-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Zapraszam do sk?adania zam?wie? na EK i zg?aszania si? na pozycj? testera! (wi?cej na forum, link w pierwszym po?cie).

Dodam tak?e, ?e nie d?ugo do??czy do nas pisarz Rekhyd, znany ze swojej pracy w Altaronie.

refresh

Ostatnia edycja:

Kiedy planowana data startu?

Ostatnia edycja:

Wiem, ?e 2012 ale mo?e dok?adniej?

Ja s?dz? na przypuszczeniach jako ?e na ra jestem sporo to maj-sierpie? jak nie b?dzie jaki? za?ama?.

Ots b?dzie mega! Czuj? to..

Super! Coraz bardziej podoba mi si? ten OTS. Coraz wi?ksze zmiany, coraz ciekawsze news'y i aktualno?ci. Jestem ciekaw jak to dalej si? potoczy.

Powodzenia!

ekstra zapowiedz napewno bede na bierz?co

66vu4k.png

Mieszacie ten Angielski z Polskim i nawet nie wiecie jak to ?le wygl?da.

Mieszacie ten Angielski z Polskim i nawet nie wiecie jak to ?le wygl?da.

W polskiej wersji j?zykowej po angielsku b?d? tylko i wy??cznie nazwy potwor?w. W angielskiej, wszystko po angielsku.

Witajcie, Artsik ma co? wam do przekazania - posty ma?owarto?ciowe lub posty, kt?re nie odpowiadaj? pewnym normom motorycznym lub technicznym, czyli zbyt kr?tkie wypowiedzi oraz tzw. flamewar b?d? kasowane a autor otrzyma ?adn? nagrod? w postaci punkt?w ujemnych.

"2 punkt?w ?ycia"? Nie lepiej zamiast "punkt?w" napisa? "pkt"? Kr?cej i poprawnie :)

Co do j?zyka - wszystkie nazwy przedmiot?w te? b?d? po polsku? Przecie? spolszczenie ca?ego items.xml jest tak czasoch?onne, ?e ju? lepiej spolszczy? potwory :D

Fajna mapka, czekam na kolejne screeny.

Wszystkie itemy, zar?wno te nowe jak i 'stare' posiadaj? obie wersje j?zykowe. Przedmioty, dialogi, wiadomo?ci, informacje. Wszystko posiada sw?j odpowiednik w obu j?zykach.
Jest tam 'punkt?w' poniewa? nie uwzgl?dni?em jeszcze tego w kodzie. W oficjalnej wersji b?dzie '2 punkty', '1 punkt', '5 punkt?w' itd.

Nie specjalnie mam ochot? czyta? te 6 stron, mo?e zrobi? to za chwil?. W ka?dym razie ciesze si?, ?e serwer nadal "?yje". Mi?o, ?e umie?cili?cie mnie w gronie tester?w, tzn. mam nadziej?, ?e nadal nim jestem. Je?li si? myl? to prosz? mnie o to powiadomi?. W tibi? gram rzadko, ale to nie zmienia faktu, ?e gram nadal.
Pozdrawiam i powodzenia - Czarny.

@Edit
Tak na marginesie - chyba b?d? musia? zmieni? podpis na nowy. ;)

@imczarny
Je?li wci?? chcesz startowa? na testera to napisz na meil. Podany jest na naszym forum (i tak mo?esz wtedy zmieni? sygnatur? :P)
@Patras_14
Dzia?a ca?y czas.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry