What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Xadoria - 11 Wrze?nia

Status
Not open for further replies.

xadoria

User
Reaction score
0
Xadoria Ots
Xadoria Ots - server z przysz?o?ci?.
Pewnie wiele razy zdarzy?o Ci si? szuka? serwera OTS, a ?aden kt?ry zapowiada? si? ciekawie - nie sprosta? twoim wymogom. Czas to zmieni?!
Mamy zaszczyt przedstawi? wam serwer, kt?ry jest przystosowany do twoich potrzeb!
Mapa z globala, oraz dodatkowe wyspy sprawi? - ?e na serwerze nigdy si? nie zaczniesz nudzi?, chocia?by dla tego, ?e ca?y czas dodajemy nowe wyspy, expowiska i questy.
No dobrze. Ale czy mapa to ju? wszystko? Oczywi?cie ?e nie!
Cz?ste eventy, wiele nowych skrypt?w, system loterii oraz wiele innych ciekawych rzeczy urozmaicaj? gr?.
Idealnie zbalansowane profesje to co? o czym naprawd? mamy poj?cie.
System wojen, umo?liwia spokojne prowadzenie bitew, bez obawy o kare na konto za zbyt du?? ilo?? zabitych graczy.
Perfekcyjnie dobrany mno?nik wypadania przedmiot?w z potwor?w, a dok?adniej x3 sprawi, ?e nie b?dziesz musia? sp?dza? monotonnie kilka godzin w jednym miejscu, aby zdoby? potrzebny wam ekwipunek, lub potrzebn? wam rzecz.
Co jeszcze mo?emy wam zaoferowa??
No oczywi?cie serwer dedykowany, kt?ry zapewnia ?e serwer b?dzie w??czony ca?? dob? i eliminuje lagi, w?asny serwer ventrilo z mo?liwo?ci? za?o?enia w?asnego kana?u.
Na ?wiecie Xadoria Ots b?dzie mo?na te? spotka? specjalne "trainery" do trenowania swoich umiej?tno?ci we w?adaniu broni?.
A mo?e jakie? sugestie z waszej strony? Oczywi?cie b?dzie mo?na przedstawi? je w specjalnie przeznaczonym do tego dziale na stronie serwera, lub forum.
Dobrze, my?l? ?e przyszed? czas na statystki serwera, oto one:
Je?eli chodzi o mno?nik do?wiadczenia to s? one podzielone. Im wy?szy poziom do?wiadczenia - tym mniejszy mno?nik. Mo?liwe, ?e zostan? one jeszcze lekko zmodyfikowane.
1-20 Poziomu do?wiadczenia - x100
21-50 Poziomu do?wiadczenia - x80
51-100 Poziomu do?wiadczenia - x25
101-145 Poziomu do?wiadczenia - x20
146-200 Poziomu do?wiadczenia- x14
201-240 Poziomu do?wiadczenia - x10
241-300 Poziomu do?wiadczenia - x7
300 i wi?kszego poziomu do?wiadczenia - x5
Natomiast umiej?tno?ci w?adania broni? wchodz? a? 30 razy szybciej.
Po co sp?dza? ca?e dnie trenuj?c, skoro mo?na ten czas wykorzysta? na inne, ciekawsze rzeczy? Dlatego mno?nik jest dosy? wysoki :)
Magic Level, czyli poziom magiczny - wchodzi a? 15 razy szybciej ni? na globalu.
Mno?nik wypadania przedmiot?w przedstawi?em wcze?niej, czyli x3.
My?l? ?e wi?kszo?? istotniejszych informacji zosta?a wymieniona, lecz sam opis nie daje wam pewno?ci, ?e serwer spe?nia wasze wymagania.
Dlatego... warto go sprawdzi?! A sprawdzi? b?dzie mo?na go ju? w Pi?tek 11 Wrze?nia o godzinie 18.00!
O tej godzinie wystartuje serwer, na kt?ry czeka?e?!
Serdecznie zapraszamy i liczymy na to, ?e nasz serwer zapewni wam wspania?? rozrywk?!
Pozdrawiamy,
Xadoria Ots Team.
//edit
Ma?e sprostowanie - serwer nie ruszy?, bo rozwali? mi si? komputer - karta graficzna.
Niestety, bardzo mi przykro z tego powodu, w?o?y?em wiele pracy w Xadorie i nie chcia?em was zawie??, no ale c??.. Kupi?em nowy komputer, odzyska?em dane, Xadoria rusza jutro, dzisiaj uruchomimy stron? z acc makerem, a sam OTS b?dzie jutro (12 wrzesnia, sobota).
Niestety nie mog? poda? dok?adniej godziny ale b?dzie to oko?o 15:00 , tym razem ju? na pewno.
xadoria.hopto.org
START JU? JUTRO !!
:

romano12pl

User
Reaction score
0
Odp: Xadoria - 11 Wrze?nia

jak z pacc/vip i sms shopem?

co z fragami?

jakies screeny?

xadoria

User
Reaction score
0

jak z pacc/vip i sms shopem?
Free pacc, bez VIP, w sms shopie itemy, kt?re da si? zdoby? na otsie, brak itemk?w typu "GOD" itd. chodzi nam tylko o to, aby si? zwr?ci?o za serwer dedykowany.

co z fragami?
4 fragi to rs, 8 to ban, jeden frag znika co 6 godzin (zostanie to jeszcze prawdopodobnie zmienione)

jakies screeny?
Screen?w rl mapy chyba nie trzeba umieszcza? ;) co do nowych teren?w to raczej chcemy pozostawi? graczom eksplorowanie ich, dlatego nie umie?cimy screen?w z nimi, tak samo z nowymi questami.

Sazeza

Advanced User
Reaction score
41

Xadoria widac pe?ny profesjonalizm,ze tak powiem zapowiada sie ciekawie ;)

btw. Zr?b pod 8.5 ;]

xadoria

User
Reaction score
0

Nie widzimy p?ki co ?adnego powodu dla kt?rego mieliby?my przenosi? si? na Tibi? 8.5, poza tym przed?u?y?o by to start OTS'a, a tego nie chcemy.

wadola

User
Reaction score
2

Daj ip ots...
Napewno wbijemy z teamem ;]
Old Generation Comming!

Kowol

Senior User
Reaction score
156

@3x up
A ja widz? pow?d. Na 8.42 wszyscy maj? elfa a na 8.5 nie ;]

@Topic
Pewnie zagram, zobacz? jak wszystko wygl?da etc. C??, czekamy ;]

Old Sessam

Hello
Reaction score
56

no widze ze serwer profesjonalny! wbijemy z ekip? mam nedzieje ze wy tez b?dzie ciekawie napewno :)

Tonox

Advanced User
Reaction score
14

Mam 2 pytania

1.Czy yalahar b?dzie?
2.Co z atakami bos?w ?

Mo?e wbije

Last edited:

Kuba9965

Active User
Reaction score
12

Napewno wpadne :) i zaprosze paru koleg?w :p

Mam pytania.

1.Jakie ceny b?d? w sms shopie?
2.I czy areana b?dzie?

Tonox

Advanced User
Reaction score
14

Wbijemy, wyboicimy, rospierdolimy all

xd

Speedox2

Active User
Reaction score
6

@up
Hsuahsuauhsas, wybocicie ? G?wno wam to da, ja ogarne bez bota, oraz bez bota kiedy b?dzie ostre pvp, bo przynajmniej mam umiej?tno?ci , nie to co wy Elf itp. na u?atwienie, ogarniam druidem bez bota i bez wspomaga? samymi hotkeyami; ).

Serwer opowiada si? ?wietnie ! Na pewno zagram i my?l? ?e b?dzie ciekawie ;) Czekam na dalsze sugestie ze strony graczy.. oraz oczywi?cie na start ots'a :)

/Speedox

Old Sessam

Hello
Reaction score
56

hehe kazdy bedzie gral jak bedzie uwaza? ja juz szykuje ludzi i na vencie bedziemy ogarnia? te? czekam z niecierpliwo?cia kiedy ruszy i bedzie acc ;D

Maloria

Active User
Reaction score
6

albo nie dowidze albo linku nie ma kiedy start? rok? dwa?

Kosa1991

User
Reaction score
0

Nie chce nic m?wi? ale ja zauwa?y?em ?e wlasnie takie m?dre opisy otsow najczesciej zle koncza.. Zobaczymy mo?e wbij? ;) z teamem

LeviN

User
Reaction score
0

Podajcie IP =) Moja Ekipa Sie Niepokoi ;) 100% Ogaru Wi?c Otrzegam! ;)

Last edited:
Reaction score
0

Witam, niedawno si? dowiedzia?em od admina ?e ots mo?e wystartowac troche pozniej ( ale nie dlugo ), poniewaz nie ma byc ani jednego buga. Ma to zapewnic brak resetu charow na sam poczatek gry, i gre bez bledow,
pozdrawiam i w imieniu admina prosze o cierpliwosc

Status
Not open for further replies.