- ElfBot Zam?wienia na skrypty do elfbota

Status
Zamknięty.
Odp: Zam?wienia na skrypty do elfbota

Witam. O ile da rade poprosil bym o takiego skrypta: jezeli na ekranie lezy item o ID Y to na niego klade itemek o ID X oraz skrypta dla palla a wiec jak wiekszosc z was wie ze gdy palladyn jsie potuje to nie bije z broni (zalezy od ots czasami bije zadziej a czasami wogle) a wiec prosil bym o skrypta na regularne bicie z broni nawet gdy sie potuje (wiem ze taki skrypt istnieje)

Ostatnia edycja:

Siemasz potrzebuje skryptu dla knighta na exori gran jesli wiecej niz jeden potwor :)

auto 200 if [$monstersaround.1 > 1] say 'Exori Gran'

Siema potrzebowa? bym skrypt na "HP/MANA POT DLA EK w %"

1.Mo?liwo?? wpisania ID HP POTA JAK I ID MANA POTA
2.Mo?liwo?? ustawienia od ilu % MA U?YWA? OWE POTY
3.I Z TYM W?A?NIE NIE ROZUMIEM JAK TO ?EBY NAJPIERW U?YWA? HP POTA A DOPIERO JAK B?DZIE HP NP 90% U?YWA? SOBIE MANA POT

M?j kina niestety pada przez nadmierny spam manasek ;-(

Wierze w to ,ze jest tu masa pro "skripter?w".

Witam. O ile da rade poprosil bym o takiego skrypta: jezeli na ekranie lezy item o ID Y to na niego klade itemek o ID X oraz skrypta dla palla a wiec jak wiekszosc z was wie ze gdy palladyn jsie potuje to nie bije z broni (zalezy od ots czasami bije zadziej a czasami wogle) a wiec prosil bym o skrypta na regularne bicie z broni nawet gdy sie potuje (wiem ze taki skrypt istnieje)
1. Nie da rady
2. Nie da rady, mo?na jedynie troszk? mniej spamowa? potami, wtedy b?dzie bi?, np.
PHP:
auto 200 if [$mppc < 90] {useoncreature XXX self | wait 900}
3.
PHP:
auto 200 if [$hppc =< ZYCIE] {useoncreature POT self} | if [$hppc > ZYCIE && $mppc =< MANA] {useoncreature MANAPOT self}
ZYCIE - % ?ycia od jakiego ma si? potowa?
MANA - to samo co wy?ej, tylko ?e z man?
POT - id pota na ?ycie
MANAPOT - id pota na mane

Ostatnia edycja:

Dzi?kuje w zasadzie ten skrypt:

Kod:
auto 200 if [$hppc =< ZYCIE] {useoncreature POT self} | if [$hppc > ZYCIE && $mppc =< MANA] {useoncreature MANAPOT self}

Dzia?a tak jak chcia?em POTA si? a gdy ma X hp wtedy si? MAMA POT .
SUPER!

Witam! Potrzebuje skrypta ktory wlaczy alarm gdy na spyup/xray pojawi sie potwor ktory znajduje sie poziom wy?ej!

Witam! Potrzebuje skrypta ktory wlaczy alarm gdy na spyup/xray pojawi sie potwor ktory znajduje sie poziom wy?ej!

Nie ma zmiennej ktora sprawdza czy sa potwory na innym poziomie. Przynajmnej ja takiej nie znam i nigdzie nie znalazlem. Jest tylko $monstersaround, ale to sprawdza floor na ktorym jestes a nie wyzsze/nizsze.

@ kiki
a co? takiego ?
auto 200 foreach 'allcreatures' $a if [$a.name == 'Name' && $a.posx $a.posy ($a.posz == Y)] {playsound 'monster.wav'}

@ kiki
a co? takiego ?
auto 200 foreach 'allcreatures' $a if [$a.name == 'Name' && $a.posx $a.posy ($a.posz == Y)] {playsound 'monster.wav'}

Watpie, zeby to dalo rade czytac potworki z innego pietra bo niby moze je pokazywac w cliencie jak sa, ale czy to zadziala to nie wiem. Chociaz sprobowac mozna...

Potrzebuje skrypt ?e bedzie kopa? scarab coiny i je zbiera? na zbieranie to mam ale no kopanie potrzebuje. Bd u?ywa? ?opaty i wykopywa? scarab coiny

auto 200 useongrounditem XXXX YYYY
id ?opaty
id itema na kt?rym ma u?y?

Cze??, potrzebuje skrypt, kt?ry jak b?d? na ekranie 4 potworki o nazwie yyy to m?wi xxx, ale jednokrotnie[ten czar to summon] i jednocze?nie pilnowa?, ?e jak b?d? ju? te dwa summony w tej sytuacji z 4 potworkami to zawsze pilnuje by by?y 2 te summony oraz by targeting 'przeskakiwal'

Ostatnia edycja:

Jesli sie da to prosze o hotkey gdy mnie atakuja zmieni leczenie ultimejtem na 2500 ms 200, leczy paraliz utni tempo hurem
Jezeli mnie atakuja zaklada might ringi, stone skiny i biegnie na utni tempo hur do danego labela.
Wylacza targeting
Duzo wymagam ale macie pole do popisu :P

Ostatnia edycja:

Prosz? o skrypty:
1)
U?ywanie destroy fielda na zgonie potwora tak ?eby bra? z niego itemy chodzi g?ownie o Warlocki strasznie spamuj? firebomby.I niestety bot z nich nic niedropi ;(
2)Chodzi mi o addon i kolory dla ludzi z friend listy (te niebieskie s? dziwne) widzia?em ,ze si? da to zrobi? :D niestety co? mi nie wychodzi.
3)U?ywanie Gfb na niewidocznego Warlocka co? jakby revelal target ale w hotkeyu.

1.
auto 200 if [$target.hppc ==0] useongroundxyz ID $target.posx $target.posy $target.posz
W id wpisz id destroya. Jak nie bedzie exhaustu to powinien uzyc...
2.W list zaznaczasz opcje ktore cie interesuja. Dodatkowo zeby gracze byli jak by w pamieci elfa dodawani do friendow wejdz w HUD i zaznacz 3 opcje z prawej. Wtedy bot aktualizuje info o graczach na ekranie i to czy sa friendami czy nie. Do tego potem mozesz przelogowac postac zeby sie zrestartowalo i wszystkich sprawdzilo.

Co do trzeciego to nie da sie takk chyba...

Bardzo bym prosil o skrypt

Gdy Itemek (buty) (o id 9018) sie skoncza (gdy sie skoncza id 9020) postac uzyje na nie item o id 676. Prosze o szybka odpowiedz!

Mo?na jaki? skrypt by zawsze byly 2 moje summony.?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry