[XML]Mazurski v.6.6.7

Status
Zamknięty.
Odp: [XML]Mazurski v.6.6.7

witam, czy da sie stworzyc zeby account manager byl 1/1? bo ja nie mog? niestety stronek przez mojego neta czyt. Account Makera, wi?c chcia?bym 1/1. Jest to mo?liwe?

Dzi?kuje, pozdrawiam.

Bug?w du?ooo i co chwila sie silnik wy?ancza niewiem czemu

da kto? map editor? albo pliki creatures.xml i npc.xml?

wlasnie kolega up .. nie chce mi sie w rme ani simone otworyc plik creature .. a bede wdzieczny jak ktos bedzie madrzejszy i da normalnego mazurka bez takich bugoow bo to normalnie skandal .. dam reputka

?wietny ots. Przypomnia?y mi si? czasy kiedy gra?em na tym ots. daje 9/10 i polecam :)

Niewiem jak tam wam ale mi pasuje daje 8/10 :)

no trzeba przyznac naprawde dobry silnik daje 9/10:up:

chomik chomik dziala jest gz

Ja mam ten ots chodzi all new monstery i chodzi juz 7miesiecy i nie ma lagow i gra 148-260 graczy i mowia ze cool ots. i jeszcze ani razu nie bulo debuga ani nic. jest jednym z najstabilniejd=szym.

Ci co mowia ze on padnie to znaczy ze maja za slabe kompy do niego.
Pozdro:up:

OTS og?lnie dost?pny wsz?dzie ale jak kto? gra? na takim a nie zna? niego nazwy to bardzo pomocny post

Jest ok 9/10 polecam sciagnijcie se kto nie sciagna. i jesscze cos nie moge mapowac ;(:curse: Jak nadpisze mape test to niby ok. wlaczam YurOTS i jak jest wczytywanie mapy to mi sie YurOTS Wylacza;(;(;(:curse::curse: Prosze o pomoc z gory thx

JAk zrobic w mazurskim 6.6.7 !buyhouse prosze o pomoc albo do jakiegos silnika 7.6 z komendami /nimfa , /dwarf . !buyhouse

lol jak wsadzic tego makera??
silnik:down:

ale jak zrobi? acc na passy 1/1 ???

Archiwum jest uszkodzone:(:curse:

dzieki ze wstawiles ;) Nie wiecie kiedy bedzie mozna sciagnac 7.6.7? wiem ze jest gdzies w internecie ;/ ale chodzi mi oto kiedy by sie pokazal na tibia.net.pl :P

Z tego co powiedzial Venox to wstawil zabespieczenia ze nowy mazurski nie bedzie dal sie wlaczyc na innym kompie :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry