[XML]Mazurski v.6.6.7

Status
Zamknięty.
Odp: [XML]Mazurski v.6.6.7

Szczerze m?wi?c nie przepadam za mazurskim.
-Niestabilny
-jest w xml- ?atwo o b??d i w dodatku spowalnia prace komputera (przynajmniej mi ;) )

Osobi?cie polecam sql

no wreszcie ;] biore sie za edytowanie tego otsa ;]] spoko lubie ta mapke ale nie pojdzie mi wlaczenie ;s za slaby komp na taka mape xDD
10/10 za otsa

Witam kolega mi poradzi? mazursk? paczk? ale nie mog?em znale?? dzi?kuje ci za pomoc :up::up:

Odp: [7.6][XML]Mazurski v.6.6.7

Odp: [7.6][XML]Mazurski v.6.6.7

Daj? oryginalny link ......Jak by komu? tamte opcje nie dzia?a?y
BEZ b??d?w.....
1 plik Skan:
skan1en4.png

1 opcja Speedshare/Silnik + ACC:Speed Share
2 opcja Rapid share/Silnik + ACC: Rapid Share
Oryginalny temat napisany przez: tomek970 z hunted.pl
Jakby co, to tomek970 to ja =)

Dodaj? nowy link na rapidshare bo poprzedni wygas?, teraz na koncie premium rapidshare:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja szukam accmakera z passami 1/1 albo 111111/tibia pomugl by ktos
z gory :thx:

Silnik jest uszkodzony moja ocena 1/10

Witam.Elo.Widze ?e nie podoba wam sie silnik ktory dal kolega mazurski?.Ja wam daje tutaj tez mazurski ale z edytowany swiatynia nie dopoznania zadko sie zdarza zeby ktos dawal mape edytowana ;).Ja ja daje.Jest jeszcze nie dokonczona.Prosze silnik http://wwx nie robilem .Bardzo bym prosil zeby ktos inny go zrobil ;).Pozdrawiam AdeX ;).Wszelkie pytania gg 9389000:)
A zapomnialem z acc tez bym pomogl;)

Tak nie polecam tego silnika ,jest uszkodzone archiwum , do tego sprawdzi?em na mapie du?o luk ! .. Debugi .. Acc maker nie dopracowany .. 3/10

Sam bym lepsza mape zrobil :D

Pozdro

Jest tu magic bolt itd ; )? I czy dziala ^.^ ,aa i jescze jedno sa Hortari mage? itd; D?

Witam ! ots wszystko gra ok.. lecz zaden z koleg?w nie moze wbic na ots i nie sa to wspoledne temple ocb?
nie mam ip wew.... poniewaz inne ots 8.50 itd mi chodza tylko mam problem z all ots 7.6 ://

Notka moderatorska:
sklejone

Tak jak koledzy @UP. Ots ma wiele bug?w, nie lubie akurat tej mapy. Sci?ga? nie b?d? bo mi si? nie chce jak Bolmex.
Pozdrawiam ;)

Silniczek spoko 99/100 :D. Jest kilka bug?w.

Spoko ocena 6/10 du?o bug?w co s?ysz? ale ?ci?g?em i b?d? mape edytowa? do zobaczenia w download :)

OTS czysty . Co prawda ma pare bug?w ale da sie je naprawi? . Polecam osob? ,kt?re lubi? klimat mazurskiego 7.6.:D

hcecie fajny ots to gites podam wam link oddaje sswsojego silnika mazurski 6.6.7 przerobiony nowe monstery itemki itd
Link:

i M?j server jest full przerobiony:p:p:p

moge dac wiele wiencej jak hcecie jeszcze cos piszcie na gadu-gadu
numer:
22360021
:d ;d;d
Moge zaproponowac wiele wiencej jesli hcecie

macie du dobry silnik jak hcecie cos jeszce piscie na numer gg:
22360021 :D:D:D:D:D:D:D:D
Spoko silnik nowe monstery itemki idt

o lol gralem na tym servie on wogule mapy nie umie robic n**b i tyle gupi ots mapa do dupy duzo bug?w jest i wogule jak jest tp w temple na gurze to stwork?w niema zal ots ziomek ots,a nie umi robic jak hcecie sciongajcie sobie leprze

Status
Zamknięty.
Back
Do góry