-Tibia 8.60 Zanora.pl - Real mapa! 3 nowe wyspy!! Ots na dlugo!! Guilds competition!!

Status
Zamknięty.
Odp: Zanora.pl - Real mapa! 3 nowe wyspy!! Ots na dlugo!! Guilds competition!!

ty mi ziomek lepiej na gildie ILLUMINATI wrzuc pkt, alunera.pl teraz gramy.

Players: (290)/1000

To jest Twoja alunera.pl - haha.
Jeszcze evo - no wspaniale =)
O rate ju? w og?le nie b?d? wspomina?.
Jednym zdaniem: ots do dupy.

BRAIDERS RELOAD ! vt 3.0.1

ip: 178.217.185.38
port: 6305

Zapowiada sie bardzo fajnie. Ots widac dopracowany napewno wbije z gildia.tylko czekac az wystartuje.

A i mam nadzieje ze z tymi eventami to naprawde :D

Pozdrawia:

Tanie Wino

Siema server bardzo mi sie podoba. Jest tutaj bardzo tani sms shop co mnie cieszy ;]. Administracja wygl?da na bardzo rzeteln? . Bardzo fajnie ?e sa dodane r??ne nowe wyspy. Pozdro dla ca?ej Administracji xDD.

Nick: Bambolejlo.

ty mi ziomek lepiej na gildie ILLUMINATI wrzuc pkt, alunera.pl teraz gramy.

Przeczytaj newsa na stronie ktory opisuje co trzeba zrobic aby dostac punkty na guildie.

Ps: nie jestem twoim ziomkiem.

Ju? jutro wymarzony start xD.Polecam otsa ka?demu tibijczykowi jest super.Mi?y support.Ogarni?te jest wszystko i bez lag?w :D.Pozdro Bykowski.

Zapowiada sie extra. Mam nadzieje, ?e na tym si? nie sko?czy i b?dzie mo?na sp?dzic w grze duzo fajnego czasu. Jak na t? chwile w bazie jest 747 postaci, wi?c ca?kiem sporo. Jak dla mnie Guilds Competition to ?wietny pomys?. Gildie b?d? mog?y sprawdzic tam swoje si?y, komunikacje i taktyke. Motywacj? napewno b?d? nagrody. Zycz? mi?ej gry.

See in Tibia
Lovelas

NIE MA CO SERVER ZAJEBISTY WIEM BO GRA?EM NA NIM JUZ KIEDYS TYLKO INNE NAZWE MIA? NIE PAMIETAM JAK?.
BEZ CRASHY ITP. NORMALNE GRAC NIE UMIERAC. WBIJAJCIE SOBOTA 22.10.2011 O GODZ 17 CO TU WIECEJ PISAC WBIJ A SIE SAM PRZEKONASZ PJONAAA

Apolinarasturbustus

OTS zapowiada si? ?wietnie. Napewno wbije z gildi?. Fajna mapa oraz exp rate. Czekam z niecierpliwosci?. WBIJAJCIE !!!!!!

nick : Pajps

Serwer zapowiada si? nie?le, wejd? na niego. Dobry exp stage, nie za niski, nowe wyspy te? przypad?y mi do gustu z widoku z g?ry. Poza tym mapa prezentuje si? dobrze, mam nadziej? ?e start b?dzie udany i bez crashy. Wbija? ;)

Nick: Brylant

Zapowiada si? bardzo fajny OTS do oro i do nauczenia si? gra?, bo wielu osobom przyda?oby si? to :) Czekam na start i gram tam na 100% ! Widz?, ?e autor postara? si? zrobi? now? wysp?, na kt?rej b?dzie si? pewnie fajnie expi?o :) SMS SHOP te? jest mo?liwy, mam nadziej?, ?e d?ugo poci?gnie OTS i ?e b?d? na nim gra?y min. 500 os?b +

CZEKAM!
Z pozdrowieniami Muff mi Keff

Co tu mo?na powiedzie?? Server jest pewny postoi b. d?ugo. Nie jest to RPG ani orsh wi?c ?mia?o mo?na wbija? czy samemu czy te? z gildia. Mi?a atmosfera. Wielkim plusem s? nowe miasta. Event z Arena jest bardziej dopracowany ni? na innych badziewnych OTS, my?l? ?e ten server jak najbardziej jest godny uwagi.

Pozdrowienia :D Ennjovsky

W ko?cu rusza jaki? porz?dny ots a nie te jebane evo. Wbijam tam od razu.Jest sporo zrobionych kont, i mo?na zauwa?y? ze ots jest dopracowany mo?na dostrzec to po stronie g??wnej!Sa inne wyspy niz na innych otsach i to mi sie najbardziej podoba . Czkeam na start ;]

Nick : Rasista

Powiem tak: Ots prezentuj? sie wspaniale dopracowane skrypty,super mapka exp perfekcyjnie dopracowany do owej mapy.Oro szykuje si? du?e jak juz obczaja?em zak?adke guild i wpadaj? znane i co wa?ne dobre gildie.Ots postoi na pewno d?u?ej ni? tydzie? tak jak inne otsy co startowa?y.

Pozdrawiam Pchaj Taczke

?wiety pomys? i wykonanie. Oby wszystko si? uda?o POZDRO!!

Fullowaty

Serwer ?wietny wygl?d strony pi?kny :) , godny polecenia mam nadzieje, ?e b?dzie udana i fajna gra w dobrym towarzystwie.
Polecam i pozdrawiam:
nick: Fajans

Ots b?dzie fajny napweno wbije du?o dobrych teamow i b?dzie oro. A tak poza tym musi by? owiele lepsze niz jakas narozia itp.Exp te? jest dobry i mapka idealna. Ots napewno b?dzie d?ugo sta?.
Katoda

Ostatnia edycja:

Witam, do?? d?ugo nie mia?em styczno?ci z Tibi? lecz gdy kumpel pokaza? mi Zanore pomy?la?em o tych wszystkich wojnach, huntach, masowym pk to a? ?ezka si? w oku kr?ci, miejmy nadzieje ?e na Zanorze tak w?a?nie b?dzie. Poczujmy klimat Tibii! Szykujcie si? na dobre oro:) Wbijamy z reaktywacj? Real Reborn.
Z pozdrowieniami, Draugh

Serwer godny polecenia. Administrator zna sie na rzeczy . Mapka w 100% sprawdzona mi?a atmosfera panuj?ca na serverze . PANOWIE NIC WIECEJ NIE TRZEBA OTS dobry do expa i bicia . DO questow i do milego spedzenia czasu . GRAcjie i sami sie przekonajcie

Dear Pan Plastik..

PS. PANOWIE I PANIE ZACZYNAMY W SOBOTE o 17.... READY SET GO!<BUM>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry