-Tibia 8.70 Xevox - Zapowied?

Status
Zamknięty.
Odp: Xevox - Zapowied?

A kiedy start servera? strona servera ? client bedzie ? :D

Ja bym ci propnonowal rpg pod 8.7+ z mountami itp ^^

#themasyaf
Data startu aktualnie nie znana pracujemy ci?gle nad serwerem b?dziemy informowa? co i jak :)

#groncio123
Wole 8.10 :)

@groncio123
R?wnie? wole 8.10 poniewa? ma unikalny klimat bez bota;X

@themasyaf
Dok?adnie jak si? wypowiedzia? Thunders - jeszcze nie znamy dok?adnej daty startu.

PS.Ja(Kahras) od jutra zaczn? nadal pracowa? nad serwerem mia?em STOP tylko dlatego i? mia?em problemy zdrowotne.

Pozdrawiam
Kahras

Beztytuup_raeawrn.png

Prace wykona? Fikusek brawa dla niego!
Ja tylko domek edit?em.

PS.Sorry ?e ostatnio prac nie daje oraz za z?? jako?? screena.
By? robiony na szybko

@EDIT

Poprawiony:
Beztytuup_rawphan.png

Ostatnia edycja:

@Kahras
Ona nie jest skonczona w 100% nie potrzebnie j? pokazywa?e? s? pewne b??dy kt?re musze poprawi? ko?cowy efekt b?dzie ca?kiem inny przedwszystkim ca?a prawa strona i to dziwne przejscie ;P
Pozdrawiam Fikusek.

To te przej?cie by im:
Wersja nieodetalowana
Beztytuup_rawpneh.png

@up
Wersja poprawiona przeze mnie ; )

02727690503912146384.png

Co Prawda jeszcze wprowadz? ma?e poprawki ale tak to mniej wi?cej b?dzie wygl?da? w efekcie ko?cowym ;)

Ostatnia edycja:

Znacie expowisko behomot?w pod cyclopami ?
Tam go nie ma u nas znajdziecie to:
Beztytuup_rasesra.png

Prace wykona?em ja!

Za nied?ugo ja albo Fikusek dodamy screeny z nowego miasta stworzonego przez Fikuska!

---Aktualizacja---

Stan minimapy:
mapgif_raswxps.gif

PS.Szuka?em opcji edytuj ale nie znalaz?em :O

---Aktualizacja---

Moja praca:
Troch? s?abo wysz?a ;O
Untitled-_rasqpqa.gif

Ostatnia edycja:

Planowany start: Ferie Zimowe

Update stan minimapy:
minipng_raarehh.png

Potem dodam In-Game;)

---Aktualizacja---

Screeny IN-Game!

apng_raanhxw.png

bpng_raanhnr.png

cpng_raanhna.png

dpng_raanheh.png

epng_raanhee.png

fpng_raanhwp.png

http://s6.ifotos.pl/img/gpng_raanhwr.png[img]

[img]http://s6.ifotos.pl/img/ipng_raanhws.png

mpng_raanhsp.png

zpng_raanhsx.png

Wkr?tce dodam takie ss'y z miasta ;)

Projekt ca?y czas idzie do przodu pracujemy nad map? oraz nad silnikiem & skryptami wszystko idzie w dobrym kierunku, a i tak jeszcze wypowiem si? na temat jednej rzeczy kt?r? napisa? kolega up.
Chodzi mi o Start Ots planowany dopiero na ferie ziomowe poniewa? chcemy przerobi? mape w 100% kazde miejsce na mapie musi byc przerobione ;)
Pozdrawiam Fikusek.

Wszystko ok ale wed?ug mnie to za bardzo skupiacie si? na szczeg??ach tych drobnych. Zajmijcie si? konkretnie zabezpieczeniami i skryptami, a z map? sobie darujcie ten show bo robicie 2h g?upi resp z wyrmami albo p?? godziny jedn? jaskini? z necromancerem i vampirem. W takich miejscach ludzie du?o czasu nie sp?dz?, a w?a?nie to takie g?upoty zabieraj? KB i ro?nie zapotrzebowanie na RAM w ma?ych ilo?ciach ale ro?nie... U was takich miejsc na razie jest mn?stwo, w?a?ciwie ze zdj?? kt?re wrzucacie to wszystkie miejsca takie s?, wi?c nie ma za bardzo gdzie expi?, a i w tym tempie to wy nie wystartujecie do feri ?wiatecznych 2013, bo zostaje wam jeszcze jungla, pustynia, i jakie? miasto zimowe, plus wyspy ?eby jednak by?y jakie? normalne expowiska, bo jak dalej b?dzie jak jest teraz to lipa, mapa pod show nie pod rpg, rpg to nie znaczy ?e mam sobie stan?? w jednym miejscu zabi? potwora i koniec expienia tylko ogl?danie detali. To co wy robicie to jest show a nie mapa.

@up
Ziomek co mi z silnika pro elo jak mapa kwadrat :| ja wole wyjeba? troche tego czasu i zrobi? co? pi?knego ; )
Pozatym moim zdaniem wcale nie mamy takiego wolnego tempa od kiedy jest zapowiedz zosta?o przerobione miasto w 100% i 50% teren?w poza miastem.

Ostatnia edycja:

Z pewno?ci? popieram Fikuska!

@Syldock

Nic tutaj nie udowodni?e? ;)
Ka?dy porz?dny gracz woli ?adne elastyczne expowiska kt?re wpadaj? w oko.
Je?li wolisz kwadratowe expowiska pseudo-mapper?w to zapraszam na kwadratowe evolutions!
A tak wgl kto powiedzia? ?e b?d? miasta typu: Ice i jungla ?

Ale ogarnij, wasze expowiska to nie s? expowiska, dwa potwory postawione i jak tam expic powiesz mi ? To co wy robicie to jest show, a nie mapa, zr?bcie co? wi?kszego, a nie nad jednym kwadratem 30x30 siedzicie godzine ?eby ?adne by?o... omg

Tak ale kto powiedzia? ?e tam b?dzie expowisko?
Expowiska b?da w Exp Room a nie .
Jak masz zamiar robi? mape na odpierdol to r?b dalej swoje.
Ja i tak nie zmienie zdania nQ;)

#Syldock
Ej ty naprawde jeste? taki g?upi czy tylko udajesz? nie widzisz ze to s? tereny zaraz ko?o miasta albo niedaleko miasta a nie ?adne expy?.... chyba nie robi? bym expa na 30 kratek my?l troche... u?ywaj tego co masz w tej g?owie.
Pozdrawiam Fikusek.

Zwr?? uwag? cho?by na yalahar. Przejdziesz przez brame masz nightmary, gs'y, grim reapery, hellspawny, dragony i inne pierdo?y. A u ciebie wyjde z miasta zabije 2 rotwormy, szukam 30 minut innego "expowiska".

Ots Strasznie mi si? podoba 8.10 Stare dobre czasy a wiesz ?e skusze si? i wr?c? na stare dobre czasy 8.10 :) Pozdrawiam

Troche nowo?ci !

29643118481609090686.png

#City przerobione w 100%
#Tereny poza miastem w 80%
#Dodane nowe skrypty Lua & C++ do silnika.
#Wi?cej info. ju? nied?ugo ; )

Beztytuu-_raaaeph.png

Beztytuup_raaaepe.png

Beztytuu-_raaaeps.png

Nie wszystkie prace s? w 100% nasze w zapowiedzi,lecz wi?kszo?? tak ;)

Teraz pracujemy nad silnikiem & skryptami .
Je?li mia?by kto? pomys? z jakim? eventem pod 8.10 kt?ry mogliby?my doda? do ots to prosz? pisa? tutaj ;)

Takie ma?e zmiany :

Beztytuup_rqpqrhp.png

Beztytuup_rqpqrhq.png

Beztytuu-_rqpqrhw.png

Pozdrawiam
Fikusek​

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry