis1

Advanced User
Reaction score
128

Adni#

my?l?, ?? 50% post?w Froxa znajduje si? na forum moderatorskim :)

Top#

szkoda gada?... Tak zlekcewa?y? i ola? ludzi... Idiota jak ich ma?o. Najbardziej chyba urazi? mapper?w ekipy wrzucaj?c map? na sie?.
Wywiad raczej przeci?tny, ale nie mog?e? wybra? kompetentniejszej osoby do przeprowadzenia z ni? wywiadu ;d

Last edited:

Jack

Senior User
Reaction score
59

Trudno jest by? normalnym w?r?d nienormalnych.
//Fragles

Nie widzia?e? warna u moda, poniewa? Administracja wy??czy?a system ostrze?e? u moderator?w, bo wiesz Moderator musi dawa? przyk?ad, a nie, ?e warny dostaje. Na Forum Moderatorskim posty nie powinny si? nalicza?.

Wywiad przeci?tny, nie jest d?ugi i tak sobie si? go czyta, ale ja si? nie dziwie Anvilowi, ?e odszed? jak wszyscy na niego naje?d?aj?.

#Down
Nie zazdroszcz? ? No, nie by? ?wi?ty, ale nie by? te? z?y.
#Down2
Moderator te? mo?e dosta? warna - tylko po co ; )
W?a?nie, boicie si? dawa? warny Moderator?, bo dosta? by bana i w?a?nie by?cie wiedzieli jaki on jest, a nie dacie, bo to Wasz dobry kolega. Ka?dy powinien by? traktowany tak samo, a nie Moderator ma taryf? ulgow?...
Btw. nie dziwisz mu si?, bo jeste? taki sam..
Na temat Twojej osoby nie b?d? si? wypowiada?, bo zaraz co? z?ego powiem i dostane bana za nic i b?d? Tego ?a?owa? i ju? mam do?? k??tni z Tob? i prosz? Ci? nie por?wnuj mnie z Anvilem, bo zaraz ja zaczn? Ci? por?wnywa? z paroma innymi osobami.

Last edited:

Ka?ka

s?odki kucyk
Reaction score
54

#up
Kiedy? tak by?o, ale nie jest, po co to, zazdro?cisz, ?e moderator mo?e tam pisa?
posty? Anvil odszed?, ale on nie by? ?wi?ty skoro nie znasz ca?ej sprawy to nie gadaj.

Speeder

Ehuheuheuu
Reaction score
274

#Jack
Nie wiesz, to nie gadaj. Moderator te? mo?e dosta? warna - tylko po co ; )

Btw. nie dziwisz mu si?, bo jeste? taki sam..

AirLock

New User
Reaction score
0

Wi?kszo?? moderator?w to lizo dupy ^^', A sk?d wiecie ?e Anvil ma 13lat? Dowody pls. Da? mapk? do neta bo m?g?? Robi? j? i wrzuci? proste. =] Warn me for free blz.

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165

@up
lizodupy? A komu mamy si? podlizywa?? To pr?dzej userzy podlizuj? si? modom.

N

Napster

Guest

Wi?kszo?? moderator?w to lizo dupy ^^', A sk?d wiecie ?e Anvil ma 13lat? Dowody pls. Da? mapk? do neta bo m?g?? Robi? j? i wrzuci? proste. =] Warn me for free blz.

Bo Tw?j katalog publiczny z gg prowadzi? do 13letniego dziecka na nk, frajerze. Przypomnie? ci, kto wchodzi? w dupe Alastorowi? Kto wypowiada? si? o vDk, ?e jest kretynem, bo wypu?ci? map? do neta? Jeste? taki sam - ?mieciem.

Napisz nam jeszcze par? historyjek, bo te, ?e jaka? rodzina by?a wymordowana w Iraku, czy gdzie, albo ?e m?odszy brat wysy?a z twojego konta na tnet.pl wiadomo?ci, albo ?e masz neo w USA to nie jest ?mieszne. Dzi?ki.

PS u?ywaj innego stylu pisania, bo twoje 'pls', 'blz', 'warn me for free' ka?dy debil rozpozna.

#down:
Forum fajterze, je?eli sam nie masz poj?cia to si? nie wypowiadaj. Tw?j guru anvil ma?o zrobi? w mapie Varatha, nie to co Woristin, kt?ry jest jej bogiem, czy Chris#.
Anvil mia? prawo by? na forum, a ty go jeszcze bezczelnie zbanowa?e?.
Co zrobi?em? I po choler? si? wypowiadasz, skoro poj?cia nie masz. Napisz pierw kt?re konto, bo Tw?j guru posiada? pare kont.
ale co nic nie zrobi?, dla tego forum
Zrobi?, 'wprowadzi?' nienawi?? do niego od wi?kszo?ci kadry. Nie wiesz co zrobi?, wi?c si? nie udzielaj. Jako global moderator rozda? tyle warn?w ile zwyk?y tematyk, typu Masiar.
Napisz co ja takiego zrobi?em z?ego, skoro piszesz, ?e ja nie jestem '?wi?ty'. Doskonale wiem co oznacza s?owo frajer i do kogo ono doskonale pasuje.

Last edited:

Jack

Senior User
Reaction score
59

Ty Napster wsz?dzie jeste? taki m?dry. Wiesz w og?le co oznacza s?owo frajer ? Jak nie wiesz to nie u?ywaj go, bo sam nie jeste? ?wi?ty. Anvil mia? prawo by? na forum, a ty go jeszcze bezczelnie zbanowa?e?. W?a?nie by? mapperem Varatha, ale prawda, prawd? nie powinien, bo to by?a praca i Worostina i chyba jeszcze kogo?, w tym zachowa? si? jak dziecko, ale co nic nie zrobi?, dla tego forum ?
Ja do Ciebie Napster nic nie mam, ale przyjmij s?owa krytyki i nie obra?aj u?ytkownik?w, bo w Regulaminie jest taki pkt o wyzywaniu/przezywaniu. Aaa, sorry zapomnia?em, Moderatora/Super Moderatora Regulamin nie obowi?zuj?.

Ps. Nie warnujcie mnie za ten off-top, ale musia?em to napisa? ; ]

I widzicie, to nie ja sobie to wszystko wymy?li?em, pan kolega up te? ma co? powodzenia. A co tak p?aka?e? nabzter, ?e Anvil mia? admina, a Tobie ?al dup? sciska? ? Ty tak samo jak Speeder wprowadzasz tu nie mi?? Atmosfer?, wyzywasz wszystkich, w papie to ty m?dry jeste?, zobaczymy jak by to na Rl wygl?da?o, jak bym Ci kto? z forum i zapszeproszeniem przypierdoli?. Czemu maj? u?ytkownicy siedzie? cicho, ka?dy ma swoje zdanie...

#AirLock
Przy tym to si? u?mia?em " s?per kadry " ha ha, mog? Ci wymieni? kogo w tej kadrze zostawi?bym, wi?c tak : Fragles, Demeroth, Alastor, Worisitin i Drexav, a i mo?e jeszcze Masiar, a taki Gudio jak by nie by? Hosterem Varathu to m?g? by pow?cha? Moderatora. Dobra sko?czy?em, tych ludzi, kt?rych wymieni?em powinni zosta?, a reszta won. Nie wiem po co takiemu Speederowi daj? drug? szans?, o Speederku " Kochany ", fajnie si? chcia?o usun?? ca?y Varath, ale pewnie p??niej przyliza?e? si? i Alastor zlitowa? si? nad Tob?, dobra szkoda dyskusji, bo to pora?ka jest i na pewno 2/3 Tego forum tak my?li..

#Pastuh
Nie rozumiem nic z Twojego j?zyka, " urzytkownik?w " nie znam takiego s?owa, " kretynuw " te?, a co Moderatorzy mog? ?ama? Regulamin ? <?miech a sali>

Last edited:

AirLock

New User
Reaction score
0

Bo Tw?j katalog publiczny z gg prowadzi? do 13letniego dziecka na nk, frajerze. Przypomnie? ci, kto wchodzi? w dupe Alastorowi? Kto wypowiada? si? o vDk, ?e jest kretynem, bo wypu?ci? map? do neta? Jeste? taki sam - ?mieciem.

Napisz nam jeszcze par? historyjek, bo te, ?e jaka? rodzina by?a wymordowana w Iraku, czy gdzie, albo ?e m?odszy brat wysy?a z twojego konta na tnet.pl wiadomo?ci, albo ?e masz neo w USA to nie jest ?mieszne. Dzi?ki.

PS u?ywaj innego stylu pisania, bo twoje 'pls', 'blz', 'warn me for free' ka?dy debil rozpozna.

#down:
Forum fajterze, je?eli sam nie masz poj?cia to si? nie wypowiadaj. Tw?j guru anvil ma?o zrobi? w mapie Varatha, nie to co Woristin, kt?ry jest jej bogiem, czy Chris#.

Co zrobi?em? I po choler? si? wypowiadasz, skoro poj?cia nie masz. Napisz pierw kt?re konto, bo Tw?j guru posiada? pare kont.

Zrobi?, 'wprowadzi?' nienawi?? do niego od wi?kszo?ci kadry. Nie wiesz co zrobi?, wi?c si? nie udzielaj. Jako global moderator rozda? tyle warn?w ile zwyk?y tematyk, typu Masiar.
Napisz co ja takiego zrobi?em z?ego, skoro piszesz, ?e ja nie jestem '?wi?ty'. Doskonale wiem co oznacza s?owo frajer i do kogo ono doskonale pasuje.

o_O Kto? Ci wszedl na opinie? oh, smutne =( Kadra to aktualnie kadra zkretynia?ych chlopczykow =( i jedna s?iTtTt Dzi3FfCzYnkA(Kejti licze do chlopczykow =d)
Ewande tez byl idiota ale przynajmniej cos robil dla forum - spolszczal vB
Alastor loguje sie raz na 3 tygodnie i mysli ze portal sie sam zrobi xD
Speeder to no-lifer w dawaniu warnow, mysli ze jak bedzie ich duzo dawal to bedzie fajny, inteligentny i "d?rzo robiem dla forum!1one"

W kazdym razie - zycze wam jak najwiecej userow (#haha), s?per portalu (#buahah<lol666>) i s??per kadry (#Muahahahahahha).

ale faza xD ?el nabztera

p33z, mogliscie nie dawac mapy xD smutek i ?al

amagasz, juz 3 warny mi dales nabzterku?

napster (28-08-2008 18:43)
Chuj Ci w pap?.

#Drexav

Przypomniec Ci kto peda?owa? o admina? =o Gay party na VZ? -.- smutek i rzal frogz spammer !!!1111111111

nabzter, idz lepiej muminki ogladac =(

Bo Tw?j katalog publiczny z gg prowadzi? do 13letniego dziecka na nk, frajerze.
Pobiles samego siebie xD muminki ci za duzo bajek naopowiadaly =(

Last edited:
P

Pastuch

Guest

Aaa, sorry zapomnia?em, Moderatora/Super Moderatora Regulamin nie obowi?zuj?.
To regulamin dla urzytkownikuw a nie dla kadry.
Anvil mia? prawo by? na forum, a ty go jeszcze bezczelnie zbanowa?e?.
Som pewne prawa nie pisane a jedno z nich informuj? ?e na tibia.net.pl kretynuw niepotrzeba.

N

Napster

Guest

o_O Kto? Ci wszedl na opinie? oh, smutne =( Kadra to aktualnie kadra zkretynia?ych chlopczykow =( i jedna s?iTtTt Dzi3FfCzYnkA(Kejti licze do chlopczykow =d)
Ewande tez byl idiota ale przynajmniej cos robil dla forum - spolszczal vB
Alastor loguje sie raz na 3 tygodnie i mysli ze portal sie sam zrobi xD
Speeder to no-lifer w dawaniu warnow, mysli ze jak bedzie ich duzo dawal to bedzie fajny, inteligentny i "d?rzo robiem dla forum!1one"

W kazdym razie - zycze wam jak najwiecej userow (#haha), s?per portalu (#buahah<lol666>) i s??per kadry (#Muahahahahahha).

ale faza xD ?el nabztera

p33z, mogliscie nie dawac mapy xD smutek i ?al

amagasz, juz 3 warny mi dales nabzterku?

Chuj Ci w pap?.

#Drexav

Przypomniec Ci kto peda?owa? o admina? =o Gay party na VZ? -.- smutek i rzal frogz spammer !!!1111111111

nabzter, idz lepiej muminki ogladac =(

Cz?owieku ty jeste? niedorozwini?ty emocjonalnie, jak tw?j qmpel wy?ej. Nie ?ciemniaj, ?e co kolwiek do ciebie pisa?em, bo do frajer?w si? nie odzywam. Za to ty chyba si? nie mo?esz pogodzi? z tym, ?e jeste? frajerem:
5671079 17:55:05
kretyn
5671079 17:55:05
xD

I po raz kolejny zablokowa?e?. Boisz si?, ?e ci nawje?d?am komandorze SWaT? Tak si? zachowuje 21 letni m??czyzna? Ty za to id? lepiej poli? jeszcze Alastorowi o admina, albo pochwal si? kolegom z internetu, ?e jeste? prawnikiem, 'komandorem' SWaT, hm adminem RuneScape, mapperem Armii, etc. Przed zablokowaniem mnie z 'g??wnego' nr kaza?e? mi si? spyta? Mortisa (admina Armii) o to, czy by?e? ich mapperem. Gdy si? go spyta?em, odpowiedzia? mi: "Kto to jest jaki? Anvil?". Wszystko na ten temat ;).

ale faza xD ?el nabztera
Po soku pomidorowym? Czy powiesz nam, ?e wypi?e? 2 litry w?dki jak to kiedy? tam pisa?e??

Chuj Ci w pap?.
Nigdy nie zni?y?bym si? do twojego poziomu :///// ;* ;<< <cry> (sorry, tw?j styl)

Prawda w oczy kole? Gudio, Woristin i inni ci potwierdz? ;).

co? tam s??per kadry (#Muahahahahahha).
Ju? nie ma palanta, kt?ry warnuje za 'swacie' i pisze w powodzie "Urazi?o mnie to :(".

#Kamus aka Rafaa?M aka Byna aka reszta.
Nie b?d? taki do przodu, bo ci przypomn? jak p?aka?e?, ?e vipa nie masz, czy ?e dostajesz nies?uszne warny od Andzii.

co tak p?aka?e? nabzter, ?e Anvil mia? admina, a Tobie ?al dup? sciska? ?
No tak, pi?c nocy nie spa?em, bo nie mog?em o tym my?le?. Ale w zasadzie mog?oby tak by?, no bo "Czemu taki kretyn jak anvil dosta? admina?".

a taki Gudio jak by nie by? Hosterem Varathu to m?g? by pow?cha? Moderatora.
AhUAhAhuAHAaH by Anvil?

Ty tak samo jak Speeder wprowadzasz tu nie mi?? Atmosfer?, wyzywasz wszystkich, w papie to ty m?dry jeste?, zobaczymy jak by to na Rl wygl?da?o, jak bym Ci kto? z forum i zapszeproszeniem przypierdoli?. Czemu maj? u?ytkownicy siedzie? cicho, ka?dy ma swoje zdanie...
Speeder nie ma 13 lat jak ty, wi?c nie wiem o czym m?wisz.

#Pastuh
Nie rozumiem nic z Twojego j?zyka, " urzytkownik?w " nie znam takiego s?owa, " kretynuw " te?, a co Moderatorzy mog? ?ama? Regulamin ? <?miech a sali>
Nie domy?li?e? si?, ?e to by?a ironia? On teoretycznie na?laduje ciebie.
Podkre?l? specjalnie dla ciebie twoje b??dy.

Nie wiem po co takiemu Speederowi daj? drug? szans?, o Speederku " Kochany ", fajnie si? chcia?o usun?? ca?y Varath, ale pewnie p??niej przyliza?e? si? i Alastor zlitowa? si? nad Tob?, dobra szkoda dyskusji, bo to pora?ka jest i na pewno 2/3 Tego forum tak my?li..
Ciesz si?, ?e ty dosta?e? drug? szans?, dzieciaku. Spidi usun?? dzia? Varatha, poczytaj o dzia?ach na Wiki. Poza tym w podstaw?wce matmy nie ucz?? Jak jeden u?ytkownik spo?r?d 36 395 mo?e by? 2/3 tego forum?

Last edited:

Frox

Forum friend
Reaction score
33

Ty Napster wsz?dzie jeste? taki m?dry. Wiesz w og?le co oznacza s?owo frajer ? Jak nie wiesz to nie u?ywaj go

Frajer - Ciota co sprzedaje ziomk?w za byle g?wno.
I to zrobi?, zdradzi? nas, wrzuci? na neta mapke, kt?ra nie by?a tylko jego.Jest dwulicowym dzieckiem, szkoda ze tak daleko mieszka, ale jak wiadomo swiat jest ma?y, wiec moze ktos kiedys go spotka.
Mysle, ze mozna zamknac ten temat, bo po co gadac o frajerstwie ?

Status
Not open for further replies.