-Tibia 8.60 Zanora.pl - Real mapa! 3 nowe wyspy!! Ots na dlugo!! Guilds competition!!

Status
Zamknięty.
Odp: Zanora.pl - Real mapa! 3 nowe wyspy!! Ots na dlugo!! Guilds competition!!

Zapraszam wszystkich serdecznie na tego OTS'a..Gra?em na ostatniej edycji serwer jak zwykle bedzie udany.
Dopracowany exp stage,wyr?wnane profesje,konkursy,eventy,i oro na jakich serwerach nigdy nie by?o wszystko ?adnie i pi?knie dopracowane. I co najwazniejsze-zero lag?w i crashy.

Zapraszam wszystkich graczy nowych i tych starych

Speed Control

Zapraszam na otsa. !! Ja napewno wbije bo sie wydaje fajny. Oby, bo jest masa syfnych server?w ;)) Podobaj? mi sie te miasta nowe. Im wi?cej bedzie graczy tym lepiej, Pozdrawiam i powodzenia dla supportu. Ogarniajcie a bedzie bardzo du?o graczy, kumpli pozapraszam ;D:D

Pzdr. Rahun

Ots , sie bardzo dobrz? zapowiada . Ale? wiem z tego ze start bedzie trudny jak i dla Operatora i Gracza . Wbijamy Teamem na Ot's i pokazemy nasz? klase oraz skill.
Je?li Admin b?dzie wporz?tku to tez Gra b?dzie Dobra . Duzy plus bym powiedzia? przy ots'ach je?li GAMEMASTER cz?sto jest na Serwerze .

Zapraszam Wszystkich Graczy ,

Ciacho van Druid

Witam! Chcialbym polecic ots zanora.pl . Grajac na poprzedniej edycji ots byl swietny. bylo duzo eventow itp oby tak dalej . na otsie gra duzo osob / gildii wiec zapraszam guild wars bedzie ciekawie :) . im wiecej osob tym lepiej ! Pozdrawiam Berucci

Ots jest zarombisty.Mam nadzieje ,ze nie bedzie lagow i wszystko b?dzie ogarniente.Zapowiada Sie bardzo dobry Ots.Pregator

OTS sprawia bardzo przyjemne wra?enie. Mapa RL + duzo nowych expowisk i questow. Wojny s? ?wietne, parale jak na rl. Kr?tko m?wi?c OTS genialny. Zapraszam wszystkich, znajdziecie mnie pod nickiem: Wpierdalator. POLECAM

Trzeba powiedzie?, ?e ots zapowiada si? znakomicie.bardzo godny uwagi, w por?wnaniu do innych ots?w ten ots nie jest dla kasy i bardzo d?ugo stoi. Bardzo mnie interesuja te nowe miasta. SMS shop jest bardzo tani....wiele pozytywnych rzeczy a zarazem zachecajacych do gry....
SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAM DO WSP?LNEJ GRY

NICK: Kliper

Witam!! Zpraszam wszystkich na zajefajnego ots jakim jest ZANORA.PL. Dobry exp stage, sms shop bardzo tani,miala administracja. Jest duzo nowych expowisk co daje dobry i szybki exp. Jeszcze raz wszystkich zapraszam na start ; ). Cze??!

Nick: Aqwerty

ots do bani kolejny orshabal tym razem gorsze od elora.pl ci?g?e kicki lagi i wywalanie servera.. nie umiecie poradzi? sobie z pingowaniem przez innych co ?wiadczy o waszej inteligencje podczas zakladania ots.. nie polecam go ! nadzieja pozostala tylko w rpg ots ://
pozdrawiam. Sua Mea

Status
Zamknięty.
Back
Do góry