• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Terania RpG

Musze przyzna? ?e teraz to ju? jako? ta mapka nabra?a wygl?du ;) Ale nawet ja nie wiem po co te mno?niki i tak nikt z tego nic nie kmini ^^ Na ch?opski rozum walnij sam? predko?? bicia ;> to mo?e nawet si? kto? tym zainteresuej ?eby przeczyta? ^^ Bo to a? boli jakby na to popatrze? xD

nekro malo lookalem glownie testowalismy czary, ale nie bylo tez chyba wtedy tych opcji w outfitach,addonach. Mozesz sam\a sprawdzic :)

Chcia?bym odrazu powiedzie? ?e je?eli server wystartuje zbieram ekip? do odkrywania sekret?w ca?ej mapy mo?e si? kto? do mnie przy??czy:)

Chcia?bym odrazu powiedzie? ?e je?eli server wystartuje zbieram ekip? do odkrywania sekret?w ca?ej mapy mo?e si? kto? do mnie przy??czy:)
hah napewno ja ;d ale to bedzie trzeba zrobic team na forum terani i wtedy tam liste zrobic czy cos takiego :)

tez sie pewnie przylacze a co do szumka... wiedzialem ze tak bedzie ;) i tak jak zagrasz ( a zagrasz na 100%) to bedziesz mial hunta... jakos sie dowiem ze ty to ty...

Ja b?d? Dark Knightem nick b?dzie: Efzeter i ch?tnie poodkrywam z wami tajemnice Teranii:D

Ostatnia edycja:

Dobra widz?, ?e ju? ka?dy wybra? profesje :D Moja posta? b?dzie nosi?a nick: Brave Adventurer. A i bym zapomnia? zapisuj? si? do teamu w odkrywaniu ?wiata Teranii.

noto spox ja bede gral zapewne paladynem albo jakims magiem :)

co do tego teamu to na forum terani otworze kontretny dzial ev dorzuce do tego jakies ventrilo

Ostatnia edycja:

ja prawdopodobnie bede gral barbarzynca ;p a nick? Jakub Wedrowycz oczywiscie :D

Ja b?d? chyba palladynem lub dk a jak nie to jakim? archerem jeszcze pomy?le:D
Wiem ze to dziwne ale nie umiem si? zdecydowa?:D
Te? b?d? odkrywc? wraz z wami^^
A nick zapewne: Jacop

tez sie pewnie przylacze a co do szumka... wiedzialem ze tak bedzie ;) i tak jak zagrasz ( a zagrasz na 100%) to bedziesz mial hunta... jakos sie dowiem ze ty to ty...

Chemiann Jak bd ? My?lisz ?e twoje bd mia? hunta na mnie zadzia?a ? <Lol2> Szkoda si? z Tob? k??ci? ... Ja wbijam na ots tylko po to ?eby je rozpierdoli? wi?c jak chcesz sobie pogra? to lepiej nie cwaniakuj ^^ >> Venagrd.pl<< jedni w dupe ju? dostali z 250 player?w zesz?o na 170 max ciekawa sprawa nie ;)

HAHAHAH ze to niby przez ciebie? o kur... zalosny jestes... ;/ doprawdy... zalosne niedlugo pewnie rozpierdolisz cala rl tibie metina i wowa... gratuluje ci naprawde ;) rozbawiles mnie...

Haha
Zbieram ekip? do rozpierdolenia OTS'a (PKowanie pod dp i te sprawy). Kto jest ze mn?? Rozumiem, Szumek, ?e ty na pewno?

Nie no ?artuj?. :p Konkurencja musi by? zdrowa. Chyba jedyny projekt, kt?ry jako? mo?e konkurowa? z EK.

?eby nie spamowa?.
Ciekaw jestem jak u was z balansacj? profesji.
Aaa... i ciekawie zobaczy?, jak wygl?daj? (ew. wygl?da?y) niekt?re miejsca na mapie.

Za nied?ugo bedzie wiecej screenow z mapki :)
Narazie zajmujemy sie dodaniem nowych questwo dla urozmaicenia ;)

Haha
Zbieram ekip? do rozpierdolenia OTS'a (PKowanie pod dp i te sprawy). Kto jest ze mn?? Rozumiem, Szumek, ?e ty na pewno?
Nie no ?artuj?. :p Konkurencja musi by? zdrowa. Chyba jedyny projekt, kt?ry jako? mo?e konkurowa? z EK.
?eby nie spamowa?.
Ciekaw jestem jak u was z balansacj? profesji.
Aaa... i ciekawie zobaczy?, jak wygl?daj? (ew. wygl?da?y) niekt?re miejsca na mapie.
Ten OTS juz nie jest konkurencja dla zadnego OTS w Polsce :d
Startuje, startuje i wystartowac cos nie moze. Maper, a za razem hoster zachowuje sie jak skonczony dzieciak i rozbraja mnie kazda swoja wiadomoscia na tym forum i nie tylko. Co chwile zmienia zdanie. Raz ma dot paya, a za godzine niema. Raz juz chcesz wrzucac server na dedyka, a teraz jedzie do babki po kase ^^ normalnie nie wiem czy to sie smiac czy plakac. Ta mapa taka wielka ciekaw jestes jak wyglada (pod wzgledem estetycznym jak i pod wzgledem funkcjonalnosci). Z calego tego ogromu pewnie bedzie 5 expowisk a reszta mapy bedzie nikomu nie znana xDD
PS: @Eldiane zbierasz pr?d na w??czenie servera?
Reasumujac ten caly server to 1 WIELKI zart z ludzi a przy tym Eldiane osmieszyl sam siebie ( dobrze ze napisal kto jest skrypterem xD ).

Elo.
Ja m?wi? z g?ry ,?e robi? Dark Knighta i do??czam do waszego teamu.
btw. ogarniacie jakie? vt? 2.1.4?

@szumek
No i poco tak m?wisz? Nie lepiej wej?? i pozabija? tych z kt?rymi si? k??ci?e?? a nie odrazu "Rozpierdo*e" otsa.

@edit - draxoth
Ssij PEDALE dzieckiem to Ty jeste?! ,a Ty co zbierasz m?zg bo mama na ?niadanie zjad?a? Jak masz pisa? takie posty to lepiej nic nie pisz. Po stylu pisania stwierdzam ,?e tylko i wy??cznie TY jeste? tu dzieckiem!!! Masz w sygnaturze EK? To pisz tam swoje beznadziejne posty!~Elo

Ostatnia edycja:

Ten OTS juz nie jest konkurencja dla zadnego OTS w Polsce :d
Startuje, startuje i wystartowac cos nie moze. Maper, a za razem hoster zachowuje sie jak skonczony dzieciak i rozbraja mnie kazda swoja wiadomoscia na tym forum i nie tylko. Co chwile zmienia zdanie. Raz ma dot paya, a za godzine niema. Raz juz chcesz wrzucac server na dedyka, a teraz jedzie do babki po kase ^^ normalnie nie wiem czy to sie smiac czy plakac. Ta mapa taka wielka ciekaw jestes jak wyglada (pod wzgledem estetycznym jak i pod wzgledem funkcjonalnosci). Z calego tego ogromu pewnie bedzie 5 expowisk a reszta mapy bedzie nikomu nie znana xDD
PS: @Eldiane zbierasz pr?d na w??czenie servera?
Reasumujac ten caly server to 1 WIELKI zart z ludzi a przy tym Eldiane osmieszyl sam siebie ( dobrze ze napisal kto jest skrypterem xD ).
OMG!!!!
ale jeste? ku*wa noobem...
gdzie on pisa?, ?e wstawia server na dedyka noobq?
5 expowisk? omfg tym mnie rozjeba?e? dos?ownie....
#topic
Eldiane
nie przejmuj si? noobami za dych?..
Nie przejmuj si? tymi s?owami co oni pisz?, to jest popostu zazdro?? x]
Ja dalej czekam i b?d? czeka?, a? uzbierasz kas? i odpalisz server x]
~Debiec

kiedy ten ots rusza??? :p wydaje sie byc fajny:D

pozdro for all :D

No mam nadzieje ze ots ruszy niedlugo ;) a tak wogole draxoth wejdz najlepiej na own3d.es to jest ots dla ciebie ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry