• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Xanero - Pocz?tek

Status
Zamknięty.

Xanero

New User
Liczba reakcji
0
Witam :)

Jestem, pocz?tkuj?cym mapperem, kt?ry otworzy? sw?j simone map editor z 5h temu ...

Po przeczytaniu paru poradnik?w i po ogl?daniu prac innych, zrobi?em co? takiego ...

Przej?cie :

f06zpj.png

Btw. Jestem pocz?tkuj?cym, ale ogl?da?em prace innych przez jakie? 2 lata, i troch? ju? chyba potrafie?

P.S Jestem ?wiadom, tego, ?e pope?ni?em wykroczenie, je?eli dostane ostrze?enie no c??, nie mam wi?cej swoich prac, a ju? dzisiaj nic nie zrobie!

Odp: Xanero - Pocz?tek

No c??, widz? ?e jest za ma?o szczeg???w, co? tak w ?rodku jest pusto, mo?e kamienie dodaj? Jak?? ?cie?k??

@Edit
No, te ?ciany nie s? najgorsze, wr?cz dobre.

Ostatnia edycja:

Pusto tu troch?. Przyda?oby si? gdyby by?o wi?cej detali na mapie ,bo to co teraz jest to po prostu pustka. ?ciany nawet dobrze zrobione, ale ten krzak jag?d na ?rodku nie pasuje. Pracuj dalej i ?wicz :D

Mam wra?enie, ?e g?y zosta?y stworzone autoborderem. Dodatkowo mapa posiada klimat, a raczej jego brak. Wszystkiego na mapie jest za ma?o, s?aba natura - postaraj si? bardziej.
Pozdrawiam!

Tak jak fluos, w dodatku czasem brakuje ?ciany :D Pobaw si? borderami przy g?rach i popracuj nad ?rodkiem tej g?r, jakie? krzaczki, duperelki, mo?e ma?e jeziorko? ;]

Komentujcie, jeszcze co doda?, co poprawi? a ja pracuje nad g?rami tego ,,przej?cia" :)

Tak jak wy?ej, ?cie?ka, drzewa - nadaj klimat! Mo?e jaki kanion z mostem? I wi?cej przestrzeni "non-walkable"...

Status
Zamknięty.
Do góry