- ElfBot Zam?wienia na skrypty do elfbota

Status
Zamknięty.
Odp: Zam?wienia na skrypty do elfbota

To mo?e co? takiego?
PHP:
auto 200 {{say 'm1' | wait 8000} {say 'm2' | wait 12000} {say 'm3' | wait 21000} {say 'm4' | wait 17000}...}

@DanJ93
Nie sprawdza?em jeszcze tego skryptu i mam pytanie
Czy da?oby rade zrobi? taki licznik ?e w wiadomo?ci takiej pokazuje ile przedmiotu o danych id zloocilem bo bardzo du?o tego Looce i mam duzo bagow i nie chce mi sie szukac a chcialbym wiedziec ile danego id dropnelo mi do baga

Wystarczy ustawic item na hotkey i uzyc... Pokaze ci sie ile lootnales. A jak sie nie da tak zrobic np w edytowanym cliencie to wystarczy skrypt:
PHP:
pm $name Items: $itemcount.'item name'
Gdzie w miejsce item name musisz podac nazwe itemu. Ale moze tez nie zawsze zadzialac wiec przed tym bys musial uzyc z hotkeya zeby ci sie pokazala wiadomosc ile jest lol...

Dobry wiecz?r :P

Gram na pewnym serwerze i potrzebny mi skrypt do elfa, ?e osoba X bije ten sam target co osoba Y, ale z runki o ID 3186. Zazwyczaj dawa?em ofiar? 2 harem na targeting, ale to du?o roboty.

Dobry wiecz?r :P

Gram na pewnym serwerze i potrzebny mi skrypt do elfa, ?e osoba X bije ten sam target co osoba Y, ale z runki o ID 3186. Zazwyczaj dawa?em ofiar? 2 harem na targeting, ale to du?o roboty.

Aimbot. Ustaw wszystko jak przy combo liderze na sd, ale w tam gdzie sie wybiera attack sd rune wybierz attack no action.
Dodatkowo na 2 postaci ustaw skrypt:
PHP:
auto 200 useoncreature 3186 target
W ten sposob bedzie zaznaczac target ten co twoja pierwsza postac i spamowac ta runke w target.
Jak bys potrzebowal czegos innego jednak to pisz, bo mozna zrobic kilka roznych rzeczy...

Na obu postaciach odpali? elfa.? Musi by? party.? I jakie opcje zaznaczy? na aimbocie

nie dziala ;/ moze jakies screnny jak ustawi?>?:P

Na obu postaciach odpali? elfa.? Musi by? party.? I jakie opcje zaznaczy? na aimbocie

Zaznacz wszysto, wpisz nick pierwszej postaci, ustaw attack i no action.
Nie musisz miec 2 elfow ani kombinowac. Dlaczego zawsze jak ktos dostaje prosta odpowiedz co ma zrobic to kombinuje na 10 sposobow zamiast zrobic co sie do niego mowi?

Czesc , moj problem wynika z tego ze jak zostawiam bota na exp to wbijaja mi rs .;/
W ten sposob ze podchodza postacia o nicku potworka ktorego mam w targetingu i moj bot go zabija ;( da sie temu jakos zaradzic ? z gory dziekuje
Wydaje mi sie ze da sie , bo niektorymm bot ignoruje go ;/

@up
nie wiem za bardzo czy ci to pomoze ale odznacz ta pi??? kolo eq na prawo dzieki ktorej nie mozesz atakowac graczy

heh to znowu ja :P potrzebny mi o to taki skrypt

-jak moja postac nikogo nie atakuje to uzywa 3171, ale jak uz zaczni to hamuje mr i uzywa 3186

Czesc , moj problem wynika z tego ze jak zostawiam bota na exp to wbijaja mi rs .;/
W ten sposob ze podchodza postacia o nicku potworka ktorego mam w targetingu i moj bot go zabija ;( da sie temu jakos zaradzic ? z gory dziekuje
Wydaje mi sie ze da sie , bo niektorymm bot ignoruje go ;/
Odznaczyc raczke w cliencie jak to bylo mowione to raz.
Wlaczyc npvp mode w elfie(extras?).
Zamiast potworow dodac others, wtedy atakuje wszystkie potwory. No chyba, ze rozne potwory atakujesz inaczej, albo ktos tez wpadl na pomysl zrobienia postaci z nickiem others.

heh to znowu ja :P potrzebny mi o to taki skrypt

-jak moja postac nikogo nie atakuje to uzywa 3171, ale jak uz zaczni to hamuje mr i uzywa 3186

PHP:
auto 200 if [$target.distance <= 10] useoncreature 3186 target | else useoncreature 3171 self
Jesli dobrze rozumiem to to drugie to jest jakies sd i ma uzyac na targetcie(mogl bys powiedziec jak ma uzywac i czego...)
Bo wiesz, moze uzywac na sobie, na targecie, na friendzie, uzywac po prostu use albo uzywac na ziemi...
Nie pamietam jak szlo ifnoattacking czy cos takiego wiec uzylem target distance co w sumie zadziala tak samo, bo jak nic nie atakujesz to target distance chyba nie istnieje...

Chodzi mi, ?e jak moja postac Y niekogo nie bije to uzywa mr[3171], a jak kogos zaznaczy i atakuj to wylacza nagle mr i spamuje sd w ofiare[3186]

Ostatnia edycja:

Nie ma skryptu kt?ry by sprawdza? czy kto? bije kogo?.

chodzi mi, ze jak ja niekogo nie bje to uzywa 3171, a jak ja bije to 3186 odpala

Czlowieku ale powiesz czy ma uzywac 3171 na kogos na siebie na ziemie czy w kosmos kurwa w koncu?
To samo z 3186...
Napisalem ci to w pierwszym poscie... A ty nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie?
Poza tym dalem ci skrypta i nawet nie powiedziales czy dziala albo czy dziala tak jak chcesz...
Ogarnij sie troche albo wroc za 5 lat jak juz sie ogarniesz i bedziesz sam wiedzial czego chcesz.
Bo ja ci tu moge uzyc w skrypcie:
useitem
useoncreature id target
useoncreature id friend
useoncreature id self
useongrounditem id id
useongroundxyz id xyz
I 10 innych a ty nie chcesz mi powiedziec co mam uzyc to jak ci mam zrobic skrypta?
Myslenie i czytanie ze zrozumieniem az tak boli?

3171 na sobie, jak moja postac nikogo nie bije, a 3186 jak atakuje

Ostatnia edycja:

PHP:
auto 200 isattacking useoncreature 3186 self | isnotattacking useoncreature 3171 self

prosze o pomoc
wiile z was zna zapewne ots karamy-war.net.pl.
Gm zablokowal tam mozliwo?? ko?yctania z combo lidera lecz mozna to obejsc za pomoca skryptu na combo lidera sd jezeli jest tak skrypt prosze o odpowied
pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry