-Tibia 8.70 Xevox - Zapowied?

Status
Zamknięty.
Odp: Xevox - Zapowied?

@up
Mieli?my ma?? przerwe ale juz wracamy do pracy za nied?ugo nowe ss'a i news z tym co dodalismy i mamy zamiarac doda? ; )
Pozdrawiam Fikusek.

Ja Mam propozycje, zatem da?obysie zrobi? questy ukryte na mapie evo? Do?? d?ugie questy urozmaiciloby gr?. Gralem na thori widzialem questy i przyznam zrobione s? po mistrzowsku niektore, mog?yby byc ukryte na jakims zejsciu , albo polegaloby na jakims zadaniu po czym otworzy sie teleport czy cos takiego. To jest moja propozycja :)

Hmm co do propozycji to z?a nie jest ale i tak mia?em to na my?li ;)
Jak na razie prace z serwerem s? wstrzymane poniewa? mapa si? lekko zbugowa?a ale postaram si? to jak najszybciej naprawi?;)

Pozdrawiam

Kahras

---Aktualizacja---

Beztytuup_xpasnew.png

ja bym tu widzia? exp 1-100 exp x10
100-150 exp x5
150-200 exp x2/3

x5 na ko?cu za du?o.

Mapke masz robion? rpg, a exp jest bardzo du?y, przy takim expie ja nie zagram raczej, bo to nie wypali.

Kiedy? Evo by?o tylko poni?ej expa x15, w tedy jest klimat przez ca?? gr?. Dzieci zepsu?y t? map?, ja jeszcze pami?tam jak statkiem p?ywa?o si? na evo, na dragi si? sz?o na d?? mapy, exp by? w tedy sta?y x10.

Po co pokazujesz expy z trolami itp, jak kto? zabije kilkana?cie root?w itp i b?dzie mia? 20-40 lvl i p?jdzie na dragi.

Ostatnia edycja:

ja bym tu widzia? exp 1-100 exp x10
100-150 exp x5
150-200 exp x2/3

x5 na ko?cu za du?o.

Mapke masz robion? rpg, a exp jest bardzo du?y, przy takim expie ja nie zagram raczej, bo to nie wypali.

Kiedy? Evo by?o tylko poni?ej expa x15, w tedy jest klimat przez ca?? gr?. Dzieci zepsu?y t? map?, ja jeszcze pami?tam jak statkiem p?ywa?o si? na evo, na dragi si? sz?o na d?? mapy, exp by? w tedy sta?y x10.

Po co pokazujesz expy z trolami itp, jak kto? zabije kilkana?cie root?w itp i b?dzie mia? 20-40 lvl i p?jdzie na dragi.

Nie rozumiem was.. .
Bardzo ciekawi mnie twoja wypowied?:
Mapke masz robion? RPG - Czy wszystko jak jest ?adne musi to by? RPG? To mo?e lepiej ?eby robi? kwadraty ?eby by?o pod TP?

Kto powiedzia? ?e exp b?dzie taki i taki .. .
Nie pokazuje tu tylko expowisk z trollami - dok?adniej pokazuje tutaj wszystko co robi? zwi?zanego z map? wi?c nie pisz tutaj takich g?upot gdy? pewnie zobaczy?e? pierwsz? i ostatni? strone zapowiedzi

Troch? zgadzam si? z kharasem ale jednak tez wole troche mniejszego expa: D tak z 35 stegs - 2/3 stage. Ale jak chcesz ! Mi sie podobaco? jak na 7.92

To jest protok?? 8.10.. : /
Zgadzam si? z Kahrasiem , a zw?aszcza z s?owami
'Mapke masz robion? RPG - Czy wszystko jak jest ?adne musi to by? RPG? To mo?e lepiej ?eby robi? kwadraty ?eby by?o pod TP?'
Nie ogarniam tego tak samo jak Ty.

Ojczulkowi chodzi?o o to, ?e je?li dacie zbyt du?y exp stage, to du?o waszych ekspowisk na mniejsze lvle, b?d? niedocenione dlatego, ?e b?dzie si? w nich siedzie? kr?tki czas i gracze nabij? szybko lvl na najbli?szych np rotworam i p?jd? na co? lepszego przez co tylko stracicie czas na robienie innych ekspowisk dla niskich lvli. Zgadzam si? z tym i wy te? powinni?cie o tym pomy?le?. Co do otsa, to podoba mi si?, ?e powstanie stary klimatyczny 8.1 z dobr? mapk? i pvp, jak wypali to na pewno zagram.

Harpun ja kilka stron wcze?niej m?wi?em im to samo, ale tutaj liczy si? tylko "szol map" dwa rotwormy i koniec expowiska. Tak to wygl?da na ten moment. A je?li uwa?acie si? za takich pro mapper?w, bo tak wnioskuj? z waszych post?w to zr?bcie ots pod 8.6, a nie taka szopka gdzie wbije 20 os?b i po 5 minutach kto? wywali wam serwa. Czemu ? Bo sami go nie zabezpieczycie, a zap?aci? komu? to si? wam nawet nie zwr?ci, bo tam nikt sms nie wy?le.

@Syldock
Up akurat jak sta?a thoria pod 8.10 to 1 edycja ktora trwa? nwm czy 2 tygodnie i mieli juz duzo ponad 500 z? + ; )
pozatym ja robie server dla graczy nie dla kasy jak reszta idiot?w ;) a co do graczy to zagra ich 100 + moge sie zalozyc o wszystko :D
I zrozum ze ta male miejscowki gdzie s? jakies 2-3 potwory jakies ma?e ska?y czy zejscie w dol i mini podziemia to tylko terenty za miastem.
Natomiast to nie jest rpg tylko evo wiec nie bede robil poza miastem jakis big expow tylko jak zrobie tp room wtedy bd robil normalne a nie takie gowna male ;)
Pozdrawiam Fikusek.

Ja tych waszych 100 graczy nie widz?.. mo?e na start wejdzie z 50 potem b?dzie spada?. Z tymi expami to wko?cu jakie? normalne sprostowanie widz? ; ]

@up
Ca?y czas ci cz?owieku t?umacze ze to nie expy tylko tereny za miastem ale ty chyba nie potrafisz czytac ze zrozumienie :< :D

Ja robi? w?a?nie RPG Evo, mam nadziej?, ?e exp od x4 do x2 komu? przypadnie do gustu.
Chod? jak kto? m?wi evo ma na my?li tylko miasto, poniewa? oryginalne Evo, opr?cz paru expowisk nic wi?cej nie ma.

Co do waszego tematu, robi?c teleporty zaprzepa?cicie spraw? tego klimatu 8.1, nie radz? tego uczyni?, bo Evo z teleportami jest masa i z r?wnie dobrymi mapkami. Was exp stage to pora?ka i nie tylko ja wam to powiem.

Exp stages - mo?na go jeszcze zmieni? .. .
Syldock - Taki pewny to nie b?d? poka? jak ty masz zabezpieczony serwer kt?ry pada po 1 DDoS.
Wiesz dlaczego robimy pod 8.10 ?
Pewnie nie wiesz dlatego ja ci napisze 8.10 nie ma tak du?o graczy jak 8.60 a dlaczego bo Elf'a nie ma.. .
Dlatego 8.10 ma mniej graczy ale tutaj chcemy wam udowodni? ?e SMS'y mo?na do dziewczyny wysy?a? nam nie zale?y na SMS'ach bardziej na graczach .. .
Nie chce zrobi? tu dajmy takiej Materii na kt?rej na pocz?tku wbije 300 + a po tygodniu ju? gra 20 .. .
U nas ka?dy item z SMS Shop'a b?dzie do zdobycia questu a jak na razie to w planach nie mamy VIP'a do zrobienia .

Tak si? sk?ada ?e jest elfbot pod 8.1 ale nie ma targetingu i cavebota z tego co pami?tam. Po za tym to nawet na tibi auto mo?na wyboci? posta? jak si? chce.

@up
Zbaczacie z tematu takimi o to postami.
@temat
Nie chce mi si? zbytnio czyta? wcze?niejszych post?w, wi?c nie wiem czy by?a mowa o starcie, czy o proponowanym starcie. Je?eli mog? prosi?, mo?e kto? mnie o tym poinformowa? ?

Reaktywacja - (Update client 8.70)

@HaiT
Musz? ci u?wiadomi? ?e map? te? robi? ja (Kahras)!
My zawsze mamy fajne pomys?y gdy mamy odrobin? weny.
Manaruna ? To z?y pomys? my chcemy mie? balans tak jak za czas?w 7.6 inaczej m?wi?c:
- Knight leczy si? uhami
- Druid manapotami (dodamy takiego pota kt?ry dodaje 400-300 many)

Nara ;>

Tak by?o na Eloth v1 i bodaj?e v2 te?, zajebity balans z UHami i manasami by?

@stary po co odpowiadasz z cytatem skoro typ to napisa? par? miesi?cy temu?

@topic

Kahras jaka? konkretna data startu jest przewidywana czy jeszcze niczego nie wiadomo? (:

PS Przejrza?em ca?y temat i mapa wygl?da ?wietnie. Gra?em na tej tibii sporo czasu i szkoda, ?e wielu o niej zapomnia?o.

Ostatnia edycja:

@stary po co odpowiadasz z cytatem skoro typ to napisa? par? miesi?cy temu?

@topic

Kahras jaka? konkretna data startu jest przewidywana czy jeszcze niczego nie wiadomo? (:

PS Przejrza?em ca?y temat i mapa wygl?da ?wietnie. Gra?em na tej tibii sporo czasu i szkoda, ?e wielu o niej zapomnia?o.

Data startu to chyba pierwszy dzie? wakacji. To jeszcze zostanie ustalone na razie robie w?asnego unikalnego layouta:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry