Odp: Wywiad z Anvilem
Odp: Wywiad z Anvilem

Kto? Ci wszedl na opinie? oh, smutne =( Kadra to aktualnie kadra zkretynia?ych chlopczykow =( i jedna s?iTtTt Dzi3FfCzYnkA(Kejti licze do chlopczykow =d)
Ewande tez byl idiota ale przynajmniej cos robil dla forum - spolszczal vB
Alastor loguje sie raz na 3 tygodnie i mysli ze portal sie sam zrobi xD
Speeder to no-lifer w dawaniu warnow, mysli ze jak bedzie ich duzo dawal to bedzie fajny, inteligentny i "d?rzo robiem dla forum!1one"
W kazdym razie - zycze wam jak najwiecej userow (#haha), s?per portalu (#buahah<lol666>) i s??per kadry (#Muahahahahahha).
ale faza xD ?el nabztera
p33z, mogliscie nie dawac mapy xD smutek i ?al
amagasz, juz 3 warny mi dales nabzterku?
napster (28-08-2008 18:43)
Chuj Ci w pap?.
#Drexav
Przypomniec Ci kto peda?owa? o admina? =o Gay party na VZ? -.- smutek i rzal frogz spammer !!!1111111111
nabzter, idz lepiej muminki ogladac =(
Pobiles samego siebie xD muminki ci za duzo bajek naopowiadaly =(
Cz?owieku ty jeste? niedorozwini?ty emocjonalnie, jak tw?j qmpel wy?ej. Nie ?ciemniaj, ?e co kolwiek do ciebie pisa?em, bo do frajer?w si? nie odzywam. Za to ty chyba si? nie mo?esz pogodzi? z tym, ?e jeste? frajerem:
5671079 17:55:05
kretyn
5671079 17:55:05
xD
I po raz kolejny zablokowa?e?. Boisz si?, ?e ci nawje?d?am komandorze SWaT? Tak si? zachowuje 21 letni m??czyzna? Ty za to id? lepiej poli? jeszcze Alastorowi o admina, albo pochwal si? kolegom z internetu, ?e jeste? prawnikiem, 'komandorem' SWaT, hm adminem RuneScape, mapperem Armii, etc. Przed zablokowaniem mnie z 'g??wnego' nr kaza?e? mi si? spyta? Mortisa (admina Armii) o to, czy by?e? ich mapperem. Gdy si? go spyta?em, odpowiedzia? mi: "Kto to jest jaki? Anvil?". Wszystko na ten temat

.
Po soku pomidorowym? Czy powiesz nam, ?e wypi?e? 2 litry w?dki jak to kiedy? tam pisa?e??
napster (28-08-2008 18:43)
Chuj Ci w pap?.
Nigdy nie zni?y?bym si? do twojego poziomu :///// ;* ;<< <cry> (sorry, tw?j styl)
Pobiles samego siebie xD muminki ci za duzo bajek naopowiadaly =(
Prawda w oczy kole? Gudio, Woristin i inni ci potwierdz?

.
co? tam s??per kadry (#Muahahahahahha).
Ju? nie ma palanta, kt?ry warnuje za 'swacie' i pisze w powodzie "Urazi?o mnie to

".
#Kamus aka Rafaa?M aka Byna aka reszta.
Nie b?d? taki do przodu, bo ci przypomn? jak p?aka?e?, ?e vipa nie masz, czy ?e dostajesz nies?uszne warny od Andzii.
co tak p?aka?e? nabzter, ?e Anvil mia? admina, a Tobie ?al dup? sciska? ?
No tak, pi?c nocy nie spa?em, bo nie mog?em o tym my?le?. Ale w zasadzie mog?oby tak by?, no bo "Czemu taki kretyn jak anvil dosta? admina?".
a taki Gudio jak by nie by? Hosterem Varathu to m?g? by pow?cha? Moderatora.
AhUAhAhuAHAaH by Anvil?
Ty tak samo jak Speeder wprowadzasz tu nie mi?? Atmosfer?, wyzywasz wszystkich, w papie to ty m?dry jeste?, zobaczymy jak by to na Rl wygl?da?o, jak bym Ci kto? z forum i zapszeproszeniem przypierdoli?. Czemu maj? u?ytkownicy siedzie? cicho, ka?dy ma swoje zdanie...
Speeder nie ma 13 lat jak ty, wi?c nie wiem o czym m?wisz.
#Pastuh
Nie rozumiem nic z Twojego j?zyka, " urzytkownik?w " nie znam takiego s?owa, " kretynuw " te?, a co Moderatorzy mog? ?ama? Regulamin ? <?miech a sali>
Nie domy?li?e? si?, ?e to by?a ironia? On teoretycznie na?laduje ciebie.
Podkre?l? specjalnie dla ciebie twoje b??dy.
Nie wiem po co takiemu Speederowi daj? drug? szans?, o Speederku " Kochany ", fajnie si? chcia?o usun?? ca?y Varath, ale pewnie p??niej przyliza?e? si? i Alastor zlitowa? si? nad Tob?, dobra szkoda dyskusji, bo to pora?ka jest i na pewno 2/3 Tego forum tak my?li..
Ciesz si?, ?e ty dosta?e? drug? szans?, dzieciaku. Spidi usun?? dzia? Varatha, poczytaj o dzia?ach na Wiki. Poza tym w podstaw?wce matmy nie ucz?? Jak jeden u?ytkownik spo?r?d 36 395 mo?e by? 2/3 tego forum?