-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

@kuzyn123 ja nie jestem na bie??co z tym projektem;) bo ju? jest tu pare miesi?cy wi?c nie chce mi sie ciagle czytac co ludzie pisz?. tylko tak to si? ci?gnie ?e hey.. ale mam nadzieje ?e wkr?tce ruszy. ale jestem pewien ?e ma?o ludzi b?dzie gra?. ja osobiscie nie lubie mase nowych grafik skrypt?w itd. i wi?kszo?? pewnie te?.

Moze troche odejde od tematu, ale te nowe grafiki z tibii sa do dupy. Calkowicie inny klimat niz ich wczesniejsze prace... To zaczyna wygladac jak gra na komorke, a nie na pc. Jakis kurwa margonem tworza... wszystko cukierkowe.

Dlatego u nas b?dzie to tylko ma?a cz??? klimatu. Praktycznie jedno pomieszczenie wykonamy w takim stylu, w ramach odskoczni. Ja osobi?cie te? nie przepadam za tymi cukierkowymi grafikami. No, ale to nie temat o tibii RL. Zach?cam do komentowania.

Popieram Abcq, nowe grafiki to dno.. Czasy 7.6, prosto ale jak ?adnie rysowane - to by?o co?.. co najwy?ej jeszcze 8.1..
Drugie, nie warto by?o pisa? "wszystkich potwor?w od nowa" (tylko strata czasu) - ludzie kt?rzy graj? w tibi? d?u?ej ju? przyzwyczaili si? do zwyk?ych potwor?w - wi?c b?dzie to wielkie utrudnienie i zniech?cenie
Trzecie, wrzucenie grafik z 9.x do 8.5 nie jest wyczynem ale nie o tym tutaj mowa
Czwarte, temat jest ju? kilka miesi?cy i przy okazji jest nieregulaminowy, tzn. ?amie regulamin, z tego co wiem, w temacie w 1 poscie musi byc przyblizona data startu (chyba ?e co? omin??em to przepraszam :- )
Pi?te, bez kodu ?r?d?owego nie zrobi si? w?asnego klienta lecz tylko przer?bk? (mo?na te? offsource, ale to dla mistrz?w ^^), wg. mnie dla tego ots'y s? i b?d? ograniczone (opr?cz najlepszego serwera ots - ronots, wg. mnie jest on najlepszym serwerem jaki istnia? i b?dzie pewnie istnie? dalej :D)
Sz?ste, powodzenia, ciekawe czy wypali, acz nie zagram pewno :>

#Abcq
Prawda, s? strasznie cukierkowe, dlatego nie zamierzam z nich korzysta? na masow? skal?, wzgl?dnie pojedyncze miejsca czy jaskinie, nigdy nie wi?ksza po?a? terenu. Wol? stare dobre grafiki.
W projekcie zachodzi wiele zmian, o kt?rych poinformujemy wszystkich ju? wkr?tce. S? to zmiany, kt?re b?d? wp?ywa? znacz?co na rozgrywk?, wi?c warto o nich wspomnie?. Ale to w swoim czasie.

Popieram Abcq, nowe grafiki to dno.. Czasy 7.6, prosto ale jak ?adnie rysowane - to by?o co?.. co najwy?ej jeszcze 8.1..
Drugie, nie warto by?o pisa? "wszystkich potwor?w od nowa" (tylko strata czasu) - ludzie kt?rzy graj? w tibi? d?u?ej ju? przyzwyczaili si? do zwyk?ych potwor?w - wi?c b?dzie to wielkie utrudnienie i zniech?cenie
Trzecie, wrzucenie grafik z 9.x do 8.5 nie jest wyczynem ale nie o tym tutaj mowa
Czwarte, temat jest ju? kilka miesi?cy i przy okazji jest nieregulaminowy, tzn. ?amie regulamin, z tego co wiem, w temacie w 1 poscie musi byc przyblizona data startu (chyba ?e co? omin??em to przepraszam :- )
Pi?te, bez kodu ?r?d?owego nie zrobi si? w?asnego klienta lecz tylko przer?bk? (mo?na te? offsource, ale to dla mistrz?w ^^), wg. mnie dla tego ots'y s? i b?d? ograniczone (opr?cz najlepszego serwera ots - ronots, wg. mnie jest on najlepszym serwerem jaki istnia? i b?dzie pewnie istnie? dalej :D)
Sz?ste, powodzenia, ciekawe czy wypali, acz nie zagram pewno :>

1. Zale?y dla kogo dno, s? lepsze i gorsze.
2. A niech b?dzie, trzeba rozruszac t? nudn? i przesi?kni?t? botami pseudo spo?eczno??. Poza tym nie trafimy tylko do Polak?w, kt?rym nic nie pasuje ale i do innych pa?stw wi?c wiesz..
3. Bywa czasami wyczynem :D Ale wi?kszo?? os?b si? tego nie podejmie nawet bo s? za t?pi aby u?y? Google.
4. No i gdyby? uwa?nie czyta? to by? zauwa?y?, ?e na pierwszym obrazku jest data wydania, kt?ra mo?e ulec zmianie. Zapowied? EK ?amie regulamin (a przynajmniej tak by?o) a jest przyklejona, tak?e jak wida? nikogo to nie obchodzi.
5. W sumie nie wiem o co ci chodzi. Jak gdzies wspomnieli?my, ?e w?asny klient to pewnie przej?zyczenie aczkolwiek alternatywne klienty powsta?y ju? jaki? czas temu. Fail RonITu aka RonClient, YATC (upad?y projekt otfans.net), jedyna nadzieja w Otclient Otlandu (nie dos?ownie otlandu ale b?d? go wspiera? gdy wejdzie w sensowne stadium).
6. Wypali? wypali, don't worry.

Tak wypali za rok mo?e dwa .... Albo jeszcze nieco d?u?ej ...

My?lisz, ?e uda?o Ci si? odkry? wszystkie tajemnice, jakie skrywa zielony ze wszech stron l?d? S?dzisz, ?e ju? nic Ci? nie zaskoczy i nie przerazi? Akolici zakonu, usytuowanego na najwi?kszym skupisku bagiennym w ?wiecie Ranger's Arcani, szybko Ci udowodni? jak bardzo si? mylisz. Ich cytadela, otoczona ze wszystkich stron grz?skim i niebezpiecznym bagnem, staje si? ?miertelnym zagro?eniem dla ka?dego podr??nika chc?cego dosta? si? w szeregi okultyst?w. Nikt nie podejdzie niedostrze?ony, na wie?y obserwacyjnej akolici stacjonuj? ca?? dob?, wyszukuj?c potencjalnego zagro?enia, zmierzaj?cego w ich stron?. Wi?kszo?? agresor?w zostaje poch?oni?ta przez tutejsze stworzenia, zamieszkuj?ce trzciny i krzaki w taki spos?b by w najmniej spodziewanym momencie wyskoczy? na swoj? ofiar?.
A czy Ty, wojowniku, jeste? got?w si? po?wi?ci?, by otrzyma? mo?liwo?? wst?pienia w ich szeregi? Nawet za cen? ?ycia i duszy?

sq0ete.png

34t4oki.png

Z tej strony ekipa dawnej Atlantydy.

Powodzenia ch?opaki, na prawd? kawa? dobrej roboty nie mo?emy doczeka? si? startu serwera!
Podziwiamy was za ten niespotykany zapa?/

Jeden z wielu projekt?w, kt?ry mo?e co? osi?gna?. Moim zdaniem powinni?ci lekko przybli?y? dat? startu z serwera z wcze?niejsz? kampani? reklamow? tego serwer i wystartowa? serwer w zamierzonej dacie, to ludzi przyb?dzie wiele. Ja jestem jak na razie ch?tny na 100%.

Z tej strony ekipa dawnej Atlantydy.

Powodzenia ch?opaki, na prawd? kawa? dobrej roboty nie mo?emy doczeka? si? startu serwera!
Podziwiamy was za ten niespotykany zapa?/

Pozwol? sobie podzi?kowa? w imieniu ca?ej ekipy. A co si? sta?o, ?e RonIT nie aktywuje Atlantydy? Czy ju? nie macie z nimi kontaktu?

Jeden z wielu projekt?w, kt?ry mo?e co? osi?gna?. Moim zdaniem powinni?ci lekko przybli?y? dat? startu z serwera z wcze?niejsz? kampani? reklamow? tego serwer i wystartowa? serwer w zamierzonej dacie, to ludzi przyb?dzie wiele. Ja jestem jak na razie ch?tny na 100%.

Naprawd? ci??ko o date startu, w przybli?eniu podany jest ten rok.

Fajny serwer ale z tego co widzia?em z jakiego? filmiku to g??wnie przeznaczony dla nas a nie obcokrajowc?w ze wzgl?du na ca?kowite z polszczenie.

A postanowiono co? nowego w sprawie z PvP? Czy nadal N-PvP? My?l?, ?e to mo?e interesowa? potencjalnych, przysz?ych graczy :)

@up
A wszystko si? w choler? posypa?o, mam nadzieje ?e chocia? wasz projekt wystartuje bo widz? kieruj? nim ludzie, kt?rzy wiedz? jak i dadz? rade doprowadzi? go do startu ;)

P.S
Osobi?cie radz? zr?bcie wyb?r j?zyka w grze, bo BARDZO DU?O graczy smakuj?cych w RPG, to obcokrajowcy - od razu na miejscu polecam reklam? na otlandzie i otfans (oczywiscie wszysciutko po angielsku ?adnie opisane) nie wiem jak teraz, ale kiedy? bardzo si? takimi projektami jarali

lepiej by by?o dopali? dwie wersje tego serwera, jedna po polsku a druga po angielsku

A postanowiono co? nowego w sprawie z PvP? Czy nadal N-PvP? My?l?, ?e to mo?e interesowa? potencjalnych, przysz?ych graczy :)

To na razie odpuszczamy, jeste?my na etapie zmian wszystkich statystyk, wag i bonus?w dla przedmiot?w (teoria prawie sko?czona je?li chodzi o ekwpiunek nie bronie).

@MatMal
Wyb?r j?zyka jest. Wszystko pr?cz nazw NPC i potwor?w (kt?re s? po angielsku) mo?na sobie wybra? pomi?dzy angielskim a polskim.

@up Czy?by otClient :D

Je?li chodzi o mo?liwo?? wyboru j?zyka to nie jest to w cale otclient. Oskar stworzy? tak? mo?liwo?? na zwyk?ym, tibijskim.

chuja wystrartuje, a szkoda ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry