-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

To wygl?da tak, ?e jak pojawi si? zapowied? serwera RPG, to od razu ka?dy my?li, ?e jeszcze dwa miesi?ce i start. Tacy ludzie s? chyba uzale?nieni od serwer?w Evo, kt?rych zapowied? jest najcz??ciej jednoznaczna z dat? startu. Ludzie, zrozumcie, serwery RPG to co? ca?kiem innego ni? EVO, no ale to przecie? chyba ka?dy wie. Osoby, kt?re pisz? co? na zasadzie: nie wystartuje, bo nie ma daty startu, to niech spr?buj? zrobi? setki nowych grafik, a do tego napisa? 100+ zada? fabularnych, zaprojektowa? map?, ka?de miasto oraz to wykona?. Nie trudne, prawda? Kwestia tygodnia i gotowe...

Przy??czam si? do pro?by Kuzyna, darujcie sobie takie komentarze.

@UP
Ale kazdy serwer tutaj, ktory byl zapowiedziany, z duza data do przodu (badz bez niej) nie startowal... :)

Nie gram na evo, nie gram w tibie, czekamna ten serwer, dlatego tak sie wpieniam.

@Shikate
Rozumiem cie.. .
RPG to co? innego ni? Evo ale RPG pada po tygodniu a dobre Evo lub RL Map po miesi?cu!
Wiem ?e pewnie napiszecie ?e racji nie mam ale jak RPG jest pod 8.60 i gra 80 players na start to jest dobrze chod? i tak na nast?pny dzie? gra z 20 graczy.
A tutaj jeszcze clienta b?dzie trzeba pobra?.
Czyli inaczej serwer wystartuje ale my?l? ?e nie b?dzie zbyt du?o graczy jak na ka?dym RPG.
Je?li chcecie to zmieni? to zr?bcie clienta w fleshu ?eby nie ?ci?ga? bo ja nie mam zamiaru jak na pewno wi?kszo?? graczy pobiera? clienta dla jednego OT'ka ;)

To co napisa?em UP to jest moja opinia i pewnie si? z tym nie zgodzicie ale taka jest prawda !
?ycz? wam sukces?w w dalszej pracy nad serwerem oraz pozdrawiam

Kahras =)

faktycznie 20 czy 30 mb strasznie olbrzymi klient 5 sekund ?ci?gania ju? nie p?acz o klienta nie wiem na jakich rpg ty gra?e? jak pada?y po tyg. s? servery RPG kt?re maja ju? ponad rok i si? ?wietnie trzymaj? czekam na starcik z niecierpliwo?ci?

@czarny99
No poka? mi jaki? projekt kt?ry jest do dzi? z dobr? sumk? graczy.. . hah
Co mo?e mi powiesz Altaron ? Jak tam nawet nie wiem gdzie sprawdzi? ile graczy gra !
20MB to ma?o ale nie ka?demu chce si? pobiera? clienta dla jednego OT'ka ?eby sobie pogra? !

@UP
Na Altaronie nie ma listy online, dlatego nie wiesz gdzie sprawdzi? ;>

Co do serwer?w RPG, to co wed?ug Ciebie kryje si? pod tym poj?ciem? Bo jak dla mnie na razie z Polski, ?aden serwer RPG nie wystartowa? tak na powa?nie (Pomijaj?c EK i Atlantyd?, specyficzne przypadki). A to, ?e niekt?re serwery maj? exp 20>2 to nie znaczy, ?e ju? s? RPG. W sumie ?aden nigdy nie b?dzie nim w 100%.

@up i @upup ja znam ots rpg stworzony przez polaka tyle ?e mieszka za granic?, ten ots bardzo dobrze sie trzyma, teraz jak pisa?em ten post na serwerze znajdowa?o si? 41 graczy a serwer by? online od 129 godzin, nie chce pisa? jaka nazwa tego otsa jest bo dostane warna, jak chcesz to moge ci go poda? na pw

Ostatnia edycja:

Ja mam pewien pomys? kt?ry doda?by klimatu serwerowi. Mianowicie system szamba dla w?a?cicieli domk?w. Szambo regularnie by si? nape?nia?o i trzeba by by?o je od czasu do czasu opr??ni?, oczywi?cie odp?atnie. Co o tym s?dzicie?

^UP
Dobra gra edukacyjna by si? zrobi?a, bo mam s?siad?w co wylewaj? niedaleko zamiast p?aci? i jest smr?d i woda zaka?ona ... Ale w grze to chyba nie najlepsze. Ale +, edukujmy innych ;D

Fajnie si? zapowiada ;) - napewno zagram na serwerze yo !

Serwer, si? zapowiada naprawd? bardzo dobrze. Mam nadziej?, ?e wystratuje, bo po co, Oni by tyle nad Niim pracowali, i wko?cu wszystko na marne by posz?o? Bardzo, podobaj? mi si? Wasze pomys?y, oby tak dalej, zr?bcie jakie? ju? Instancje nawet dla niskich graczy, by ju? wczuwali si? w klimat, oraz pojedy?cze bossy, Np na 5 poziomie, 10 poziomie, a na 15 ju? trudniejszy gdzie potrzeba przynajmniej 3 os?b. Dajcie jak najwi?cej mo?liwo?ci nowemu graczowi, i co nowe instancje b?d? trudniejsze, d?u?sze no i lepsze nagrody.

Serwer, si? zapowiada naprawd? bardzo dobrze. Mam nadziej?, ?e wystratuje, bo po co, Oni by tyle nad Niim pracowali, i wko?cu wszystko na marne by posz?o? Bardzo, podobaj? mi si? Wasze pomys?y, oby tak dalej, zr?bcie jakie? ju? Instancje nawet dla niskich graczy, by ju? wczuwali si? w klimat, oraz pojedy?cze bossy, Np na 5 poziomie, 10 poziomie, a na 15 ju? trudniejszy gdzie potrzeba przynajmniej 3 os?b. Dajcie jak najwi?cej mo?liwo?ci nowemu graczowi, i co nowe instancje b?d? trudniejsze, d?u?sze no i lepsze nagrody.

Dostep do nowych teren?w b?dzie inaczej wygl?da? np. ni? na RL. Wi?kszo?? lokacji (nowe miasta i tereny przyleg?e) b?d? wymaga?y odpowiedniego poziomu. Oczywi?cie miasta dla mniejszych lvli te? b?d? mia?y expy dla wi?kszych. Spowoduje to, ?e gracze b?d? odkrywa? nowe tereny, troch? przymusowo (fabu?a). Nie b?da musieli sami na w?asn? r?k? orientowa? si? od razu w paru miastach na raz.

@Down
To si? zorientuj i przeczytaj jak?kolwiek stron? tego tematu, bo chyba na ka?dej by?o to poruszane ._.

Ostatnia edycja:

Witam.
Nie zabradzo jestem w temacie RA ;p i chce sie zapytac kiedy jest planowany start lub jakas konkretniejsza data ;)
Pozdrawiam!

Planowana data? W tym roku nie wyrobi? si? w ?yciu... A w przysz?ym ? ci??ko powiedzie? bo idzie im to jak krew z nosa...

Prosz? ozamkni?cie tematu w imieniu autora (czyli swoim o_o).

No i Jednak wi?kszo?? mia?a racje ?e nie wystartuje :)

Czemu zamykacie temat? o.O

No i Jednak wi?kszo?? mia?a racje ?e nie wystartuje :)
Zamkni?cie tematu nie r?wna si? temu, ?e serwer nie wystartuje.
--------
Temat zamykamy bo generalnie przez jaki? okres czasu pracowa? nad nim b?d? tylko ja, nie b?dzie nic do pokazania a to zapowied? ju? niczemu nie s?u?y. By? mo?e pojawi si? za jaki? czas ostatnia zapowied?. Jak macie pytania czy propozycje to link do forum macie w zapowiedzi.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry