Za co lubisz szko??:D

Status
Zamknięty.
Odp: Za co lubisz szko??:D

Lubie szko?? za to ?e w sumie mo?na spotka? si? ze znajomymi, bo to chyba jedyny pow?d dla kt?rego chodz? ; D ja w sumie te?.. no i mo?e jeszcze laseczki Mmm.. ^^

Nie lubi? szko?y za to, ?e mam po 8 godzin dziennie o 0 wolnego czasu bo do domu nam w pizdoo zadaj? xd
Notka moderatorska:
Temat brzmi, ZA CO LUBISZ szko??, nie odbiegajjcie od tematu //Frags

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja ma?o kiedy chodz? do szko?y ;p w jednym tygodniu by?em tylko 2 razy mhm.

# lubie szkole tylko wtedy gdy jest W-F albo informatyka.
A tak to chodz? tylko ( nie ?eby uczy? si? ) tylko ?eby pogada? z kumplami itp :)
Tak?e lubi? chodzi? do szko?y bo s? b?jki ;d i jest na co popatrze? a czasami si? w??czy?.

Pozdrawiam i zach?cam chodzi? do szko?y w dniach kiedy jest W-F ;p

Mog? si? spotka? ze znajomymi, odrobina ?miechu oraz oczywi?cie za to, ?e mog? si? czego? nauczy?. Post by?by bardziej rozbudowany, gdyby pytanie brzmia?o 'Za co nie lubicie szko?y?' :lol:

No wi?c lubi? szko?? za to i? chocia? na te 7 godzin dziennie odci?ga mnie od tibi przez co nie trac? sk?pego transfer'a w play online ^.- i kiedy wr?c? mog? d?u?ej gra? aff :f

Przede wszystkim lubi? szko?? za pi?kne dziewczyny, kumple, ?ach na lekcjach/przerwach, treningi pi?ki r?cznej, nauka ( chod? czasami mam jej do?? )
my?l?, ?e to wszystko lecz mo?e jeszcze co? dopisze.

Szko?a zawsze co? ma w sobie ja tam lubi? za 10h w-f ;p sport to zdrowie komputerowcy ;s, kumple etc... szko?a to nie tylko nauka < ;d

Lubi? szko?e za fajnych nauczycieli ... W?a?ciwie z ka?dym da si? pogada?, pr?cz wicedyrektora ... nauczyciele maj? poczuci? humoru i dystans do siebie. Fajnie, ?e mo?na przy okazji si? nauczy? i po?mia?. No i pami?tne lekcje wosu, na pracy klasowej p?? klasy siedzi z kom?rkami w r?kach w internecie i sprawdza odpowiedzi, a nauczyciel robi co? na kompie czy tam sprawdza sprawdziany :D (sprawdza sprawdziany? o.O). Po za tym mo?na si? spotka? ze znajomymi i ... kole?ankami ;].

M?j nauczyciel pali ganje. Lubie sobie z nim pogada? :]

A tak to koledzy i kole?anki. Mo?na pozna? wiele fajnych os?b.

Ja lubie moj? szko?e za to , ?e mam tam jedenko kumpla z AD-HD :D
On potrafi robi? niemo?liwe rzeczy na nie kt?rych lekcjach ...
Niestety nie jest to cz?sto ?mieszne lecz ?a?osne ...
Lobie j? r?wnie? za fajnych ludzi ktorzy do niej ucz?szczaj?.
Mojej szko?y nie lubie jedynie za zbyt durz? ilo?? nauki !
Pozdrawiam !

Polska - opierdzielanie si?
Chiny - nowe technologie.
Zimbabwe - ...

Lubie szko?? z wielu wzgl?d?w , jako? i? jestem w 3 technikum ,
tak wi?c mog? wypowiedzie? si? w wielu wzgl?dach pozytywnie,
na jej temat. Nie kt?rzy nauczyciele do?? solidnie bior? pod uwag?
nauk? i systematyczno?? na lekcji , ale s? te? tacy nauczyciele co mo?na
dosy? fajnie sp?dzi? u nich czas na lekcji.

Ostatnia edycja:

Lubi? szko?? za to, ?e mog? pozna? dog??bnie zagadnienia, kt?re mnie interesuj?, oraz za to, ?e mam kontakt z wieloma lud?mi przez wieele godzin.

- za te 40 godzin w tygodniu w niej sp?dzone? Nieee.
- za kochanych nauczycieli? Nieee..
- za uczenie si? bardzo przydatnych przedmiot?w i ciekawych rzeczy - NIE!

Szko?? lubi? przede wszystkim za to, ?e spotykam si? tam z kolegami, czasami robi? przypa?y itp. Chwilami jest zabawnie, ale gni? tam po 40 godzin w tygodniu to po prostu przegi?cie, jak w jakim? obozie pracy, wi?c za za wiele nie mog? szko?y niestety lubi?.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry