- Liczba reakcji
- 2
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012
wow !
kawa? dobrej roboty
wow !
kawa? dobrej roboty

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bo ju? jest tu pare miesi?cy wi?c nie chce mi sie ciagle czytac co ludzie pisz?. tylko tak to si? ci?gnie ?e hey.. ale mam nadzieje ?e wkr?tce ruszy. ale jestem pewien ?e ma?o ludzi b?dzie gra?. ja osobiscie nie lubie mase nowych grafik skrypt?w itd. i wi?kszo?? pewnie te?.
)Popieram Abcq, nowe grafiki to dno.. Czasy 7.6, prosto ale jak ?adnie rysowane - to by?o co?.. co najwy?ej jeszcze 8.1..
Drugie, nie warto by?o pisa? "wszystkich potwor?w od nowa" (tylko strata czasu) - ludzie kt?rzy graj? w tibi? d?u?ej ju? przyzwyczaili si? do zwyk?ych potwor?w - wi?c b?dzie to wielkie utrudnienie i zniech?cenie
Trzecie, wrzucenie grafik z 9.x do 8.5 nie jest wyczynem ale nie o tym tutaj mowa
Czwarte, temat jest ju? kilka miesi?cy i przy okazji jest nieregulaminowy, tzn. ?amie regulamin, z tego co wiem, w temacie w 1 poscie musi byc przyblizona data startu (chyba ?e co? omin??em to przepraszam :- )
Pi?te, bez kodu ?r?d?owego nie zrobi si? w?asnego klienta lecz tylko przer?bk? (mo?na te? offsource, ale to dla mistrz?w ^^), wg. mnie dla tego ots'y s? i b?d? ograniczone (opr?cz najlepszego serwera ots - ronots, wg. mnie jest on najlepszym serwerem jaki istnia? i b?dzie pewnie istnie? dalej)
Sz?ste, powodzenia, ciekawe czy wypali, acz nie zagram pewno :>
Ale wi?kszo?? os?b si? tego nie podejmie nawet bo s? za t?pi aby u?y? Google.My?lisz, ?e uda?o Ci si? odkry? wszystkie tajemnice, jakie skrywa zielony ze wszech stron l?d? S?dzisz, ?e ju? nic Ci? nie zaskoczy i nie przerazi? Akolici zakonu, usytuowanego na najwi?kszym skupisku bagiennym w ?wiecie Ranger's Arcani, szybko Ci udowodni? jak bardzo si? mylisz. Ich cytadela, otoczona ze wszystkich stron grz?skim i niebezpiecznym bagnem, staje si? ?miertelnym zagro?eniem dla ka?dego podr??nika chc?cego dosta? si? w szeregi okultyst?w. Nikt nie podejdzie niedostrze?ony, na wie?y obserwacyjnej akolici stacjonuj? ca?? dob?, wyszukuj?c potencjalnego zagro?enia, zmierzaj?cego w ich stron?. Wi?kszo?? agresor?w zostaje poch?oni?ta przez tutejsze stworzenia, zamieszkuj?ce trzciny i krzaki w taki spos?b by w najmniej spodziewanym momencie wyskoczy? na swoj? ofiar?.
A czy Ty, wojowniku, jeste? got?w si? po?wi?ci?, by otrzyma? mo?liwo?? wst?pienia w ich szeregi? Nawet za cen? ?ycia i duszy?
Z tej strony ekipa dawnej Atlantydy.
Powodzenia ch?opaki, na prawd? kawa? dobrej roboty nie mo?emy doczeka? si? startu serwera!
Podziwiamy was za ten niespotykany zapa?/
Jeden z wielu projekt?w, kt?ry mo?e co? osi?gna?. Moim zdaniem powinni?ci lekko przybli?y? dat? startu z serwera z wcze?niejsz? kampani? reklamow? tego serwer i wystartowa? serwer w zamierzonej dacie, to ludzi przyb?dzie wiele. Ja jestem jak na razie ch?tny na 100%.

A postanowiono co? nowego w sprawie z PvP? Czy nadal N-PvP? My?l?, ?e to mo?e interesowa? potencjalnych, przysz?ych graczy![]()