- ElfBot Zam?wienia na skrypty do elfbota

Status
Zamknięty.
Odp: Zam?wienia na skrypty do elfbota

Witam,chcailbym sie dowiedziec czy jest jakis dobry anty paral nie typu autoo 200 healparalysis utani hur. Chcialbym takiego ktory odrazu walnie hura i exure vite jak tylko jestem na parolu.

I 2 scrypt zeby bot zbieral itemki w kolo siebie wszystkie (jak da sie zrobic to tez spod ludzi bo gram na servie co w dp jest non pvp i jak udzie stana na stacku (na nagrodzie) to nie mozna wziasc tego itemka )
Z g?ry dziekuje :P

Ostatnia edycja:

z drugim mi sie nie chce kombinowac i nie wiem czy sie da, nie chce mi sie myslec ;d
?ap 1
PHP:
auto 200 if [$paralyzed == 1] { say 'exura vita' | say 'utani hur' }

Witam potrzebuje skrypta na wczoraj xd...
a wiecj ide do npc o nazwie Rebirth Npc pisze so niego HI>REBIRTH ON ODPOWIADA :10:42 Rebirth Npc: Please type this captcha to be able to make rebirth: GLXF ?
CHODZI O TO ZEBYM ZROBIL REBORNA MUSZE PRZEPISAC TEN KOD.KOD ZA KAZDYM RAZEM JEST INNY.BARDZO WAZNE PROSZE JAK NAJSZYBCIEJ

Cze??, jak ustawi? refilera, czyli gdy elfbot wbije X level, przyk?adowo 150, wychodzi z expa wraca do depo. Oraz wpisuje na default XYZ np. Cze??

Witam chcia?bym skrypta na to jak napisze na default !help pojawia si? to http://screenshooter.net/6109429/ueejppx a teraz do rzeczy jak pojawi sie na default (pomoc :1) stopuje cavebota i daje loga plixxx fast pomoc daje repa
auto 10000 say !help
Bedzie ci co 10 sekund pisac komende jak bys nie mial.
auto 100 if [$cutstr.$lastmsg.content.20 != 0] {setcavebot off | logout}
Nie jestem pewny czy w ogole zadziala, a nawet jesli to bedzie dzialac tylko jesli bedzie liczba graczy pomiedzy 10 a 99 bo jesli bedzie np 8 lub 101 to liczba bedzie przesunieta o 1 pozycje...
Cze??, jak ustawi? refilera, czyli gdy elfbot wbije X level, przyk?adowo 150, wychodzi z expa wraca do depo. Oraz wpisuje na default XYZ np. Cze??
Na poczatku wpt daj labela exp.
Na koncu action:
if [$level < 150] gotolabel exp
Za actionem waypointy tam gdzie ma isc do depo. Potem w depo jeszcze jeden action:
Witam potrzebuje skrypta na wczoraj xd...
a wiecj ide do npc o nazwie Rebirth Npc pisze so niego HI>REBIRTH ON ODPOWIADA :10:42 Rebirth Npc: Please type this captcha to be able to make rebirth: GLXF ?
CHODZI O TO ZEBYM ZROBIL REBORNA MUSZE PRZEPISAC TEN KOD.KOD ZA KAZDYM RAZEM JEST INNY.BARDZO WAZNE PROSZE JAK NAJSZYBCIEJ

auto 200 if [$lastmsg.content ? 'able to make'] say $cutstr.$lastmsg.content.54

Witam, Potrzebuje waszej pomocy xd

Potrzebuje skryptu ?eby jak mam 100% MP zak?ada? Armor o ID XX, a gdy mam mniej ni? 100 HP zamienia? na Armor o ID XX

dzieki ;p

Kikimora dzieki ze wogle odp.sluchaj on chyba nie dziala.w moim temacie wkleilem to co odpisal npc gdy wpisze hi>rebirth>,kodem jest to po dwukropku rebirth: GLXF.TYLKO GLXF JEST KODEM.I POWIEDZ MI CZY MAM GO WKLEIC W HOTKEYE I GO WLACZYC CZY W CAVEBOT W ACTIONS?BO NIE OGARNIAM.ODP SZYBKO.TZN TEN SKRYPT CO DALES GDZIE MAM WKLEIC XD
20:17 Rebirth Npc: Please type this captcha to be able to make rebirth: DYJC ?
Teraz DYJC To kod,prosze to wazne!kod jest inny zawsze i to nie jest na default tylko jak z npc gadam jak cos.

Ostatnia edycja:

Witam potrzebuje skryptu, ?eby po zabiciu grupki potwork?w np 3 manasowa? si? do full many i sta? w miejscu. Ogarnie kto? co? ??

Ostatnia edycja:

Witam chcialbym sie zapytac czy mozna wgl zrobic takie skrypty:
1.Gdy xx hp zaklada do lewej reki phonex shielda id se wpisze a ta tarcze ktora mam zdejmuje do plecaka? Phonexa tez bieze z bp
2.Gdy xx hp postac pisze !bless sprawny i szybki bo jak sie potuje to czasami trudno cos napisac itd
3.O ile sie da gdy postac zluruje tam swoja ilos potworkow a a targetu mam ustawione 5+ i zabije 3 i 2 z redem dobije je?
4.atakuje postac ktora ma mniej niz 10 % hp oprocz moich friendow ktorych mam w friends list

Witam, chcia?bym, ?eby kto? mi pom?g? przerobi? ten skrypt, poniewa? jest on ma?o precyzyjny. Nieraz cia?o otwiera i zbiera z niego kase, nieraz szybko otwiera i zamyka, nieraz w og?le nie otwiera cia?a, a jeszcze innym razem jak potworek pada na innym ciele, to bot szaleje i w ko?cu nic nie otwiera.

Uprzedzam, ?e w lootingu i w cave bocie nic nie mam namieszane, po prostu serwer ma w?asnego klienta (wosots).

Skrypt:
auto 100 listas 'Open Dedy' | if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $target.posx $target.posy $target.posz}

Prosz? o pomoc !
Pozdro !

gdy mam np 5 mc i chcem zeby na m?j nick Pro Edekiem lecia?y za mn? (tzw fallow) czy da sie zrobi? taki skrypt " fallow na mc"

z g?ry thx ;)

1.Potrzebuje scrypt ze bot zaklada e ringa gdy np widzi 4 potworki z g?ry dziekuej i jak nie ma zadnego to zdejmuje
2.Prosze o przerobienie tego scryptu ze zaklada e ringa tylko wtedy gdy atakuje nas czlowiek a nie mobi zdejmuje gdy nie ma nas na ataku :
auto 200 listas 'Energy Ring' | ifplayerattacking if [$hppc <= 92 && $mppc >= 10] {equipring 3051} | if [$hppc >= 100] {unequip 'ring' 'empty'}

Ostatnia edycja:

gdy mam np 5 mc i chcem zeby na m?j nick Pro Edekiem lecia?y za mn? (tzw fallow) czy da sie zrobi? taki skrypt " fallow na mc"

z g?ry thx ;)

Mam cos takiego ale nie wiem czy bedize dzialalo : auto 200 ifnot [$followed] { follow 'nick gracza' }

---Aktualizacja---

Witam chcialbym sie zapytac czy mozna wgl zrobic takie skrypty:
1.Gdy xx hp zaklada do lewej reki phonex shielda id se wpisze a ta tarcze ktora mam zdejmuje do plecaka? Phonexa tez bieze z bp
2.Gdy xx hp postac pisze !bless sprawny i szybki bo jak sie potuje to czasami trudno cos napisac itd
3.O ile sie da gdy postac zluruje tam swoja ilos potworkow a a targetu mam ustawione 5+ i zabije 3 i 2 z redem dobije je?
4.atakuje postac ktora ma mniej niz 10 % hp oprocz moich friendow ktorych mam w friends list

Mam takie cos :
1. auto 100 listas 'pshield' | if [$hppc <= 70 && $inpz == 0] equiprhand xxx <w msc xxx wpisujesz id shielda
3.Nie zabije. Poprostu ustaw sobie tez na +4,+3,+2,1
4.Mozesz ustawic wszystko w aimbot, tutaj masz przykladowy poradnik http://tibia.net.pl/threads/508420-Poradnik-ElfBot-by-Msq

Na otsie gram takim jakby summonerem czyli postacia ktora przwyoluje moby.

Chcialbym skrypta takiego do ELF BOTA ,?e je?eli jego summon zginie to ?eby tworzyl go na nowo komend? " Karasu"
Tak samo z drugim summonem - Kuroari :)

Z G?ry dzi?kuje ;)

Na otsie gram takim jakby summonerem czyli postacia ktora przwyoluje moby.

Chcialbym skrypta takiego do ELF BOTA ,?e je?eli jego summon zginie to ?eby tworzyl go na nowo komend? " Karasu"
Tak samo z drugim summonem - Kuroari :)

Z G?ry dzi?kuje ;)

Podaj dokladna komende jaka uzywasz aby przywolac moba wtedy Ci pomoge :D bo tak to nie moge rozszyfrowac o co tobie chodzi ..

Podaj dokladna komende jaka uzywasz aby przywolac moba wtedy Ci pomoge :D bo tak to nie moge rozszyfrowac o co tobie chodzi ..

Ano chodzi o to ze posiadam 2 summony- Karasu i kuroari ;P

Aby przywo?ac karasu musze wpisac komende " Karasu" Czylu poprostu jego imie
Tak samo z kuroari.

Je?eli dalej nie rozumiesz to napisz na pw i tam Ci wyt?umacze bo tutaj spamu nie chce robic ; )

Ano chodzi o to ze posiadam 2 summony- Karasu i kuroari ;P

Aby przywo?ac karasu musze wpisac komende " Karasu" Czylu poprostu jego imie
Tak samo z kuroari.

Je?eli dalej nie rozumiesz to napisz na pw i tam Ci wyt?umacze bo tutaj spamu nie chce robic ; )

Moze takie cos sie da zrobic ale ja wymyslilem takie cudo : auto 200 listas 'Karasu' | say 'karasu' | wait 2000
taki scrypt napewno da sie zrobic lecz na to potrzeba czasu i checi narazie dalem ci scrypt ze bedize pisal karasu co 2 sec wiec jak zginie to pojawi sie 2 :D wypr?buj

jestem ciekaw dlaczego na hexanie nie dzia?a blessed stake .. ma kto? skrypta dzia?aj?cego na hexanie ?

Ja bym prosi? skrypta na tibie 8.60...
Jak ma np. 3k many to nie ruszy si? z miejsca do p?ki mana nie wzro?nie do 7k. ;) Bardzo takiego skrypta potrzebuje! ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry